Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #90 -: Юли 10, 2010, 22:05:25 » |
Нагоре
|
Значи, добре е замислено, но линирането и цветовете са дразнещи! Нещо по-меко като зветове поне/бледо розово или нещо такова/ и да няма линии- не сме в първи клас!!!!Нали така?
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
|
|
« Отговор #91 -: Юли 10, 2010, 22:06:31 » |
Нагоре
|
Вкус другар няма - предлагам да направите анкета за това, може да ви помогне!!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
|
ice
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #93 -: Юли 10, 2010, 22:14:18 » |
Нагоре
|
На мен също много ми харесва новото оформление, но имам едно въпросче - не оже ли да поставите в страницата, където излизат моите обяви и броя на публикуваните мнения, а не да седи като отделна опция - конментари към моите обяви? Много объркано го обясних, но дано да сте ме разбрали
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. ПАЗЯ РЕД 8 ЧАСА! Разходите са за сметка на КУПУВАЧА. ПРАЩАМ САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА ВИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ПРЕДИ СА КУПУВАЛИ ОТ МЕН! Игнорирам по собствено усмотрение!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #94 -: Юли 10, 2010, 22:34:37 » |
Нагоре
|
На мен също много ми харесва новото оформление, но имам едно въпросче - не оже ли да поставите в страницата, където излизат моите обяви и броя на публикуваните мнения, а не да седи като отделна опция - конментари към моите обяви? Много объркано го обясних, но дано да сте ме разбрали За момента Ice не мога да го направя. Може би на по-късен етап. Не съм свикнал със софтуера.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ice
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #95 -: Юли 10, 2010, 22:43:58 » |
Нагоре
|
На мен също много ми харесва новото оформление, но имам едно въпросче - не оже ли да поставите в страницата, където излизат моите обяви и броя на публикуваните мнения, а не да седи като отделна опция - конментари към моите обяви? Много объркано го обясних, но дано да сте ме разбрали За момента Ice не мога да го направя. Може би на по-късен етап. Не съм свикнал със софтуера. ок
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. ПАЗЯ РЕД 8 ЧАСА! Разходите са за сметка на КУПУВАЧА. ПРАЩАМ САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА ВИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ПРЕДИ СА КУПУВАЛИ ОТ МЕН! Игнорирам по собствено усмотрение!
|
|
|
netelisia
new user
Неактивен
Публикации: 11
|
|
« Отговор #96 -: Юли 10, 2010, 22:50:05 » |
Нагоре
|
Новото оформление е страхотно!Успех на всички!
|
|
|
Активен
|
Връщам стоки,които не отговарят на описанието. Коректна съм,очаквам същото. Предварително плащане. Опаковки не плащам. Пощенските разходи са за сметка на КУПУВАЧА. ---оценки---http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=49960
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Публикации: 302
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #97 -: Юли 10, 2010, 22:50:21 » |
Нагоре
|
Аз също харесвам зеленото,но нещо с този фон ми е странно,мечетата ме кефеха повече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
gabrielagaby
new user
Неактивен
Публикации: 265
|
|
« Отговор #99 -: Юли 11, 2010, 22:33:54 » |
Нагоре
|
Сайта е прекрасен,благодаря от сърце,че съм отново сред приятели!
|
|
|
Активен
|
Не плащам кутии и пликове!Предпочитам изпращането да е през Пощата като МП.,а да получавам парите по банков път.Не приемам с наложен платеж.Ника ми е същия като в Прод-ка. На всяка човешка дейност са присъщи три отличителни особености: форма, време и отношение - и всичките те се подчиняват на реда на Фибоначи!
|
|
|
dessiko
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #100 -: Юли 12, 2010, 14:33:13 » |
Нагоре
|
Харесва ми сайта как оформен, много е бърз - това е страхотно удобство, не чакам с часове зареждането на страниците или публикуването на обява. имам питане, може и да е повдигал някой въпроса, но не съм срещнала отговора - за момента няма опцията, когато се публикува коментар в дадена обява тя да се измести по напред в реда с обяви, т.е. остават си подредени по дата на публикуване. Би ли могло това да се поправи?
|
|
|
Активен
|
ИЗПРАЩАМ СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ. Коректна съм, очаквам същото от вас; Пощенските за сметка на купувача, ако не сме се рабрали друго; Пращам на първи дал адрес на ЛС, не пазя ред; Повече от 1 обява -предимство; Пращам като МП, предпочитам плащане по сметка; ОЦЕНКИТЕ МИ - http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=65340&profile_type=feedback
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #101 -: Юли 12, 2010, 14:58:14 » |
Нагоре
|
Харесва ми сайта как оформен, много е бърз - това е страхотно удобство, не чакам с часове зареждането на страниците или публикуването на обява. имам питане, може и да е повдигал някой въпроса, но не съм срещнала отговора - за момента няма опцията, когато се публикува коментар в дадена обява тя да се измести по напред в реда с обяви, т.е. остават си подредени по дата на публикуване. Би ли могло това да се поправи? Доста пъти съм коментирал това за сортиране по коментари. Към момента (наблягам на към момента ) това няма да мога да го направя понеже е сложничко. Лека полека ще работя по този код и се надявам скоро да го оправя. Разбирам, че така сте свикнали в другия сайт, но тук към момента ще е по-различно. Съжелявам!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dessiko
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #102 -: Юли 12, 2010, 16:33:56 » |
Нагоре
|
Благодаря за отговора, Администратор.
|
|
|
Активен
|
ИЗПРАЩАМ СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ. Коректна съм, очаквам същото от вас; Пощенските за сметка на купувача, ако не сме се рабрали друго; Пращам на първи дал адрес на ЛС, не пазя ред; Повече от 1 обява -предимство; Пращам като МП, предпочитам плащане по сметка; ОЦЕНКИТЕ МИ - http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=65340&profile_type=feedback
|
|
|
neli_viki_2003@abv.bg
new user
Неактивен
Публикации: 326
имам си две прекрасни момченца
|
|
« Отговор #103 -: Юли 12, 2010, 21:50:20 » |
Нагоре
|
Поздравление за готиният сайт! Благодаря на администраторите На мен също така много ми допадна,че е много бърз и за секунди намирам това което търся като цяло е супер!!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
777111999
new user
Неактивен
Публикации: 92