medissa123
new user
Неактивен
Публикации: 165
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #105 -: Юли 15, 2010, 10:09:50 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен, от вчера съм при вас и сайта е наистина много симпатичен.Дано се развива все нагоре и нагоре!
|
|
|
Активен
|
Не искам pазмяна;Предпочитам плащане по банков път; Спазвам реда на записване до опр.момент;Предимство-потребители с повече покупки;Не толерирам бавенето на запис,повече от нормалното; Оценките ми от друг сайт
|
|
|
kami777
new user
Неактивен
Публикации: 141
коментирам цените :)
|
|
« Отговор #106 -: Юли 15, 2010, 12:57:45 » |
Нагоре
|
Сайта е страхотен-благодарим ви. Пожелавам да върви само нагоре.....
|
|
|
Активен
|
НЕКА ДА БЪДЕМ КОРЕКТНИ-АЗ СЪМ ТАКАВА Суми над 10лв с предварителен запис Предпочитам пратки и записи по ПОЩАТА IBAN BG92UNCR76301076081276 камелия димитрова велева оценките ми от подобен сайт,надявам се на толкова и тук http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=60334ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ
|
|
|
babble
new user
Неактивен
Публикации: 48
|
|
« Отговор #107 -: Юли 15, 2010, 13:05:39 » |
Нагоре
|
От вчера съм тук и още разучавам сайта , но като цяло ми харесва! Допада ми това, че дамските дрехи са разделени на категории в зависимост от големината им! Пожелавам Ви успех !
|
|
|
Активен
|
1. Купувачи от Бургас са с предимство. 2. Коректна съм, очаквам същото. 3. Приемам предложения за размяна и коментирам цени.
|
|
|
betty
ВНИМАНИЕ! НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ!
no ads
power user
Неактивен
Публикации: 724
БЪДЕТЕТЕ ЗДРАВИ!!!!!!
|
|
« Отговор #108 -: Юли 19, 2010, 12:20:48 » |
Нагоре
|
здравейте, честито и успехи и от мен! аз вече се старая да привличам нови потребители тук, правете го и вие!!!!!!!!!!!!!!!!!! целувки!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
bi_bi_to
new user
Неактивен
Публикации: 314
|
|
« Отговор #110 -: Юли 19, 2010, 14:44:25 » |
Нагоре
|
Много ми харесва сайта. Пожелавам на собствениците и на всички потребители развитие само в положителна насока .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
lady_blue58
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #111 -: Юли 20, 2010, 07:08:23 » |
Нагоре
|
Здравейте,отдавна не съм влизала във форума, но честичко преглеждах обявите.С удоволствие констатирах,че сайтът е претърпял много положителна промяна - пожелавам на създателите му да продължават да ни изненадват, а на потребителите успешни сделки и коректни отношения!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zaxar
МНОГО СЕРТ СЪМ-ОБЩУВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО
new user
Неактивен
Публикации: 199
МНОГО СЕРТ СЪМ,ОБЩУВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО...
|
|
« Отговор #112 -: Юли 20, 2010, 23:46:28 » |
Нагоре
|
Сайта е страхотен,бърз с много опции ,администраторите мили , ние сме си старите добри познати потребители, само че на друго място
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mama na sofia ot sofia
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #113 -: Юли 21, 2010, 00:06:53 » |
Нагоре
|
Опа! и аз тук:)) Така като гледам с повечето потребители вече се познаваме добре от един друг сайт ;D Сега наново......
|
|
|
Активен
|
Плащам по банков път и предпочитам такова плащане. ЦКБ-BG49 CECB 9790 1073 8766 01 Мразя пазърлъци,особено за лев и два! Не подсещам след "запис". Пзая ред,в рамките на деня! Винаги пиша оценки,моля правете го и вие! Ходя до пощата два пъти седмично. Не продавам боклуци и връщам такива! оценките ми: http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=54056&profile_type=feedback
|
|
|
furgillsss
ʚϊɞ
new user
Неактивен
Публикации: 129
Бъдете добри и всеотдайни!Малко му трябва на човек
|
|
« Отговор #114 -: Юли 21, 2010, 13:21:03 » |
Нагоре
|
ухааа, този сайт започва все повече да ми харесва.Сега видях и новата опция за размяната,супер ;D И на мен много ми допада,че дрехите са разделени на номера.Иначе,щеше да е ужасното търсене,особено когато в името на обявата не е разяснено. Браво,продължавайте в същия дух ;D Очакваме и нови подобрения
|
|
|
Активен
|
За потребители с по-малко оценки - $ предварително или наложен платеж Който вземе няколко неща от мен е с предимство и правя отстъпки!! Винаги можем да се споразумеем за най-изгодното и от двете страни
|
|
|
|
furgillsss
ʚϊɞ
new user
Неактивен
Публикации: 129
Бъдете добри и всеотдайни!Малко му трябва на човек
|
|
« Отговор #116 -: Юли 21, 2010, 14:49:00 » |
Нагоре
|
Ето ме и мен от няколко дена и тук, с някои се знаем с други ще се опознаваме Сайта е мн готин, улеснен и мноооооооого по-бърз от един друг, чакаме още хора тук и дано все готини и честни. Аз бих се радвала на едно розово фонче, та нали сме все мацки тук, ама както и да е пак ще му се радваме Подкрепям те за розовия фон..ммм а пък розово и черно стил Victoria`s Secret -няма да излизам от тук, заклевам се ;D ;D ;D
|
|
|
Активен
|
За потребители с по-малко оценки - $ предварително или наложен платеж Който вземе няколко неща от мен е с предимство и правя отстъпки!! Винаги можем да се споразумеем за най-изгодното и от двете страни
|
|
|
etkagogo
new user
Неактивен
Публикации: 149
В КЪЩИ НЕ СЕ ПУШИ И НЯМАМ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ!
|
|
« Отговор #117 -: Юли 28, 2010, 21:47:35 » |
Нагоре
|
Сайтът е страхотен, бързо работи, лесно намирам това, което търся. Поздравления и много успех!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от вас. Пазя ред 12 часа, не подсещам. При сериозен интерес след "запис" пишете лични. Проба, наложен платеж, куриер - с предварителна уговорка. Изпращам и получавам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не съм посочила друго. Връщам стоки неотговарящи на описанието. Винаги поставям оценки!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #118 -: Август 15, 2010, 11:13:41 » |
Нагоре
|
Приятно местенце,всеки ден съм тук
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rumynik
new user
Неактивен
Публикации: 255
Нека бъдем коректни!
|
|
« Отговор #119 -: Август 21, 2010, 14:47:19 » |
Нагоре
|
Сайта е страхотен,превърна се в нещо като"краста"за мен и вече ползвам всяка свободна минута да се ровичкам тук ,успех на всички
|
|
|
Активен
|
Пращам на първия дал адрес на лс. Пощенските са за сметка на куповача освен ако не се разберем нещо допълнително.Връщам стока не отговаряща на описанието.Предпочитам пращането на записа и покупката да става едновременно,за нови потребители плащането предварително.Не приемам наложен платеж.
|
|
|
|
|