hera_orsa
new user
Неактивен
Публикации: 353
регистрирана съм в социалната мрежа „Мама БГ.еконт
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Април 19, 2010, 16:06:43 » |
Нагоре
|
Поздравления за създателите на сайта. Браво!
|
|
|
Активен
|
НП само с предв.уговорка 2.спазвам реда в обявите 3.пари предв. не пращам 4.стоки неотговарящи на описанието връщам 5.не бавя с парите/записа/ 6.игнорирам по мое усмотрение 7.Суми над 15лв пращам с НП или предв.пл-не
НЕКА БЪДЕМ КОРЕКТНИ /syzi съм от др.сайт/
|
|
|
hera_orsa
new user
Неактивен
Публикации: 353
регистрирана съм в социалната мрежа „Мама БГ.еконт
|
|
« Отговор #46 -: Април 19, 2010, 16:12:25 » |
Нагоре
|
Здравейте и от мен. Сайтчето е супер!Дано се съберем само коректните потребители.Поздрави на всички!
|
|
|
Активен
|
НП само с предв.уговорка 2.спазвам реда в обявите 3.пари предв. не пращам 4.стоки неотговарящи на описанието връщам 5.не бавя с парите/записа/ 6.игнорирам по мое усмотрение 7.Суми над 15лв пращам с НП или предв.пл-не
НЕКА БЪДЕМ КОРЕКТНИ /syzi съм от др.сайт/
|
|
|
kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
|
|
« Отговор #47 -: Април 20, 2010, 09:36:02 » |
Нагоре
|
Здравейте.Съгласна съм с предложението на cveti2005.Нека поканим всички свои познати за да може сайта да се разрастне повече.И се надявам всички да прекарваме само приятни моменти тук,както е до сега,поне за мен е така.Много се радвам че го има и дано за напред да е все така.Приятен ден
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
mamma mia
new user
Неактивен
Публикации: 98
|
|
« Отговор #48 -: Април 21, 2010, 09:51:40 » |
Нагоре
|
Честито за новия облик на сайта.Така определено изглежда по-свежичко и създава приятно настроение. Успех в продажбите и много усмивки на всички!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
cveti2005
new user
Неактивен
Публикации: 160
|
|
« Отговор #49 -: Април 21, 2010, 10:16:57 » |
Нагоре
|
ПОКАНЕТЕ ВСИЧКИ ВАШИ ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ!!! САЙТЪТ Е СУПЕР, КАКТО И АДМИНИСТРАТОРИТЕ!!!! ИСКАМ ДА СТАНЕ С ПОВЕЧЕ ПОТРЕБИТЕЛИ ОТ ПРОДАВАЛНИКА!!! КАНЕТЕ МАМИ!!!!!
|
|
« Последна редакция: Април 21, 2010, 10:21:37 от cveti2005 »
|
Активен
|
ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ ИЛИ ЧРЕЗ ПОЩЕНСКИ ЗАПИС ИЛИ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ! ИГНОРИРАМ ПО МОЯ ПРЕЦЕНКА ПОТРЕБИТЕЛИ!
|
|
|
rossiza
new user
Неактивен
Публикации: 23
|
|
« Отговор #50 -: Април 22, 2010, 19:37:54 » |
Нагоре
|
Поздравление за сайта! Време беше за достойна конкуренция на ....... ! Силно се надявам всички да се отнасят коректно и най-вече да не се превърне и тук в лов на вещици, да няма хора, които по цял ден няма какво да правят освен да ровят и да се заяждат с останалите! Още веднъж - успех!
|
|
« Последна редакция: Април 22, 2010, 20:10:28 от administrator »
|
Активен
|
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #51 -: Април 22, 2010, 20:51:21 » |
Нагоре
|
като глътка свеж въздух.адмирации
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ANELIA92
new user
Неактивен
Публикации: 5
|
|
« Отговор #52 -: Април 22, 2010, 21:11:39 » |
Нагоре
|
Сайта е страхотен!!!! Дано да се присъединят повече потребители!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
|
|
« Отговор #53 -: Април 22, 2010, 21:24:31 » |
Нагоре
|
Това, което лично на мене ми харесва в този сайт , са именно оявите, които се въртят постоянно вляво - така се прави реклама и на по-стари обябви, но това не означава по-нетърсени неща, напротив! По този начин едно е по-интересен и динамичен сайта, по- шарен, от друга можеш съвсем случайно да видиш нещо, което да ти привлече вниманието! Просто рекламата в тази сайт е доста силна! За което благодаря!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
katrin7
new user
Неактивен
Публикации: 108
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #54 -: Април 23, 2010, 12:47:38 » |
Нагоре
|
Поздравления и адмирации за новия сайт! Радвам се да бъда и аз част от вас! Желая много успехи на всички и само коректни потребители тук и положителни емоции!!!
|
|
|
Активен
|
С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден. 1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите. 2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж. 3. Спазвам реда на записалите се в обявата. 4. Пощенските са за сметка на купувача. 5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
|
|
|
Дидс
Гост
|
|
« Отговор #55 -: Април 23, 2010, 21:25:19 » |
Нагоре
|
И според мен е страхотен сайта!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #56 -: Април 23, 2010, 22:48:48 » |
Нагоре
|
Сайта е срахотен!Поздравления!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
bilyana
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #57 -: Април 24, 2010, 13:50:27 » |
Нагоре
|
Много ми харесва и на мен ! Идеална бързина - всичко се отваря веднага.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katerinat24
new user
Неактивен
Публикации: 332
|
|
« Отговор #58 -: Април 24, 2010, 16:39:15 » |
Нагоре
|
От мен също аплодисменти!Сайта е страхотен!Голямо удобство е,че при публикуване на първа страница излиза и за кой раздел и размер са нещата-така не се губи време в отваряне на обява и установяване,че не е подходяща за съответното търсене! Успех на всички!
|
|
« Последна редакция: Май 02, 2010, 10:56:31 от administrator »
|
Активен
|
Коректна съм!Очаквам коректност и от отсрещната страна!Изпращам като пощенска пратка по Еконтс наложен платеж. Моите оценки Потребителски рейтинг на katerinat24 100% Положителен коментар 620 Коментари Положителен559 Неутрален0 Отрицателен0 Моите обяви http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=407
|
|
|
i4kata757
new user
Неактивен
Публикации: 196
|
|
« Отговор #59 -: Април 26, 2010, 12:56:42 » |
Нагоре
|
Поздрави и от мен Радвам се да бъда и аз част от този прекрасен сайт! Успех на всички!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,очаквам същото и от вас Поставям оценки,моля правете го и вие При избор на повече от една обява,ПРЕДИМСВО За нови потребители,такива без оценки първо парите и тогава пакета,НИЩО ЛИЧНО
|
|
|
|
|