Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Публикации: 302
Мама на две красавици
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Юни 05, 2010, 18:55:16 » |
Нагоре
|
В майчинство съм!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #16 -: Юни 12, 2010, 13:00:50 » |
Нагоре
|
По майчинство - 240 лв, ама ако чакам на тях и на таткото - нямаше да се оправим. Добре, че има начин да си докарвам допълнително и, че майка ми е на май---а си за да изкарва парички и да помага МНОГО.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Жени
new user
Неактивен
Публикации: 27
|
|
« Отговор #17 -: Юли 12, 2010, 15:31:54 » |
Нагоре
|
И аз съм в едно странно положение - малката ще тръгва на ясла (навърши 2 г.), аз искам да се върна на работа, но пък те не ме искат. Ще видим какво ще реши инспекцията по труда!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #18 -: Юли 12, 2010, 15:36:15 » |
Нагоре
|
И аз съм в едно странно положение - малката ще тръгва на ясла (навърши 2 г.), аз искам да се върна на работа, но пък те не ме искат. Ще видим какво ще реши инспекцията по труда! Не искам да те обезкуражавам, но някъде бях чел, че инспекцията по труда по тези решения почти винаги застава на страната на работодатела! Важно е те да те уволнят с предизвестие! Да не е по взаимно съгласие или ти да подадеш предизвестие. В този случай отиваш на борсата само за 4 месеца и с минимално заплащане. Ако имаш въпроси питай
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kremi7
new user
Неактивен
Публикации: 63
|
|
« Отговор #19 -: Юли 12, 2010, 21:06:37 » |
Нагоре
|
да си призная не съм работила досега,/освен някой друг месец в нашия офис,докато не си намерихме човек/но не заради друго ами бях на 21 като родих голямата ми щерка,през това време завърших висшето си образование,после се роди и малката и може да се каже че все съм в майчинство,на есен вече мъника ще е на градина и ще видим накъде ще си търся работа..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Жени
new user
Неактивен
Публикации: 27
|
|
« Отговор #20 -: Юли 13, 2010, 09:47:02 » |
Нагоре
|
Аз бях ходила до Инспекцията по труда да се интересувам какви са правата ми, окуражиха ме, но аз също имам едно на ум че там нещата са доста нагласени. И защо трябва да се ощетяват най-нуждаещите се?! Адски гадно е, но няма да се дам без бой и ще ги изцедя колкото може повече! > П.П. Благодаря все пак за информацията!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
abrikotin
new user
Неактивен
Публикации: 107
|
|
« Отговор #21 -: Юли 13, 2010, 10:26:15 » |
Нагоре
|
Не работя,а вече ми се ще да започна работа. Завърших си висшето образование,но ми се струва,че дипломата,освен да си я сложа в рамка над леглото ;D ,за да си я гледам и да й се радвам,друга работа на този етап няма да ми свърши...На всякъде искат завършено висше-ОК,до тук добре и следва-минимум 3 години стаж...Е,как аджеба да го натрупам този стаж,като никъде няма да ме вземат на работа,именно защото нямам стаж : ,пък на всичкото отгоре имам дете и семейство,и следователно повече ангажименти.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tanq_vg
power user
Неактивен
Публикации: 599
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #22 -: Юли 13, 2010, 16:33:18 » |
Нагоре
|
По майчинство съм все още. Мисля като ми свърши да се запиша на борсата и догодина на пролет да пусна моята сладурана на ясла. За сега това са плановете стига нещо да не се обърка. ;D
|
|
|
Активен
|
|
|
|
valent_ina
kokona
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #23 -: Юли 14, 2010, 01:22:35 » |
Нагоре
|
Дребния е на 2 г и 4м и си го гледам аз.Когато работя баба му помага ;D.на ясла не ходи,защото е много алергичен.по нататък ще видим
|
|
|
Активен
|
Стоки,неотговарящи на описанието ВРЪЩАМ без да се обяснавам!Не съм кошче за нечии отпадъци! За непознати потребители-предварителен запис!Игнорирам записан по собствено усмотрение! Опаковки НЕ ПЛАЩАМ! Моите оценки от Продавалник: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43222
|
|
|
bi_bi_to
new user
Неактивен
Публикации: 314
|
|
« Отговор #24 -: Юли 14, 2010, 17:30:10 » |
Нагоре
|
И да и не , защото работя във фирмата на мъжа ми, но ходя там рядко, само като се наложи, а иначе съм в къщи с дъщеричката си, тя е ученичка и й помагам с учението. Водя я на училище, вземам я от училище и разни такива рутинни неща ;D .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kikopi
new user
Неактивен
Публикации: 112
|
|
« Отговор #25 -: Юли 15, 2010, 09:25:22 » |
Нагоре
|
Работя
|
|
|
Активен
|
1. Пощенските разходи са за сметка на купувача! 2. Не приемам наложен платеж! 3. За сума над 20 лева,изпращам след предварително заплащане! 4. С предимство,купуващите повече от 1 моя обява! 5. Връщам дрехи, които не отговарят на описанието! 6. Коректна съм,бъдете и Вие коректни!
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #26 -: Юли 15, 2010, 13:20:21 » |
Нагоре
|
работя маникюристка съм
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
metka
new user
Неактивен
Публикации: 124
|
|
« Отговор #27 -: Юли 15, 2010, 13:24:16 » |
Нагоре
|
Работя.В момента съм болничен и затова съм на линия. На работата интернетът е забранен. Така че... ще съм с вас само след работа,когато малкият ме остави. Той тръгна на ясла на 1г.
|
|
|
Активен
|
1.Парите - предварително! 2.Предпочитам по банков път,но може и със запис! 3.Не изпращам за проба! 4.С предимство са купилите повече от една обява! 5.Не плащам и не изпращам боклуци! 6.Не приемам връщане без уговорка!
|
|
|
medissa123
new user
Неактивен
Публикации: 165
|
|
« Отговор #28 -: Юли 19, 2010, 12:14:55 » |
Нагоре
|
Не.Още уча. :
|
|
|
Активен
|
Не искам pазмяна;Предпочитам плащане по банков път; Спазвам реда на записване до опр.момент;Предимство-потребители с повече покупки;Не толерирам бавенето на запис,повече от нормалното; Оценките ми от друг сайт
|
|
|
geri_koleva
new user
Неактивен
Публикации: 15
|
|
« Отговор #29 -: Юли 19, 2010, 12:38:28 » |
Нагоре
|
Не.Още уча. : и аз така
|
|
|
Активен
|
Скайп gery.koleva
С предимство 2 или повече обяви,изпращам и получавам като МПП или Еконт пощенска пратка .Не изпращам за проба Не приемам връщане защото не сте измерили правилно
Имам над 200 полож.Оценки в съседния сайт
|
|
|
|
|