|
pepina_tina
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
всяко нещо в живота си има цена, дори и доверието!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #31 -: Юли 19, 2010, 18:48:02 » |
Нагоре
|
Не работя, поради липса засега на работно място
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #32 -: Юли 20, 2010, 07:24:31 » |
Нагоре
|
Ами и аз по принцип работя/ държавна работа/, но в момента съм по майчинство и гледам и сина ми който е почти на 3 и бебчо/ на 6м/. Като ми изтече 1год по платено майчинство се връщам отново на работа Много съжалявам за майчетата, които не успяват да си намерят работа или за работодателите, които ги съкращават заради децата. То излиза че уж жените да работят, ама няма как защото никой не ги иска като са с деца
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
hera_orsa
new user
Неактивен
Публикации: 353
регистрирана съм в социалната мрежа „Мама БГ.еконт
|
|
« Отговор #33 -: Юли 28, 2010, 00:59:01 » |
Нагоре
|
Не работя а платеното майчинство свършва.Ужас :'( Детето не го взимат на ясла и не знам как ще я караме.
|
|
|
Активен
|
НП само с предв.уговорка 2.спазвам реда в обявите 3.пари предв. не пращам 4.стоки неотговарящи на описанието връщам 5.не бавя с парите/записа/ 6.игнорирам по мое усмотрение 7.Суми над 15лв пращам с НП или предв.пл-не
НЕКА БЪДЕМ КОРЕКТНИ /syzi съм от др.сайт/
|
|
|
etkagogo
new user
Неактивен
Публикации: 149
В КЪЩИ НЕ СЕ ПУШИ И НЯМАМ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ!
|
|
« Отговор #34 -: Юли 28, 2010, 21:48:09 » |
Нагоре
|
Работя, но в момента съм по майчинство.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото от вас. Пазя ред 12 часа, не подсещам. При сериозен интерес след "запис" пишете лични. Проба, наложен платеж, куриер - с предварителна уговорка. Изпращам и получавам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не съм посочила друго. Връщам стоки неотговарящи на описанието. Винаги поставям оценки!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #35 -: Април 07, 2011, 11:41:37 » |
Нагоре
|
и аз работя,хем стабилно!на заплата,кьм която се добавя и процент,който е почти колкото заплатата ми...мьжьт ми е техник в сьщата компания,освен това всеки свободен ден го отдава на работа в строителството!освен тези доходи имам и допьлнителни-през уикендите сьм лекар на футболни мачове,защото образованието ми позволява да сьм само толкова...имам син на 18,който тази година ще е абитуриент,но сьщо работи-с баща си в строителството,а уикендите след мачовете ходи DJ един парти кльб...това е основното... така че не вярвам в това че в бьлгария няма работа-по-скоро сме мьрзеливи или вероятно се чувстваме недооценени
|
|
« Последна редакция: Април 07, 2011, 12:53:17 от rusamapaumna »
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #36 -: Април 07, 2011, 11:49:34 » |
Нагоре
|
Работя в петролна компания,но в момента съм отпуск след майчинство.Съпруга ми е полицаи.Децата са на училище,градина и ясла.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #37 -: Април 07, 2011, 12:06:08 » |
Нагоре
|
Тепърва ще търся работа.......
|
|
« Последна редакция: Април 07, 2011, 12:33:54 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
cherry79
new user
Неактивен
Публикации: 149
|
|
« Отговор #38 -: Април 07, 2011, 12:22:32 » |
Нагоре
|
И аз съм горе долу в положението на Жени,след 2 месеца малкия става на две и трябва да тръгва на ясла,но засега май нямаме шанс да го вземат,а и мен не ме искат на работата .Та ако може Хуан Куеста да се намеси да каже,аз мислех да се пазаря евентуално да ме съкратят и да ходя на борсата/мислех че 9 мес. ще ми плащат ,според зависи от тр.стаж/ да го погледам малкия докато стане на 3 и да тръгне на градина.Иначе положението не е много розово.
|
|
|
Активен
|
покупката е с предимство пред размяна.
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #39 -: Април 07, 2011, 12:48:11 » |
Нагоре
|
Работя 3 дни седмично тогава идва жена да гледа малката. Имам кабинет в който работим с още един колега - така да се каже аз съм си шеф . Пожелавам на всички майчета да си намерят работа ! Домашната обстановка колкото и да е приятна в един момент почва да изнервя еднообразието
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #40 -: Април 07, 2011, 13:02:38 » |
Нагоре
|
Не работя,а вече ми се ще да започна работа. Завърших си висшето образование,но ми се струва,че дипломата,освен да си я сложа в рамка над леглото ;D ,за да си я гледам и да й се радвам,друга работа на този етап няма да ми свърши...На всякъде искат завършено висше-ОК,до тук добре и следва-минимум 3 години стаж...Е,как аджеба да го натрупам този стаж,като никъде няма да ме вземат на работа,именно защото нямам стаж : ,пък на всичкото отгоре имам дете и семейство,и следователно повече ангажименти. И аз така Вече доста време съм вкъщи, малката е почти на 3г., баткото е в 1-ви клас. Единствена работа, която ме устройва е на половин работен ден, защото нямам баба вкъщи. А то къде такава работа ? Всъщност бях си намерила в един офис като секретарка. Бях супер щастлива, страхотни колеги, добро заплащане, абе чак не ми се вярваше, че е истина. И тъкмо ми бяха казали да си подготвя документите за назначаване и какво се получава... на шефката и хрумва, че може да си спести една заплата и съответно да натовари останалите с моята работа . Та така, всичките ми надежди вече се изпариха...дано поне сме здрави и най-вече мъжо, че той опъва целия товар
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #41 -: Април 07, 2011, 13:05:00 » |
Нагоре
|
И аз съм до юни в майчинство. После уж на ясла ,но ако това което се чува децата чак на есен ще ги приемат и ще ми се отвори ГОЛЯМА ДУПКА на бюджета.Ще пробвам с борсата -ако има месец два дай боже три от стаж ,ще се възползвам-след това на Старта и само да ме вземат -привсе ,че нямам баби бавачки-едната на 45км от нас-работи,другата на 50км-пак работи- дано има работа до 5часа.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #42 -: Април 07, 2011, 14:26:10 » |
Нагоре
|
За съжаление не работя. След края на майчинството ме съкратиха. Тоест от фирмата ми предложиха работа, но в София,защото затвориха пловдивския си магазин, а аз следователно няма как да работя в друг град. Сега си търся работа, но всеки като чуе,че имам две!!!! деца (сложих удивителните, защото с едно не искат, та камо ли с две), директно казват, че не ставам, независимо че по другите критерии отговарям. Е, понякога и "преломната" ми възраст от цели почти 30 години оказва влияние, но рядко. Явно не трябва да раждаме деца, за да можем да работим. Или да караме на фотосинтеза докато децата ни тръгнат на у-ще... Сложна е картинката в България, даже трагична. На нашия татко не му плащат с месеци, аз вече освен детските, не взимам нищо друго и общо взето я караме едва-едва. Но не съм се отчаяла, де : Все някой ще ме "хареса" независимо, че имам деца Вярвам, че все още има разбрани работодатели. Айде, оплаках се. Тя темата беше друга, де, но ще ме прощавате
|
|
« Последна редакция: Април 08, 2011, 10:31:30 от doublemama »
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #43 -: Април 07, 2011, 19:01:00 » |
Нагоре
|
И аз съм в клуба на безработните ,на социални помощи съм (обезщетение за безработица)..Инак имам възможност да работа момата ми е голяма нооооо..
|
|
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #44 -: Април 08, 2011, 11:31:32 » |
Нагоре
|
И аз съм в клуба на безработните ,на социални помощи съм (обезщетение за безработица)..Инак имам възможност да работа момата ми е голяма нооооо..
Няма къде за жалост................ Аз работя,но за това което изпълнявам не ми плащат и 50%,но все пак съм доволна,че съм на работа.Преди около 7г. започнах във въпросната петролна компания,но на друг обект и още тогава взимах сегашната минимална заплата както и в момента я взимам,нооооооо няма друг начин работим и мълчим.
|
|
« Последна редакция: Април 08, 2011, 11:35:08 от velkova_1914 »
|
Активен
|
|
|
|
|
|