Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Април 27, 2010, 10:06:10 » |
Нагоре
|
Работите ли?! Да видим на какво дередже сме!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katerinat24
new user
Неактивен
Публикации: 332
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Април 27, 2010, 10:14:41 » |
Нагоре
|
Е,кажи сега ,че не те подсети моят пост в темата за Добро утро! ;D Признавай бързо! Оффф,пропуснах да кажа-да,работя и си обожавам работата,а малката ходи на ясла,а пък каката на училище !
|
|
« Последна редакция: Април 27, 2010, 10:16:34 от katerinat24 »
|
Активен
|
Коректна съм!Очаквам коректност и от отсрещната страна!Изпращам като пощенска пратка по Еконтс наложен платеж. Моите оценки Потребителски рейтинг на katerinat24 100% Положителен коментар 620 Коментари Положителен559 Неутрален0 Отрицателен0 Моите обяви http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=407
|
|
|
kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
|
|
« Отговор #2 -: Април 27, 2010, 10:15:14 » |
Нагоре
|
Здравейте.За мое огромно съжаление,не работя,не че не искам,но няма никакви възможности за реализация с професията с която съм за в момента.Надявам се в най-скоро време да намеря подходящата за мен работа.Пожелавам го и на всички останали в моето положение. Лек и успешен ден!!!
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #3 -: Април 27, 2010, 10:16:01 » |
Нагоре
|
Гласувах с не но съм в няколко категории: Гледам си малкото дете което след 6 дни става на 2г...преместих се в нов град и напуснах работа по разбираеми причини и почти го давам и татко.... ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6-8 часа! Пошенските са за Ваша сметка освен ако нямаме др. уговорка! Пращам САМО след получен запис или банков превод!
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
|
|
« Отговор #4 -: Април 27, 2010, 10:17:08 » |
Нагоре
|
Но не съкратена след майчинството, а реално преди това, защото когато отидох след годинката да уведомя, каскто се бяхве разбрали с шефа, че искам веиче да се върна на работа и малката е записана на ясла, се оказа, че съм излишна и ме съкращавали. Но нито съкратена, нито безработна, някакво гадно средно положение, при което хем си стоиш вкъщи , хем не те искат обратно, хем трябва да си търсиш нова работа! Направо ме пр....аха яко! Няма закони в тая държава - всеки си прави, и особено работодателите, каквото си искат! След мене съкратиха и останалите бремени или по майчинство! И какво се оказва в тая държава - раждайте маки, пък после се спасвайте поединично! Дэлжавата нехае за вас! Бях бясна доста време и мислех да ги съдя, но щеше само да е ходене по мъките, те ме заплашиха и че са си опекли питата и не мога да ги барна с пръст, че са го измислили........! А на това отгоре предложението им беше, стой си вкъщи до 2г и после ела да подпишеш / или ако си намерш/ нова работа една молбичка за напускане по взаимно съгласие! Е, това ако не е нагло! Така е, раждате маки, пак после ходете по мъките! И с образование да си, и компютърна грамотност да имаш, и стаж, и език да знаеш , нищо не помага! Сам като те чуят, че имаш по-малко дете, не те викат дори и на интервю! Аз също мислех да отворя такава тема, но просто толкова ми е болна темата, че .................! > > > > :'( :'( :'(
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
katerinat24
new user
Неактивен
Публикации: 332
|
|
« Отговор #5 -: Април 27, 2010, 10:21:09 » |
Нагоре
|
Е Рокита,много жалко за твоите шефове тогава-що за хора са изобщо!!! Аз не мога да се оплача -върнаха ме на работа точно когато се разведох и им обясних,че оставам сама с дете на 1.9г. и че ще го дам на ясла,а аз да се връщам да бачкам,че да има какво да папаме! Хората ми влязоха в положението и нито за миг не се поколебаха! Не казвам,че са перфектните шефове /ако изобщо има такива/,но човечността им е показателна и затова ще съм им благодарна до живот!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм!Очаквам коректност и от отсрещната страна!Изпращам като пощенска пратка по Еконтс наложен платеж. Моите оценки Потребителски рейтинг на katerinat24 100% Положителен коментар 620 Коментари Положителен559 Неутрален0 Отрицателен0 Моите обяви http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=407
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #6 -: Април 27, 2010, 10:30:57 » |
Нагоре
|
Е,кажи сега ,че не те подсети моят пост в темата за Добро утро! ;D Признавай бързо! Оффф,пропуснах да кажа-да,работя и си обожавам работата,а малката ходи на ясла,а пък каката на училище ! Абсолютно ама абсолютно си права! Надявах се да пуснеш темата като анкета, но уви. Затова аз я пуснах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #7 -: Април 27, 2010, 13:07:46 » |
Нагоре
|
Аз също съм към поне три категории Първо малката никъде не ходи , щото е още много малка де Второ , аз си взимам смехотворните 240 лева майчинство тъй като тя вече има годинка Трето , понеже ако не докарвам и други пари ще се побъркам , работя администрация към един одит за контрол , от вкъщи , като малката заспи , аз сядам и почвам да попълвам , протоколи сертификати и т.н. от черновите които физикът е оформил на ръка при измерването , да ви кажа без това съм ама за никъде , от там си изкарвам поне още 400 до 600 лева , според зависи колко работа съм имала и колко съм свършила , иначе нямам търпение да работя , въпреки че тогава надушвам че ще изникне един по друг проблем ама хайе да видим
|
|
|
Активен
|
|
|
|
irelena
new user
Неактивен
Публикации: 104
|
|
« Отговор #8 -: Април 28, 2010, 06:47:19 » |
Нагоре
|
Работя, дребната ходи на училище
|
|
|
Активен
|
1, Пращам с наложен платеж или след получаване на парите! 2, Плащане - чрез пощенски запис или по банков път през Първа инвестиционна банка! 3, Коректна съм, очаквам същото!
|
|
|
fish
new user
Неактивен
Публикации: 263
|
|
« Отговор #9 -: Април 28, 2010, 16:22:39 » |
Нагоре
|
Да работя в рекламно студио
|
|
|
Активен
|
Започва се голямото изнасяне -премесване на обявите! Другите ми Оценки http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=37704ник fish ходя в пощата 2пъти седмично 1.Над 12лв първо запис!Нищо лично-набутах се с пари 2. Чакам 4ч.който го иска да пише на лични ЗАПИСИ-пощата или ПРокредит банк I BAN: BG54PRCB92301026240216 BIC:PRCBBGSF Милуша Стамова Атанасова ----- МОЛЯ, НАПОМНЯЙТЕ МИ ЗА ОЦЕНКИ - АКо не съм писала тайно влизам от работа и по късно пиша ето т. при нужда 0878 879 544-
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #10 -: Април 28, 2010, 21:09:53 » |
Нагоре
|
работя,малкият е на ясла, а каката на градина
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #11 -: Май 04, 2010, 20:55:03 » |
Нагоре
|
да работя.....за себе си ;Dработно време от време на време почивен ден всеки ден малкия след някой друг ден свършва градина и на есен сме първолаци
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #12 -: Май 07, 2010, 17:51:44 » |
Нагоре
|
да работя.....за себе си ;Dработно време от време на време почивен ден всеки ден и аз така ;D
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #13 -: Май 24, 2010, 07:20:02 » |
Нагоре
|
да работя.....за себе си ;Dработно време от време на време почивен ден всеки ден малкия след някой друг ден свършва градина и на есен сме първолаци И аз на опашката ;D
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #14 -: Май 24, 2010, 07:52:10 » |