emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Октомври 15, 2010, 11:52:12 » |
Нагоре
|
Винаги има две мнения по въпроса,но и аз да кажа своето.Ние например имаме даста унисекс нещица,защото аз не съм привърженик на бонбонените дрешки на всяка цена,макар че имаме и такива. Кой каквото го интересува ще си го погледне!
Е така е 20 души да питаш 21 мнения ще получиш. И все различни...... И що да е просто като може да е сложно
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
nnboo
nnboo
new user
Неактивен
Публикации: 272
|
|
« Отговор #31 -: Октомври 15, 2010, 13:05:24 » |
Нагоре
|
ще бъде голямо улеснение ако има подобна категория,но според мен,за да се избегне голямото чудене-къде да публикувам-в раздел момичета или момчета,може да има три категории-момичешки,момчешки и унисекс
|
|
|
Активен
|
държа се с хората така,както бих искала те да се отнасят с мен нека си помагаме и бъдем човечни!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #32 -: Октомври 15, 2010, 14:05:58 » |
Нагоре
|
направо идеал петров ще стане ако са разделени по категорий за момичета и момчета
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
kiki
new user
Неактивен
Публикации: 96
|
|
« Отговор #33 -: Октомври 15, 2010, 15:21:14 » |
Нагоре
|
Мисля , че няма какво да питате въвеждането на това поле е направо задължително. Ще ни улесни много. Чакаме въвеждането му с нетърпение.
|
|
|
Активен
|
1.Давам на първия дал адрес на лични. 2.С две обяви са с предимство. 3.Преdpочитам плащане чрез epay. 4.Пишете оценки. Аз пиша.
|
|
|
nanqvanq
new user
Неактивен
Публикации: 30
|
|
« Отговор #34 -: Октомври 15, 2010, 20:43:10 » |
Нагоре
|
razbira se 4e sum za ideqta mn po udobno 6te e!
|
|
|
Активен
|
моля всички, който се записват да обърнат внимание тук: не чакам ред за записали се а изпращам колет на този , който даде адрес за изпращане! цените са крайни не обичам да се пазаря не плащам кутийки първо ми превеждате запис и после аз стоките ПИШЕТЕ ОЦЕНКИ!ето адрес http://www.bgdomakinq.com/member.php?uid=1901&protype=9предпочитам бг пощата пред куриер
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #35 -: Октомври 15, 2010, 22:28:55 » |
Нагоре
|
ще бъде голямо улеснение ако има подобна категория,но според мен,за да се избегне голямото чудене-къде да публикувам-в раздел момичета или момчета,може да има три категории-момичешки,момчешки и унисекс Няма да е категория а поле в обявата. После ще може да се филтрира по това поле!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #36 -: Октомври 15, 2010, 23:33:52 » |
Нагоре
|
Надявам се така да Ви хареса!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #37 -: Октомври 16, 2010, 00:13:23 » |
Нагоре
|
Надявам се така да Ви хареса!
Айде имаш обещаното кафе от мен. Седни изпийй едно с кеф и прати бележката да ти я осребря
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
stella77
stella77
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #38 -: Октомври 16, 2010, 01:50:01 » |
Нагоре
|
Трябва обаче да има опция да се маркират и двете, когато авторът на обявата прецени, че е унисекс.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам и от вас същото. Изисквам предварително плащане за хора с по-малко оценки от моите и за хора с отрицателни оценки. Мисля, че така е най-справедливо. Не продавам боклуци, моля не ми и предлагайте такива. Връщам, ако не отговаря на описанието. И още нещо - невъзможно ми е вече да ходя всеки ден до пощата, моля проявете разбиране с две деца съм
|
|
|
viviqn1980
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #39 -: Октомври 16, 2010, 07:42:59 » |
Нагоре
|
Според мен не. Повечето детски дрешки, различни от розови са унисекс. На моето момченце му купих дънки слим-момичешки модел, които му стоят жестоко! Червени кецове, момичешки гумени ботуши ... въобще са мен повечето детски дрешки са унисекс. А и много мами ще се чудят в кой раздел да си пускат обявата точно поради тази причина- повече детски дрешки могат да се носят както от момченца, така и от момиченца. Или ако се въведе това, нека поне има и опция разделите да се разглеждат заедно.
Аз подкрепям тази дама . Аз имам момче и момиче и по принцип не се придържам към това е женско това мъжко, купувам каквото ми хареса. В случая това, което искате да направите ще ме затрудни двойно като им търся дрешки. Аз рядко търся нещо което ми трябва, в повечето случаи купувам каквото ми хареса и си струва Хубав ден...и дано успеете да вземете правилноторешение!
|
|
|
Активен
|
За потребители с под 10 положителни оценки и/или суми над 15лв. - заплащането желая да е предварително или с наложен платеж! 1. Предпочитам по банков път (ПроКредитБанк) 2. Коректна съм и очаквам същото! 3. Пазя ред, но след като сме се разбрали на лични!!! 4. Пощенските за сметка на купувача! 5. Моля поставяйте оценки!!! 6.На потребители без оценки паричките предварително!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #40 -: Октомври 16, 2010, 08:45:25 » |
Нагоре
|
Трябва обаче да има опция да се маркират и двете, когато авторът на обявата прецени, че е унисекс. Точно така!
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
alexok
new user
Неактивен
Публикации: 282
|
|
« Отговор #41 -: Октомври 16, 2010, 09:12:29 » |
Нагоре
|
по- добре пускащият обявата да упоменава дали става и за момиче или за момче
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Октомври 16, 2010, 09:15:07 » |
Нагоре
|
Вече е въведена функцията.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #43 -: Октомври 16, 2010, 09:24:01 » |
Нагоре
|
Вече е въведена функцията. Бележката за кафенцето - адрес на лични
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ina123
new user
Неактивен
Публикации: 80
|
|
« Отговор #44 -: Октомври 17, 2010, 08:56:22 » |
Нагоре