Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #15 -: Октомври 19, 2010, 18:11:19 » |
Нагоре
|
забранени ли? елате да видите в София какво е - пълно е с бебешки дрехи(не за деца - 3-4 или 5 годишни) - аз купувам понякога за куклите на малката от там точно бебшки-защото ми излизат стотинки, има чисто нови и са много малки и стават за куклите-така и двете сме щастливи.... До колкото знам бебешките дрешки са забранени за продажба в магазини втора употреба...
емиии аз за София казвам
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #16 -: Ноември 03, 2010, 21:27:29 » |
Нагоре
|
забранени ли? елате да видите в София какво е - пълно е с бебешки дрехи(не за деца - 3-4 или 5 годишни) - аз купувам понякога за куклите на малката от там точно бебшки-защото ми излизат стотинки, има чисто нови и са много малки и стават за куклите-така и двете сме щастливи.... До колкото знам бебешките дрешки са забранени за продажба в магазини втора употреба...
емиии аз за София казвам да забранени са наистина,но и в нашия град ги продават
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #17 -: Ноември 04, 2010, 02:03:00 » |
Нагоре
|
ОООООО И В НАШИЯТ СИ ГИ ПРОДАВАТ БЕЗ ПРОБЛЕМ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #18 -: Ноември 04, 2010, 02:07:53 » |
Нагоре
|
Май навсякъде!Тук до нас има такъв магазин,доста е голям.бебешките,разбрах че ги изкарвали само в събота и неделя.Чувам коментари,че мамите чакали сутрин на вратата да отворят и ровели като обезумели и после с тези ръце си пипат бебетата.УЖАСт!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Ноември 04, 2010, 12:01:56 » |
Нагоре
|
Май навсякъде!Тук до нас има такъв магазин,доста е голям.бебешките,разбрах че ги изкарвали само в събота и неделя.Чувам коментари,че мамите чакали сутрин на вратата да отворят и ровели като обезумели и после с тези ръце си пипат бебетата.УЖАСт! Ми,сега като се замисля...ако съм с бебе,което расте с часове и дрешките се сменят бързо,а финансите спрямо цените в детски магазин не се връзват и аз бих се ровила там за детето си,ако трябва 5 перални ще пусна,но ще гледам да взема евтинки дрешки
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #20 -: Ноември 04, 2010, 12:54:56 » |
Нагоре
|
Кое е ужасТ?! Маркови дрешки, някои от тях като нови (има и нови!) за жълти стотинки?! Навън като излезеш, като пазариш в супермаркета или в Мола да не ходиш със стерилни ръкавици?! Не свързвайте втората употреба само с купища неизпрани, миризливи и парцаливи дрехи.Особено пък като става дума за бебешки дрешки.Тук виждам бебепки дрешки в много по-неугледен и окаян вид, отколкото във вторите употреби.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #21 -: Ноември 04, 2010, 13:40:57 » |
Нагоре
|
Кое е ужасТ?! Маркови дрешки, някои от тях като нови (има и нови!) за жълти стотинки?! Навън като излезеш, като пазариш в супермаркета или в Мола да не ходиш със стерилни ръкавици?! Не свързвайте втората употреба само с купища неизпрани, миризливи и парцаливи дрехи.Особено пък като става дума за бебешки дрешки.Тук виждам бебепки дрешки в много по-неугледен и окаян вид, отколкото във вторите употреби.
Не съм против втората употреба.И аз понякога надничам в тези магазини.Но какво да ви кажа?Един ден минавах оттам и какво да видя!Пред магазина 5 колички с бебета и едно момченце на около 10 г седи и пази бебетата,докато мамите горе ровят като обезумели,а магазина е на 2 етаж.И какво ще прави това дете,ако някое от децата ревне? И мамите излизат от магазина с ръце в непоходящо състояние ,за да си вземат рожбата.От това се възмущавам,а не от дрехите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #22 -: Ноември 04, 2010, 14:32:08 » |
Нагоре
|
Не съм против втората употреба.И аз понякога надничам в тези магазини.Но какво да ви кажа?Един ден минавах оттам и какво да видя!Пред магазина 5 колички с бебета и едно момченце на около 10 г седи и пази бебетата,докато мамите горе ровят като обезумели,а магазина е на 2 етаж.И какво ще прави това дете,ако някое от децата ревне? И мамите излизат от магазина с ръце в непоходящо състояние ,за да си вземат рожбата.От това се възмущавам,а не от дрехите Те дрехите им не са мръсни,всичко минава през химическа дезинфекция,от там идва и тази специфична миризма,която не бих объркала
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #23 -: Ноември 04, 2010, 15:21:19 » |
Нагоре
|
Това е съвсем вярно-има неща и с етикети.Една моя позната и 2-те си деца изгледа от подобни магазини.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #24 -: Ноември 04, 2010, 15:24:14 » |
Нагоре
|
Съгласна съм с теб!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
qgotka
new user
Неактивен
Публикации: 242
|
|
« Отговор #25 -: Ноември 12, 2010, 09:54:53 » |
Нагоре
|
Кажете майчета какво правите след като се запишат във ваша обява и пишат на ЛЧ и ви замолят да запазите нещо една седмица после стават 10 дена а виждате че въпросната мацка не ви пише нищо а е постоянно в сайта при положение че и други се записват за тази обява а вие ги отхвърляте защото са ви помолили човешки имам ли право да сложа НЕОТРАЛНА оценка зная правилата че трябва да сме имали контакт но в този случай?
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА НЕ ПРОДАВАМ БОКЛУЦИ И НЕ ЖЕЛАЯ ТАКИВА ОЦЕНЯМАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ ДРЕХА КОЯТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ОПИСАНИЕТО ВРЪЩАМ НЕЗАБАВНО ИГНОРИРАМ ПО СОБСТВЕНО УСМОТРЕНИЕ изпращам на първият дал адрес на ЛЧ НЕ ПАЗЯ РЕД!!!
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #26 -: Ноември 12, 2010, 10:14:55 » |
Нагоре
|
Пиши и че вече са минали 10 дни, питай отказва ли се и ако не отговори ги давай на друг. Доста си търпелива Иначе за оценка не знам имаш ли право- уж не е имало сделка.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #27 -: Ноември 12, 2010, 10:55:50 » |
Нагоре
|
qgotka Пиши ти, и я питай. Вероятно е помолила да се запази, защото няма парички в момента. Това, че влиза в сайта, не означава, че се е опаричила и пазарува. Не мисля, че е повод за неутрална оценка. Аз съм имала такива случаи, после дори не ми отговарят на подканянията с ЛС. Приемам го за отказ, продавам на следващия, но не съм писала оценка.
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #28 -: Ноември 12, 2010, 11:28:57 » |
Нагоре
|
Кажете майчета какво правите след като се запишат във ваша обява и пишат на ЛЧ и ви замолят да запазите нещо една седмица после стават 10 дена а виждате че въпросната мацка не ви пише нищо а е постоянно в сайта при положение че и други се записват за тази обява а вие ги отхвърляте защото са ви помолили човешки имам ли право да сложа НЕОТРАЛНА оценка зная правилата че трябва да сме имали контакт но в този случай? Имах аналогичен случай. Потребителка ме помоли да и запазя обява с мотивите, че няма пари. Мина определения срок без да благоволи да ми пише. Изненадата ми беше, че докато чаках, потребителката се редеше в други обяви и пазаруваше, запазваше и прочие други обяви. Попитах, как е възможно поне да не се откаже (от елементарна култура) отговори, че с нейна приятелка ползвали един акаунт и явно тя е пазарувала.... дрън-дрън. Не съм писала оценка, но останах с много лошо чувство след това. Не се занимавай с оценки, няма смисъл. Просто игнорирай в обявите си този човек занапред
|
|
|
Активен
|
|
|
|
monka84
new user
Неактивен
Публикации: 104
|
|
« Отговор #29 -: Ноември 12, 2010, 13:41:53 » |
Нагоре
|
Кажете майчета какво правите след като се запишат във ваша обява и пишат на ЛЧ и ви замолят да запазите нещо една седмица после стават 10 дена а виждате че въпросната мацка не ви пише нищо а е постоянно в сайта при положение че и други се записват за тази обява а вие ги отхвърляте защото са ви помолили човешки имам ли право да сложа НЕОТРАЛНА оценка зная правилата че трябва да сме имали контакт но в този случай? И аз имах такъв случай наскоро,изчаках момичето и нямах проблеми,взе си покупката, явно има и коректни :
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на купувача!Поставям оценки,правете го и вие!Стоки над 20лв. със наложен платеж или предварително плащане!Предпочитам плащане по банков път!Сметката ми е :BG29CECB97901061715101 CECBBGSF във ЦКб
|
|
|
|
|