{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2] 3 4 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: относно оценките,които поставяме  (Прочетена 18211 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #15 -: Октомври 19, 2010, 18:11:19 »
Раздели ТемаНагоре

забранени ли?Huh?елате да видите в София какво е - пълно е с бебешки дрехи(не за деца - 3-4 или 5 годишни) - аз купувам понякога за куклите на малката от там точно бебшки-защото ми излизат стотинки, има чисто нови и са много малки и стават за куклите-така и двете сме щастливи.... Cheesy
До колкото знам бебешките дрешки са забранени за продажба в магазини втора употреба...
емиии аз за София казвам Cheesy
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
viv_f
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 630

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #16 -: Ноември 03, 2010, 21:27:29 »
Раздели ТемаНагоре

забранени ли?Huh?елате да видите в София какво е - пълно е с бебешки дрехи(не за деца - 3-4 или 5 годишни) - аз купувам понякога за куклите на малката от там точно бебшки-защото ми излизат стотинки, има чисто нови и са много малки и стават за куклите-така и двете сме щастливи.... Cheesy
До колкото знам бебешките дрешки са забранени за продажба в магазини втора употреба...
емиии аз за София казвам Cheesy
да забранени са наистина,но и в нашия град ги продават
Активен

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #17 -: Ноември 04, 2010, 02:03:00 »
Раздели ТемаНагоре

ОООООО И В НАШИЯТ СИ ГИ ПРОДАВАТ БЕЗ ПРОБЛЕМ
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #18 -: Ноември 04, 2010, 02:07:53 »
Раздели ТемаНагоре

Май навсякъде!Тук до нас има такъв магазин,доста е голям.бебешките,разбрах че ги изкарвали само в събота и неделя.Чувам коментари,че мамите чакали сутрин на вратата да отворят и ровели като обезумели Shocked
и после с тези ръце си пипат бебетата.УЖАСт!
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #19 -: Ноември 04, 2010, 12:01:56 »
Раздели ТемаНагоре

Май навсякъде!Тук до нас има такъв магазин,доста е голям.бебешките,разбрах че ги изкарвали само в събота и неделя.Чувам коментари,че мамите чакали сутрин на вратата да отворят и ровели като обезумели Shocked
и после с тези ръце си пипат бебетата.УЖАСт!
Ми,сега като се замисля...ако съм с бебе,което расте с часове и дрешките се сменят бързо,а финансите спрямо цените в детски магазин не се връзват и аз бих се ровила там за детето си,ако трябва 5 перални ще пусна,но ще гледам да взема евтинки дрешки Wink
Активен

С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #20 -: Ноември 04, 2010, 12:54:56 »
Раздели ТемаНагоре

Кое е ужасТ?! Маркови дрешки, някои от тях като нови (има и нови!) за жълти стотинки?!
Навън като излезеш, като пазариш в супермаркета или в Мола да не ходиш със стерилни ръкавици?!
Не свързвайте втората употреба само с купища неизпрани, миризливи и парцаливи дрехи.Особено пък като става дума за бебешки дрешки.Тук виждам бебепки дрешки в много по-неугледен и окаян вид, отколкото във вторите употреби.
Активен
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #21 -: Ноември 04, 2010, 13:40:57 »
Раздели ТемаНагоре

Кое е ужасТ?! Маркови дрешки, някои от тях като нови (има и нови!) за жълти стотинки?!
Навън като излезеш, като пазариш в супермаркета или в Мола да не ходиш със стерилни ръкавици?!
Не свързвайте втората употреба само с купища неизпрани, миризливи и парцаливи дрехи.Особено пък като става дума за бебешки дрешки.Тук виждам бебепки дрешки в много по-неугледен и окаян вид, отколкото във вторите употреби.
Не съм против втората употреба.И аз понякога надничам в тези магазини.Но какво да ви кажа?Един ден минавах оттам и какво да видя!Пред магазина 5 колички с бебета и едно момченце на около 10 г седи и пази бебетата,докато мамите горе ровят като обезумели,а магазина е на 2 етаж.И какво ще прави това дете,ако някое от децата ревне?Huh?И мамите излизат от магазина с ръце в непоходящо състояние ,за  да си вземат рожбата.От това се възмущавам,а не от дрехите
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #22 -: Ноември 04, 2010, 14:32:08 »
Раздели ТемаНагоре

Не съм против втората употреба.И аз понякога надничам в тези магазини.Но какво да ви кажа?Един ден минавах оттам и какво да видя!Пред магазина 5 колички с бебета и едно момченце на около 10 г седи и пази бебетата,докато мамите горе ровят като обезумели,а магазина е на 2 етаж.И какво ще прави това дете,ако някое от децата ревне?Huh?И мамите излизат от магазина с ръце в непоходящо състояние ,за  да си вземат рожбата.От това се възмущавам,а не от дрехите
Те дрехите им не са мръсни,всичко минава през химическа дезинфекция,от там идва и тази специфична миризма,която не бих объркала Cheesy
Активен

zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #23 -: Ноември 04, 2010, 15:21:19 »
Раздели ТемаНагоре

Това е съвсем вярно-има неща и с етикети.Една моя позната и 2-те си деца изгледа от подобни магазини.
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
bankova87
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1263

Профил
« Отговор #24 -: Ноември 04, 2010, 15:24:14 »
Раздели ТемаНагоре

Съгласна съм с теб! (yes3)
Активен

При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж!
Приемам размяна!
Пиша оценки,правете го и вие!
qgotka
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #25 -: Ноември 12, 2010, 09:54:53 »
Раздели ТемаНагоре

Кажете майчета  какво правите след като се запишат във ваша обява  и пишат на ЛЧ и ви замолят да запазите нещо   една седмица  после стават 10 дена  а виждате че въпросната мацка не ви пише нищо а е постоянно в сайта   при  положение че и други  се записват за тази обява  а вие ги отхвърляте  защото са ви помолили  човешки Huh? имам ли право да сложа  НЕОТРАЛНА оценка  зная правилата че  трябва да сме имали  контакт но в този случай?
Активен

НЕ  ИЗПРАЩАМ  ЗА ПРОБА 
НЕ ПРОДАВАМ  БОКЛУЦИ  И НЕ  ЖЕЛАЯ  ТАКИВА
ОЦЕНЯМАМ  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО  ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ
ДРЕХА  КОЯТО  НЕ ОТГОВАРЯ  НА  ОПИСАНИЕТО  ВРЪЩАМ  НЕЗАБАВНО
ИГНОРИРАМ  ПО СОБСТВЕНО  УСМОТРЕНИЕ изпращам  на първият  дал адрес на ЛЧ  НЕ ПАЗЯ РЕД!!!
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #26 -: Ноември 12, 2010, 10:14:55 »
Раздели ТемаНагоре

Пиши и че вече са минали 10 дни, питай отказва ли се и ако не отговори ги давай на друг.
Доста си търпелива Smiley
Иначе за оценка не знам имаш ли право- уж не е имало сделка.
Активен
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Профил
« Отговор #27 -: Ноември 12, 2010, 10:55:50 »
Раздели ТемаНагоре

qgotka Пиши ти, и я питай. Вероятно е помолила да се запази, защото няма парички в момента.
Това, че влиза в сайта, не означава, че се е опаричила и пазарува. Не мисля, че е повод за неутрална оценка.
Аз съм имала такива случаи, после дори не ми отговарят на подканянията с ЛС. Приемам го за отказ, продавам на следващия, но не съм писала оценка.
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
Shu-shi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 504

Профил
« Отговор #28 -: Ноември 12, 2010, 11:28:57 »
Раздели ТемаНагоре

Кажете майчета  какво правите след като се запишат във ваша обява  и пишат на ЛЧ и ви замолят да запазите нещо   една седмица  после стават 10 дена  а виждате че въпросната мацка не ви пише нищо а е постоянно в сайта   при  положение че и други  се записват за тази обява  а вие ги отхвърляте  защото са ви помолили  човешки Huh? имам ли право да сложа  НЕОТРАЛНА оценка  зная правилата че  трябва да сме имали  контакт но в този случай?

Имах аналогичен случай. Потребителка ме помоли да и запазя обява с мотивите, че няма пари. Мина определения срок без да благоволи да ми пише. Изненадата ми беше, че докато чаках, потребителката се редеше в други обяви и пазаруваше, запазваше и прочие други обяви. Попитах, как е възможно поне да не се откаже (от елементарна култура) отговори, че с нейна приятелка ползвали един акаунт  и явно тя е пазарувала.... дрън-дрън. Не съм писала оценка, но останах с много лошо чувство след това.
Не се занимавай с оценки, няма смисъл. Просто игнорирай в обявите си този човек занапред Smiley
Активен

monka84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 104

Профил
« Отговор #29 -: Ноември 12, 2010, 13:41:53 »
Раздели ТемаНагоре

И аз имах такъв случай наскоро,изчаках момичето и нямах проблеми,взе си покупката,
явно има и коректни  :Smiley
Активен

Пощенските са за сметка на купувача!Поставям оценки,правете го и вие!Стоки над 20лв. със наложен платеж или предварително плащане!Предпочитам плащане по банков път!Сметката ми е :BG29CECB97901061715101 CECBBGSF във ЦКб

Страници: 1 [2] 3 4 5   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: