Таня получи забрана , която ще седи докато не благоволи да се свърже с мен по скайпа!!!
момичета благодаря на всички че изказахте мнението си!
Беше много важно за мен!
Ако наистина има начин някой от нейният град да и ги занесе ще съм много благодарна, за съжаление тази жена (доскоро я наричах дама , но не го заслужава явно няма намерение да реагира според мен всъщност убедена съм, че го е направила нарочно и умишлено, и явно вече е похарчила парите и сега може да се чуди какво да ми върне, но това мен не ме засяга, както аз взех заем да платя за недоговорения ни наложен платеж така и тя да си търси начин!
Таня може да е "изкарала" 20 лв, но загуби най-ценното нещо-достойнство си!
аз може да загубих 20 лв , но спечелих много-подкрепата Ви и възможността да си търся правата и да се почуствам защитена и на място на което съвеста е будна!
Тук е мястото да изкажа
ОГРОМНАТА СИ БЛАГОДАРНОСТ!НА АДМИНИСТРАТОРА И МОДЕРАРИТЕ, отзоваха се много бързо, изказаха мнението си, направиха всичко възможно да ми помогнат и през цялото време спазваха и призоваваха да спазвам добрия тон!
за мен е ЖАЛКА!
ВИДЯ че се боря за МОИТЕ 20 лв, и като се почуства попритисната реши да изкара поне 5 лв, че да не е валат (предложа да и ги върна "някога" с наложен платеж но за 15 лв иначе не ставало)
с което НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСЯ
Таня, имам един въпрос към теб, с каква съвест похарчи тези пари....?
лесно ли се харчат откраднати пари....?
как гледаш близките си в очите като знаеш какви ги вършиш..?
На това ли би научила детето си......?
СПИШ ЛИ СПОКОЙНО““““““““?
наслаждавай се на наказанито си, то си ти е изкарано с труд!
знай че аз няма да се откажа!
защото искам да науча децата си, че трябва да си търсят правата и защото смятам, че както вече веднъж казах, като съм от провинцията не паса със самара на гърба....!
НЕКА ГОСПОД ТИ Е СЪДНИК!!!