Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Октомври 15, 2010, 06:48:23 » |
Нагоре
|
Здравейте момичета и момчета, Днес настроих и пуснах опцията за прикачване на снимки в постове на форума. Единственото условие е снимките да са под 1 мегабайт. При проблеми ми пишете.
Прикачването на файлове се извършва по следния начин. Когато пишете пост, в долния ляв ъгъл имаме линк "Допълнителни опции". Натискате го -> избирате си файловете (снимки) за прикачване и публикувате поста.
|
|
« Последна редакция: Октомври 15, 2010, 06:55:20 от administrator »
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Октомври 15, 2010, 12:15:42 » |
Нагоре
|
Пробичка
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #2 -: Октомври 15, 2010, 12:19:41 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #3 -: Октомври 15, 2010, 15:41:59 » |
Нагоре
|
аз нямам такова нещо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #4 -: Октомври 15, 2010, 16:36:27 » |
Нагоре
|
аз нямам такова нещо
какво Нямаш ? Я влез в "отговор", "Допълнителни Опции... ", имаш "Прикачи: .............. "Browse" Ако не стане ще ме глобиш
|
|
« Последна редакция: Октомври 15, 2010, 16:43:40 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #5 -: Октомври 15, 2010, 16:41:08 » |
Нагоре
|
аз нямам такова нещо
какво Нямаш ? Я влез в "отговор", "Допълнителни Опции... ", имаш "Прикачи: .............. "Browse" Ако не стане ще ме глобиш Ауууу и аз го нямам
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Октомври 15, 2010, 16:45:06 » |
Нагоре
|
аз нямам такова нещо
какво Нямаш ? Я влез в "отговор", "Допълнителни Опции... ", имаш "Прикачи: .............. "Browse" Ако не стане ще ме глобиш Ауууу и аз го нямам Вие двете нещо искате на почивка ли да ме пратите?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #7 -: Октомври 15, 2010, 16:49:14 » |
Нагоре
|
аз нямам такова нещо
какво Нямаш ? Я влез в "отговор", "Допълнителни Опции... ", имаш "Прикачи: .............. "Browse" Ако не стане ще ме глобиш Ауууу и аз го нямам Вие двете нещо искате на почивка ли да ме пратите? Сериозно шефке не ми излиза никаква почивка за теб на този шезлонг искам аз да лежа
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #8 -: Октомври 15, 2010, 17:04:42 » |
Нагоре
|
не знам дали точно тук е мястото да попитам,но...снощи се опитах да си кача снимка в профила и се получи.от ИМАМ СОБСТВЕНА КАРТИНКА .исках снимката да е по голяма,а не като тази която е в момента.получи се.днес обаче исках да я сменя и да сложа друга,но не успявам да го направя.намалих си друга снимка.някъде греша,но не мага да разбера къде. всъщност тази същата снимка ми се появяваше но по голяма,а сега е малка.НЕ СТАВА И НЕ СТАВА.В ПРОФИЛА СЕ ПОЯВЯВА ,А ПОСЛЕ ВЪВ ФОРУМА НЕ,И В ОБЯВИТЕ НЕ.А СНОЩИ Я ИМАШЕ.
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
hladna
new user
Неактивен
Публикации: 139
|
|
« Отговор #9 -: Октомври 15, 2010, 17:06:29 » |
Нагоре
|
Мммм, и аз да пробвам... ......... Супер, благодарско
|
|
« Последна редакция: Октомври 15, 2010, 17:11:00 от hladna »
|
Активен
|
1.Поемайте си пощенските! 2.Не подканям на ЛС! 3.Не изпращам за проба! 4.Не приемам и не изпращам с наложен платеж без предварителна уговорка! 5.Изпращам и получавам САМО като МПП! По - скъпите неща, чрез пощенската услуга на Еконт - цена 2,50лв. 6.Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение! 7.Записвайте се в обявите! http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=66963&profile_type=feedback
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Октомври 15, 2010, 17:16:08 » |
Нагоре
|
Снимката трябва да е под 1000кб, и сега ми направи впечетление че и емотиконките трябва да са зтворени ( ще го погледнем довечера защо) .
|
|
« Последна редакция: Октомври 15, 2010, 17:19:12 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Октомври 15, 2010, 17:27:32 » |
Нагоре
|
снимка
|
|
« Последна редакция: Октомври 15, 2010, 17:31:04 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #12 -: Октомври 15, 2010, 18:06:03 » |
Нагоре
|
не знам дали точно тук е мястото да попитам,но...снощи се опитах да си кача снимка в профила и се получи.от ИМАМ СОБСТВЕНА КАРТИНКА .исках снимката да е по голяма,а не като тази която е в момента.получи се.днес обаче исках да я сменя и да сложа друга,но не успявам да го направя.намалих си друга снимка.някъде греша,но не мага да разбера къде. всъщност тази същата снимка ми се появяваше но по голяма,а сега е малка.НЕ СТАВА И НЕ СТАВА.В ПРОФИЛА СЕ ПОЯВЯВА ,А ПОСЛЕ ВЪВ ФОРУМА НЕ,И В ОБЯВИТЕ НЕ.А СНОЩИ Я ИМАШЕ. За да излиза и в обяви трябва да ползвате стандартен аватар на форума или да сложите снимката в друг сайт и да я посочите като аватар чрез линк. Незнам защо не излизат качени аватари, но да ми остане време и ще го погледна и това.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #13 -: Октомври 15, 2010, 18:45:24 » |
Нагоре
|
И аз пробичка
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #14 -: Октомври 15, 2010, 19:02:10 » |
Нагоре
|
Скоки,това е екстра за потребителите.Ние модовете сме наказани Не виждам картинки като казвате проба.Вие виждате ли нещо?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|