mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Октомври 15, 2010, 19:09:36 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Октомври 15, 2010, 19:17:20 от mimoza7710 »
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #16 -: Октомври 15, 2010, 19:27:57 » |
Нагоре
|
Еее,шефе,това ли заслужихме?Те си качват к артинки,пък ние не можем и да ги видим даже
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mitko7202
new user
Неактивен
Публикации: 6
|
|
« Отговор #17 -: Октомври 15, 2010, 19:31:06 » |
Нагоре
|
проба
|
|
« Последна редакция: Октомври 15, 2010, 19:35:11 от mitko7202 »
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #18 -: Октомври 15, 2010, 20:04:34 » |
Нагоре
|
ето ни и нас
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #21 -: Октомври 15, 2010, 20:19:21 » |
Нагоре
|
я и аз да пробвам
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #22 -: Октомври 15, 2010, 20:20:05 » |
Нагоре
|
Фло,ти виждаш ли нещо?А синовете ми как карат скутер? Аз взех нека и паролата на кръстниците и от там всичко е ОК :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #23 -: Октомври 15, 2010, 20:20:34 » |
Нагоре
|
супер е така. сега няма да се налага да качвам снимките първо във фейса, и после да копирам адреса им тук, че да покажа новите ни придобивки БЛАГОДАРСКО!
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #24 -: Октомври 15, 2010, 20:22:32 » |
Нагоре
|
Фло,ти виждаш ли нещо?А синовете ми как карат скутер? Аз взех нека и паролата на кръстниците и от там всичко е ОК : На Мимоза новороденото зайче.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #25 -: Октомври 15, 2010, 22:26:57 » |
Нагоре
|
Фло,ти виждаш ли нещо?А синовете ми как карат скутер? Аз взех нека и паролата на кръстниците и от там всичко е ОК : На Мимоза новороденото зайче. Въх не бях пуснал на модовете да качват файлове Имате вече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Октомври 16, 2010, 06:42:02 » |
Нагоре
|
проба,проба
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #28 -: Октомври 17, 2010, 13:25:51 » |
Нагоре
|
не знам дали точно тук е мястото да попитам,но...снощи се опитах да си кача снимка в профила и се получи.от ИМАМ СОБСТВЕНА КАРТИНКА .исках снимката да е по голяма,а не като тази която е в момента.получи се.днес обаче исках да я сменя и да сложа друга,но не успявам да го направя.намалих си друга снимка.някъде греша,но не мага да разбера къде. всъщност тази същата снимка ми се появяваше но по голяма,а сега е малка.НЕ СТАВА И НЕ СТАВА.В ПРОФИЛА СЕ ПОЯВЯВА ,А ПОСЛЕ ВЪВ ФОРУМА НЕ,И В ОБЯВИТЕ НЕ.А СНОЩИ Я ИМАШЕ. на мен ми е странно защото веднъж се появи,значи може ,а и виждам че и в други профили има така сложени снимки. http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=58181&cat=51 значи може. аз ако знаех нямаше да се опитвам да си я сменям. а сега се появява но само мъничка. не е спешно,но по скоро ми е любопитно защо не се получава при мен.
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #29 -: Октомври 17, 2010, 13:28:15 » |
Нагоре
|
не знам дали точно тук е мястото да попитам,но...снощи се опитах да си кача снимка в профила и се получи.от ИМАМ СОБСТВЕНА КАРТИНКА .исках снимката да е по голяма,а не като тази която е в момента.получи се.днес обаче исках да я сменя и да сложа друга,но не успявам да го направя.намалих си друга снимка.някъде греша,но не мага да разбера къде. всъщност тази същата снимка ми се появяваше но по голяма,а сега е малка.НЕ СТАВА И НЕ СТАВА.В ПРОФИЛА СЕ ПОЯВЯВА ,А ПОСЛЕ ВЪВ ФОРУМА НЕ,И В ОБЯВИТЕ НЕ.А СНОЩИ Я ИМАШЕ. на мен ми е странно защото веднъж се появи,значи може ,а и виждам че и в други профили има така сложени снимки. http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=58181&cat=51 значи може. аз ако знаех нямаше да се опитвам да си я сменям. а сега се появява но само мъничка. не е спешно,но по скоро ми е любопитно защо не се получава при мен. Момичета има недописано от създадетелите на платформата по отношение на този проблем. За да решите това, качете снимката в друг сайт (като snimka.bg) и я сложете като аватар с линк. Ако има проблеми пишете ми на лични
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|