|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #46 -: Октомври 16, 2010, 15:38:16 » |
Нагоре
|
Е то само препоръката е около 55ст,няма как целия пакет да е 0,60..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #47 -: Октомври 16, 2010, 16:07:02 » |
Нагоре
|
Препоръката вече е 58 ст,а пакет до 500 гр е 1,05 лв. В нашият клон няма компютър,пише се на ръка.Също така са ми пускали препоръка и с марки.И това не е от значение! Срещу баркода в пощата ще ти направят сверка.Разписката на продавачката ти е невалидна/фалшива,менте/...и т.н. Имам същия плик у дома,отивам да го тегля... Така, празен,с уплътнението вътре е 55-60 гр. Според мен е ясно-пуснала ти е празен плик,но дори и така трябва да има разписка! Прецени си!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
Неактивен
Публикации: 46
На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)
|
|
« Отговор #48 -: Октомври 16, 2010, 17:20:28 » |
Нагоре
|
Няма нормален човек, който хвърля бележката за изпратен пакет ПРЕДИ да се получи от отсрещната страна! Всеки друг случай е умишлен! Умишлено "изхвърлени", "изгубени" бележки. Само и само да се потули ситуацията! Учудвам се, че на пакета няма грамаж. Това е първото, което описват на пакетите, след като ги приемат в пощата и едва след това започват въвеждането на данните получател, подател и т.н. Стискам палци да се разберете с продавалката. Че разклоненията са толкова много ... от тарикат-изпращач, пощенски служители (приемащи пратката), такива, получаващи я и т.н. по веригата. Дали пък някой отракан служител не си е играл да го опакова отново, след като е претарашил пакета? И това да е причината да няма грамаж ... Егати ... стават все по-креативни!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #49 -: Октомври 16, 2010, 18:18:25 » |
Нагоре
|
cvete80 с този ник комуникираше с мен
да тя е,аз я уведомих за темата,ама ....
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #50 -: Октомври 16, 2010, 18:22:10 » |
Нагоре
|
Аз немога да се разбере с нея,защото неиска явно да ми пише,в Понеделник ще ида до пощата да видя каквоможе да се направи ,а мога ли да поставя някаква оценка?
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #51 -: Октомври 16, 2010, 18:23:56 » |
Нагоре
|
Изчакай да се види какво ще се случи , а ти си го платила нали , че вече не помня
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #52 -: Октомври 16, 2010, 18:28:27 » |
Нагоре
|
Тук при нас когато пускам препоръчан пакет бележката им излиза на компютър а не такава хвърчаща и писана ръчно а и също дават касова бележка.Когато е малък пакета пощальона ми го носи но го получам след подписа ми а не се дава на комшии.не знам какво сте се разбрали с потребителката но мой съвет е да утидеш ,да обясниш случая за празния плик и нека направят справка от адреса и какво е пуснато ако е препоръчан ще го има в данните ако не значи те е излъгала .И 0.60ст за препоръчан пакет такова нещо няма на мен толко ми излезе когато пусках една спирала за очи като обикновен.Имаш печат с дата на плика и по това може пак да проверят -поне да кажат колко е бил грамажа че ако е бил празен наистина може пък и да е бил 0.60ст леле какви хора има направо се плаша но ако ме измамят отивам и му късам главата Аз вече ходих,говорих с началничката на пощата и тя каза,че наистина пакета не би трябвало да изглежда така и даже ми показа други пакети.Попитах я как може да ми дават пакета на когото и да е,ако е препоръчан,жената каза,че понеже пощальона познавал комшийката ми и т.н. и все пак нямал празво де,аз се скарах и със съседката обясних й случая и на нея,ако аз бях отишла да си взема плика и го видя празен,нямаше да го отворя изобщо,ама .....дълга история,ужас
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #53 -: Октомври 16, 2010, 18:31:35 » |
Нагоре
|
Изчакай да се види какво ще се случи , а ти си го платила нали , че вече не помня
да,платих го предварително,защото незнаех кога ще мога да ида до пощата и казах на цвете80,като и пусна парите тогава да ми пусне часовника,за да не стане така,та да ми пусне часовника и да си чака една седмица парите.Пазя си бележки от записа и тя ги има и даже имам потвърждение от нейна страна за получения запис (пазя и разговора по скайпа и лс-та)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #54 -: Октомври 16, 2010, 18:44:14 » |
Нагоре
|
дай ми скайпа и
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #55 -: Октомври 17, 2010, 13:19:25 » |
Нагоре
|
.............
За да избегна такива ситуации преди да пиша на потребител първо проверявам какви са оценките и коментарите за него (и тук, и в продавалника, и навсякъде другаде) и дори и при най-малкото съмнение - се отказвам да му пиша, независимо каква е стоката и колко ми е нужна.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #56 -: Октомври 18, 2010, 00:34:30 » |
Нагоре
|
Четох на диагонал, но да си кажа мнението и ако някой го е писал и съм прескочила - сорри Значи .60 лв марка се лепва на обикновенно писмо, което се пуска в пощенската кутия. Няма грамажи - няма дявол Според мен момичето просто си е написало адреса на един празен плик и го е пратило по пощата Дори и да е имало нещо вътре - не може да го докаже. Да е мислила като е пращала И аз изгорях с 2 пакета загубени, ама щото ги пуснах непрепоръчани за втори път от както пращам го правя и изчезнаха....еми не търся никой да ми праща пари. Пишат момичетата - няма ги - значи няма ги и това е. Пих една студена вода и това е! Сега цветето80 да пие една вода и да си върне паричките
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #57 -: Октомври 18, 2010, 07:37:57 » |
Нагоре
|
Четох на диагонал, но да си кажа мнението и ако някой го е писал и съм прескочила - сорри Значи .60 лв марка се лепва на обикновенно писмо, което се пуска в пощенската кутия. Няма грамажи - няма дявол Според мен момичето просто си е написало адреса на един празен плик и го е пратило по пощата Дори и да е имало нещо вътре - не може да го докаже. Да е мислила като е пращала И аз изгорях с 2 пакета загубени, ама щото ги пуснах непрепоръчани за втори път от както пращам го правя и изчезнаха....еми не търся никой да ми праща пари. Пишат момичетата - няма ги - значи няма ги и това е. Пих една студена вода и това е! Сега цветето80 да пие една вода и да си върне паричките
Тъй катоб гледам,май аз ще пия студена вода ,то момичето изобщо не иска да ми пише,нито в темата се включи...,дано поне е говорила с администратор или модератор.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #58 -: Октомври 21, 2010, 18:36:05 » |
Нагоре
|
От пощата ми казват,вече 3 ти ден,че немогат да се занимават,защото имат работа.Какво да правя?Модератор успя ли да се свърже с Cvete80,как ще процедираме?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #59 -: Октомври 21, 2010, 20:19:10 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
|
|