viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Октомври 15, 2010, 15:03:54 » |
Нагоре
|
Ако има бар код, Отиваш до пощата и те могат (друк е въпроса дали искат) да ти направят сверка, за самото изпращане. Колко е струвало, килограми и т.н. всичко което е било попълнено в бележката първоначално от продавачката.
Значи,вземам си плика и отивам в нашата поща така ли?Да им кажа ,че искам да проследят.Ок ,другата седмица ще отида да попитам
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
Анджелина
Омъжена с деца
new user
Неактивен
Публикации: 103
добра
|
|
« Отговор #31 -: Октомври 15, 2010, 15:06:49 » |
Нагоре
|
Ако има бар код, Отиваш до пощата и те могат (друк е въпроса дали искат) да ти направят сверка, за самото изпращане. Колко е струвало, килограми и т.н. всичко което е било попълнено в бележката първоначално от продавачката.
Значи,вземам си плика и отивам в нашата поща така ли?Да им кажа ,че искам да проследят.Ок ,другата седмица ще отида да попитам Пощите работят и в събота до 13 часа. Поне в София.
|
|
|
Активен
|
Не купувам/продавам парцали; Коректна съм, очаквам същото;
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #32 -: Октомври 15, 2010, 15:10:39 » |
Нагоре
|
Значи,вземам си плика и отивам в нашата поща така ли?Да им кажа ,че искам да проследят.Ок ,другата седмица ще отида да попитам Пощите работят и в събота до 13 часа. Поне в София. Незнам дали работят при нас,аз съм от Шумен,ако някой знае да каже,ще съм благодарна
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #33 -: Октомври 15, 2010, 15:41:03 » |
Нагоре
|
Естествено, че опаковката ще е цяла, но нали допускаме, че проблема може да не е в продавача - поне докато не се включи. Ако е разопаковано по време на движение, то същия, който е изнесъл съдържанието се е погрижил да го опакова отново И няма ако искат - длъжни са да направят проследяване! Това им е работата и за тази услуга такса НЯМА - питала съм (не, че ми се е налагало да проследявам, но....да си знам)
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #34 -: Октомври 15, 2010, 18:08:30 » |
Нагоре
|
Пощите работят и в събота до 13 часа. Поне в София. [/quote] Незнам дали работят при нас,аз съм от Шумен,ако някой знае да каже,ще съм благодарна [/quote] www.bgpost.bg
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #35 -: Октомври 15, 2010, 19:53:45 » |
Нагоре
|
Пощите работят и в събота до 13 часа. Поне в София.
Незнам дали работят при нас,аз съм от Шумен,ако някой знае да каже,ще съм благодарна [/quote] www.bgpost.bg[/quote] Мерси за инфото, Събота не работят!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #37 -: Октомври 16, 2010, 12:24:42 » |
Нагоре
|
Как е препоръчано,пък има марки?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #38 -: Октомври 16, 2010, 12:31:18 » |
Нагоре
|
как е платено без грамаж къде е цената
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #39 -: Октомври 16, 2010, 12:31:53 » |
Нагоре
|
Препоръчано е , тази марка на която са 54 стотинки доказва препоръката , а има и баркод 55 стотинки за самия пакет/грамаж и 54 стотинки за препоръка , по старите тарифи това е за пакет с грамаж до 100 грама
Но нещо не е наред , защото не пише томен грамаж , понеже по принцип слагат едно кръгче и в него пише грамажа какъв е , а това няма , цената се получава като се съберат сумите от марките , аз съм получавала такива пакети , в някой пощи работят така , но винаги е имало и кръгче с грамажа
|
|
« Последна редакция: Октомври 16, 2010, 12:33:48 от The_Black_Angel »
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Октомври 16, 2010, 12:34:38 » |
Нагоре
|
за препоръката и аз се сетих,че е тази марка но как е изчислена цената като не е написан грамаж нали се мери и пише,после се смята аз получих отворен пакет,беше се разлепило тиксото в жегите и жената ме викна на кантара да четем е теглим и двете преди да го даде
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #41 -: Октомври 16, 2010, 12:36:59 » |
Нагоре
|
Като видях адреса ми стана ясно - аз с тази мама се разправях 1 месец - мамата от Шумен нищо да нечака не ми се впуска в подробности това е cvete 80 то бяха едни лъжи едно чудо!!!!!!!
|
|
« Последна редакция: Октомври 16, 2010, 13:40:23 от IRINKA_F »
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Октомври 16, 2010, 12:39:49 » |
Нагоре
|
Като видях адреса ми стана ясно - аз с тази мама се разправях 1 месец - мамата от Видин нищо да нечака не ми се впуска в подробности това е cvete 80 то бяха едни лъжи едно чудо!!!!!!!
дайте ника на потребителката,този ник го няма,или е изтрит пп:намерих го без интервала
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #43 -: Октомври 16, 2010, 12:42:45 » |
Нагоре
|
cvete80 с този ник комуникираше с мен
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #44 -: Октомври 16, 2010, 14:28:26 » |
Нагоре
|
При мен като е препоръчано никога не слагат марки,само баркод,грамаж и цена на пощенските.Незнам,може и да е различно в различните клонове,но мен ме питат как ще го пускам-"препоръчано или с марка" Но както и да е,то нито има грамаж,нито нищо,аз си казах мнението по-рано-може да си вземе такива кочани и марки от майка си и да си праща наволя.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|