{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ще се радвам да получа препоръки от вас  (Прочетена 394 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
luchezara
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1424

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Март 21, 2025, 22:07:57 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте! Напоследък ми се случва да възникват неочаквани разходи, които напълно объркват бюджета ми. Разбирам, че е важно да имам резервен фонд, но не знам как да го изградя. Как мога да се подготвя финансово за такива ситуации? Ще се радвам да получа препоръки от вас. Предварително ви благодаря за отделеното време.
Активен

mima11
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1363

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #1 -: Март 23, 2025, 08:19:46 »
Раздели ТемаНагоре

Привет. За да се справите с непредвидените разходи, е препоръчително да създадете авариен фонд. Съветвам ви да заделяте поне 10% от месечния си доход в спестовна сметка, предназначена само за извънредни ситуации. Добра идея е да започнете с малки суми и постепенно да изграждате резерв, който да покрива поне три до шест месеца от основните ви разходи. Избягвайте да използвате тези спестявания за ежедневни покупки и ги пазете за спешни случаи като здравни проблеми, ремонт на автомобил или неочаквани битови разходи. За допълнителна информация по този въпрос ви съветвам да посетите линка: https://kliuki.bg/razkritia/planirane-na-semeyniya-byudzhet-kak-da-zapochnem-godinata-pravilno/237530 Мисля, че информацията там ще ви бъде от полза.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: