Здравейте мами да се влюча и аз тук за съвет и мнение така миналата седмица малкият ми вдигна температура38 хрема и кашлица заведохме го до спешното каза да му давам чай тъй като бил малъ за антибиотик така два дена на чай но в понеделник си беше сащото заведох го при личния след преглед отново вече му исписа антибиотик Калцид сироп Ентиту и капки Мукосептонекс и така цяла седмица без подобрени от време на време дига температура до 38 и днес пак го заведох на контролен прати ни на снимка и какво оказа се с двустранна пневмония сега му изписа друг антибитик Аугментин плюс останалите пак сиропи без Калцид.И така да ми изкажете мнение и изобщо мислите ли че ще се оправи с атнтибиотик или ще се наложи инжекций Благодаря ви
Мила ,не искам да те плаша ама ,ако наистина е двустранна пневмония аз се чудя как не сте в болница,какви са тия антибиотици.Не съм мед.лице,ама покрай честите боледувания на дъщяря ми смея да твърдя,че малко са антибиотиците които незнам за какво са.Първо мисля,че аугументина въобще не е подходящ и го казвам ,защото малката като беше на 4 м.,се разболя,диагнозата беше бронхиолит изписаха ни точно аугоментин и след седмица даване,се оказахме в болницата с пневмония(не двустранна) на инжекции и кошмара беше пълен 10 дена.Моето мнение е да заведете детето на др.педиатър със снимката,която са ви направили.
Стискам палци да се оправя бързо малката душичка