vannn111
radito21
new user
Неактивен
Публикации: 179
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Октомври 18, 2010, 17:51:59 » |
Нагоре
|
Здравейте мами .искам да събера мнения за модели-преса за коса,само за изправяне.ама наистина хубаво изправяне,и без пара.от ваш опит.косата ми е чуплива и си я нося от доста време изцяло права,но искам да сменя пресата с много по качествена,с цена до 80,90лв.но не мога да избера,мн марки.много пишат,и идва въпросът-е коя е по добра... и така,очаквам вашите мнения добавяйте имена,марки,линкове,снимки...
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските са за сметка на купувача,освен ако ако няма уговорка! 2.За суми над 10лв предварително плащане! 3.За непознати потребители за мен-пак предварително плащане! 4.Коректна съм и очаквам същото от вас! 5.Понякога разменям! 6.Не изпращам за проба! 7.Получавам и изпращам като МПП по БГ пощи! 8.Потребителските ми оценки от продавалник: http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=58265&profile_type=feedback
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #1 -: Октомври 18, 2010, 18:19:16 » |
Нагоре
|
Ама точно в боксова круша ли трябваше да е тая тема
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #2 -: Октомври 18, 2010, 18:29:21 » |
Нагоре
|
Здравей,аз си купих скоро на РЕМИНГТЪН и съм много доволно,има степени спрямо това колко ти е чуплива косата,до 235градуса е температурата.Цената й е 79,99лв от Технополис я взех МНого съм доволна,аз също се двуомих между Ровента и Филипс,но накрая тази взех
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
vannn111
radito21
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Октомври 18, 2010, 18:48:51 » |
Нагоре
|
Ама точно в боксова круша ли трябваше да е тая тема ами незнаех къде другаде,ако нещо модераторите да ми я преместят.
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските са за сметка на купувача,освен ако ако няма уговорка! 2.За суми над 10лв предварително плащане! 3.За непознати потребители за мен-пак предварително плащане! 4.Коректна съм и очаквам същото от вас! 5.Понякога разменям! 6.Не изпращам за проба! 7.Получавам и изпращам като МПП по БГ пощи! 8.Потребителските ми оценки от продавалник: http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=58265&profile_type=feedback
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #4 -: Октомври 18, 2010, 19:01:19 » |
Нагоре
|
Ама точно в боксова круша ли трябваше да е тая тема ами незнаех къде другаде,ако нещо модераторите да ми я преместят. м да трябва да е в козметичния подфорум
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #5 -: Октомври 18, 2010, 19:40:00 » |
Нагоре
|
първо местя,после чета
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #6 -: Октомври 18, 2010, 19:55:06 » |
Нагоре
|
Моята коса много трудно се поддава на подобни изтезания,имала съм Браун,Ровента-нищо.Изправя се на момента и на следващия ден се начупва,а аз не мисля да я горя всеки ден..и си взех на Solac-изправя идеално,стои подредена и лъскава косата,с йони е и не се наелектризира.Изправям я само след къпане и държи до следващото.Модела е Alisee Ionic,цената е около 75лв.Ако си от София и се решиш мога да ти обясня и къде ги има.Иначе както казах,хубави марки съм имала,но ми се начупва.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vannn111
radito21
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Октомври 18, 2010, 20:16:27 » |
Нагоре
|
ще я разуча тази марка.много се залага на тези на ровента,бейбилис,браун,филипс...все това са по реномираните марки в големите магазини...но коя да се избере е трудно.ще очаквам още мненияяя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #8 -: Октомври 18, 2010, 23:27:21 » |
Нагоре
|
Лично аз препоръчвам тази" Bellissima Creativity B1 700 "(може 600)(Керамична преса за коса Белисима Креативити с йонизатор за изправяне и накъдряне)80,90лв.Има диск към нея,показват как се работи.Италианско производство,има вече и някакви мини преси от тоя род които са към 50 лв.,а класическите са 80,90лв.Можеш да си поръчаш и от сайта на фирмата(5лв.доставка за София,7 лв.за страната)мисля,че и по магазините ги има...Лично моята е взета от Италия,но това е без значение ,те ги внасят тук.Стилис Капанов също препоръчва тази марка Не изгаря,работи се на суха и на мокра коса ...правят се страхотни прически,хем изправяш ,хем внасяш някой навит кичур(без да сменяш с маша или приставки...) Въобще що се се касае за мода и прически,италианците са много добри в тая област.
|
|
« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 23:30:00 от EvaG »
|
Активен
|
|
|
|
todorova
new user
Неактивен
Публикации: 30
|
|
« Отговор #9 -: Октомври 19, 2010, 10:46:17 » |
Нагоре
|
Препоръчвам Ремингтън, от години ползвам такава преса и е жестока! А и имат по 3 години гаранция, което говори за качеството им. Моята струваше около 90 лв, но това беше отдавна, сега не съм в час с цените им
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vannn111
radito21
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Октомври 19, 2010, 11:56:40 » |
Нагоре
|
Лично аз препоръчвам тази" Bellissima Creativity B1 700 "(може 600)(Керамична преса за коса Белисима Креативити с йонизатор за изправяне и накъдряне)80,90лв.Има диск към нея,показват как се работи.Италианско производство,има вече и някакви мини преси от тоя род които са към 50 лв.,а класическите са 80,90лв.Можеш да си поръчаш и от сайта на фирмата(5лв.доставка за София,7 лв.за страната)мисля,че и по магазините ги има...Лично моята е взета от Италия,но това е без значение ,те ги внасят тук.Стилис Капанов също препоръчва тази марка Не изгаря,работи се на суха и на мокра коса ...правят се страхотни прически,хем изправяш ,хем внасяш някой навит кичур(без да сменяш с маша или приставки...) Въобще що се се касае за мода и прически,италианците са много добри в тая област. Благодаря много за изчерпателния отговор,доста ме заинтригува този модел. Очаквам още мнения мами,и ако може и точния модел да препоръчате-не само марката.да е изпитан ефекта от самите вас
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vannn111
radito21
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Октомври 19, 2010, 17:14:53 » |
Нагоре
|
още някой
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #12 -: Октомври 19, 2010, 21:33:28 » |
Нагоре
|
Препоръчвам Ремингтън, от години ползвам такава преса и е жестока! А и имат по 3 години гаранция, което говори за качеството им. Моята струваше около 90 лв, но това беше отдавна, сега не съм в час с цените им И аз сьм с такава,най-добрата
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #13 -: Декември 08, 2010, 22:46:16 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
ina123
new user
Неактивен
Публикации: 80
|
|
« Отговор #14 -: Декември 09, 2010, 10:09:53 » |
Нагоре
|
Препоръчвам Ремингтън, от години ползвам такава преса и е жестока! А и имат по 3 години гаранция, което говори за качеството им. Моята струваше около 90 лв, но това беше отдавна, сега не съм в час с цените им И аз сьм с такава,най-добрата И аз, също съм много доволна! http://promo-zone.info/1ba013cf-a474-425e-8b70-f9c1a4c59a44/remington-s-3007.info
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|