emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Октомври 21, 2010, 20:14:33 » |
Нагоре
|
Хей,момичета стига сте плашили skoki81 Неприятни случки почти всеки е имал при раждене-груби,некомпетентни,алчни и т.н. лекари,сестри акушерки,че дори и санитарки : По добре да кажем за преживяването при първа среща с нежното създание . Успех мила ми skoki81, и ако темата те плаши,просто не я чети-има толкова хубави и весели теми в този форум УСПЕХ Тамън това щях да предложа. Всяка майка има лични добри или лоши преживявания при раждане. Всеки има познати пострадали от лекари. А дали е второ, трето, пето раждане - страхът винаги е наличен. Това, че едното е минало ок не означава, че и следващото ще е безпроблемно
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #31 -: Октомври 21, 2010, 20:18:48 » |
Нагоре
|
skoki81 вече има едно раждане и не я изненадваме с нищо Така е по принцип,но няма еднакви неща в живота. Изненади винаги има-добри,лоши. Това,че си раждал веднъж, не значи че не се страхуваш-макар и малко. Мое мнение-сори.
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #32 -: Октомври 21, 2010, 20:34:35 » |
Нагоре
|
Аз за това обясних по-горе, че се случват грешки и лично не обвинявам никого за случилото се с мен. Писала съм в темата поради това, че Скоки се страхува от пълна упойка. При всички упойки има опасност, както и при всяка бременност. Трябва да си абсолютен оптимист за да вярваш в обратното. Самата първа бременност на авторката е била трудна. По-добре да е на ясно с всичко от колкото да е напълно спокойна. А не виждам, какво може да я плаши в темата. Все пак я е пуснала за мнения. При всички положения е важно да се консултира с повече от един лекар, относно начина на раждане и видове упойки. А дали ще пишем в темата или тя ще прегледа гугъл за подобни.... Ама аз не разбрах, кога се очаква да е термина
|
|
« Последна редакция: Октомври 21, 2010, 20:38:41 от Shu-shi »
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #33 -: Октомври 21, 2010, 20:52:49 » |
Нагоре
|
Напротив милички -аз бях по уплашена при първото ми раждане защото не се знаеше малката дали ще оцелее и съм живяла 2 месеца и половина в страх да не стане нещо докато е в болницата.Страх ме е от лекарите в нашия град макар че знам че навсякъде са такива Сега пак гинеколога не ми обръща по-голямо внимание при положение че съм била с преждевременно раждане и се налага да ходя при други доктори в друг град ,защото мой добър приятел ме прати при негова братовчедка в Шейново и да ви кажа нямаш ли познати си за никъде Бях чула за тази упойка в гръбнака че даже ако я бият грешно може и парализа да се получи ,но по ме е страх да ме приспят Радвам се че споделяте тук а термина ми е за 13.04.2011 а и друго се сетих да питам :датата на раждане при наложително секцио трябва ли да е поне 10 дена преди термина?
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #34 -: Октомври 21, 2010, 21:00:27 » |
Нагоре
|
skoki81 аз без връзки попаднах при Велев и не ми взе стотинка човека. Но аз лежах в отделението на което, тогава беше главен лекар. Опитай се да си вземеш направление и отиди в Шейново на преглед. Има превъзходни специалисти там, както и добра техника. Преди години по програма чрез европроекти им правиха ремонт и ги снабдиха с медицинска техника. А човечето пролетно ще е, супер
|
|
« Последна редакция: Октомври 21, 2010, 21:37:54 от Shu-shi »
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #35 -: Октомври 21, 2010, 21:32:14 » |
Нагоре
|
skoki81 аз без връзки попаднах при Велев и не ми взе стотинка човека. Но аз лежах в отделението на което, тогава беше главен лекар. Опитай се да си вземеш направление и отиди в Шейново на преглед. Има превъзходни специалисти там, както и добра техника. Преди години по програма чрез вевропроекти им правиха ремонт и ги снабдиха с медицинска техника. А човечето пролетно ще е, супер Аз там ходя мила на прегледи само че при Д-р. Николова една младичка докторка но много внимателна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #36 -: Октомври 21, 2010, 21:36:28 » |
Нагоре
|
Напротив милички -аз бях по уплашена при първото ми раждане защото не се знаеше малката дали ще оцелее и съм живяла 2 месеца и половина в страх да не стане нещо докато е в болницата.Страх ме е от лекарите в нашия град макар че знам че навсякъде са такива Сега пак гинеколога не ми обръща по-голямо внимание при положение че съм била с преждевременно раждане и се налага да ходя при други доктори в друг град ,защото мой добър приятел ме прати при негова братовчедка в Шейново и да ви кажа нямаш ли познати си за никъде Бях чула за тази упойка в гръбнака че даже ако я бият грешно може и парализа да се получи ,но по ме е страх да ме приспят Радвам се че споделяте тук а термина ми е за 13.04.2011 а и друго се сетих да питам :датата на раждане при наложително секцио трябва ли да е поне 10 дена преди термина? Доктора ще ти каже кога да отидеш за секцио. Много зависи от последните седмици на бремеността и изследванията
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #37 -: Октомври 21, 2010, 21:36:53 » |
Нагоре
|
O, да и тя е минава на визитация, когато лежах там. Супер е, случила си на добър лекар.тя ще те насочи най-добре за всичко свързано с операцията. В добри ръце си emi9 е права за секциото. Зависи от много неща, лекарите ще ти кажат всичко
|
|
« Последна редакция: Октомври 21, 2010, 21:40:05 от Shu-shi »
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #38 -: Октомври 22, 2010, 06:26:34 » |
Нагоре
|
Моето първо секцио беше 6 дни преди термина.Второто-11 дни.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #39 -: Октомври 22, 2010, 07:06:52 » |
Нагоре
|
Аз за това обясних по-горе, че се случват грешки и лично не обвинявам никого за случилото се с мен. Писала съм в темата поради това, че Скоки се страхува от пълна упойка. При всички упойки има опасност, както и при всяка бременност. Трябва да си абсолютен оптимист за да вярваш в обратното. Самата първа бременност на авторката е била трудна. По-добре да е на ясно с всичко от колкото да е напълно спокойна. А не виждам, какво може да я плаши в темата. Все пак я е пуснала за мнения. При всички положения е важно да се консултира с повече от един лекар, относно начина на раждане и видове упойки. А дали ще пишем в темата или тя ще прегледа гугъл за подобни.... Ама аз не разбрах, кога се очаква да е термина При всички положения е важно да се консултира с повече от един лекар, относно начина на раждане и видове упойки. Оххх аз с това не съм съгласна,мами не ходете на много лекари,аз минах през доста,всеки казва различно и няма нищо общо с това което е казал предния.Объркването става голямо.Инъче може да се чуе 2-ро мнение,но повече,просто недейте. п.п Лично мое мнение е
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Октомври 22, 2010, 10:43:58 » |
Нагоре
|
Ами зависи при кого си ходила. Аз лично с малката бях при двама, които потвъриха един на друг проблема ми. Третият, който ме прие в болницата, също не беше на различно мнение:) Все пак, различни хора и различни случаи. Ако е нещо сериозно - твърдо за второ мнение. Ако всичко си е ОК и е доволна от лекаря си, няма нужда.
skoki81 ти защо ще раждаш оперативно? По медицински причини ли?
|
|
« Последна редакция: Октомври 22, 2010, 10:48:01 от Shu-shi »
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Октомври 22, 2010, 15:46:08 » |
Нагоре
|
Ами зависи при кого си ходила. Аз лично с малката бях при двама, които потвъриха един на друг проблема ми. Третият, който ме прие в болницата, също не беше на различно мнение:) Все пак, различни хора и различни случаи. Ако е нещо сериозно - твърдо за второ мнение. Ако всичко си е ОК и е доволна от лекаря си, няма нужда.
skoki81 ти защо ще раждаш оперативно? По медицински причини ли?
Казаха че при мен е задължително секциото понеже е минала само една година от предното секцио май трябвало поне 2 години да минат за да мога нормално
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Октомври 22, 2010, 16:34:55 » |
Нагоре
|
O, да така е. Ама нищо, породени дечица е прекрасно да имаш. Всичко ще мине леко и пролетта ще си гушиш още едно мъниче:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #44 -: Октомври 22, 2010, 22:43:20 » |
Нагоре
|
Хаха,така е ,мила Аз съм с близнаци,ама не е по-различно.И на мен няма кой да ми помага.Сама си ги гледам откакто са се родили.Но не се оплаквам.Много ми е гот Калявам яко нерви и мога да се вдетинявам и да се правя на кукуригу по 24 часа в денонощието,без някой да ми държи сметка за това Таткото ми помага,не отричам,но най-вече вечер като се прибере от работа.И най-интересното е,че ден след като родих вече исках да забременявам с трето дете...и досега продължавам да искам...Явно съм мазохист Скоки,всичко ще е наред,ще видиш.Много е хубаво да си имаш две,че и повече деца
|
|
« Последна редакция: Октомври 22, 2010, 22:47:58 от doublemama »
|
Активен
|
|
|
|
|
|