денито
щастлива
new user
Неактивен
Публикации: 58
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Декември 08, 2010, 20:34:02 » |
Нагоре
|
Всяко дете си е индивидуално, но няма как да се разбере дали е готово, ако не се опита.Иска се и усилие от родителя, а и много търпение.Моята теория е, че майката трябва да е готова да махне памперса на детето и да му покаже, че това е нормално да е така.Пак казвам това си е моята теория и тя важи и за двете ми деца.В началото са се начишквали, но това е нещо нормално.Няма как да се махне памрепса и от раз да спрат.Просто в продължение на месец някъде се научиха, но трябва много търпение, спокойствие и много катове дрехи. На баткото го махнах на 1г и 4м а на малката на 1г.Най-подходящо е лятото, но може да се опита по всяко време, просто не трябва нещата да се случват на всяка цена, а като на игра. Бибероните махнахме на 1г. и на 1г. и 5м.-от раз махам и търпя няколко дни -търпение и много гушкане, това е.
|
|
|
Активен
|
Пазя ред и съм коректна! Нямам специални изисквания! Всичко е по лична преценка!
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #46 -: Декември 08, 2010, 20:51:17 » |
Нагоре
|
моят сладур минираше навсякъде, особенно като седне на дивана, иначе инати се "не иска куко, няма чиш" и хоп след малко мокра бомба, затова пак сложих памперса(зима е), но май сгреших.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #47 -: Декември 08, 2010, 21:06:43 » |
Нагоре
|
На дъщеря ми го махнах на 2г.5м. Сама исках да е готова и тя беше. Гърне не сме ползвали, направо на клекалото. Сама си поиска. С нощния памперс бяхме още седмица след това, но беше сух и го махнахме. Равносметка- 2-3 напикавания нощни в леглото. Напикани гащички- 1 -2 сдмици. Насрани-1 път.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #48 -: Декември 09, 2010, 08:10:43 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #49 -: Декември 09, 2010, 09:21:32 » |
Нагоре
|
пиете ли течности преди лягане много? И моят сладур все бе напикан и памперсите не помагаха( с каката нямах такъв приблем), пробвах всички изброени памперси и все мокър, обаче като намалих течностите, не се мокри-първо мислех , че няма спасение заради "чурката", сега ползвам на Хъджис, защото имат хубав ластик на кръста.Пуфис и памперс не помогнаха при мен.А едно време за дъщеря ми само Памперс ползвах, ама нямаше "чурка".
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #50 -: Декември 09, 2010, 09:34:29 » |
Нагоре
|
В момента купувам само Пуфис за през нощта( през деня отдавна сме без памперс). Много съм доволна, с Памперс беше почти всяка сутрин мокра. Хъджис също са добри според мен.
|
|
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 09:36:16 от Galina Lovecheva »
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
ina123
new user
Неактивен
Публикации: 80
|
|
« Отговор #51 -: Декември 09, 2010, 10:22:15 » |
Нагоре
|
Пробвай с Мамиа, има ги в магазините за детски дрешки, нелегално се внасят и ги няма по големите супери. Аз си ги поръчвам от едно такова магазинче, немски са- страхотни. И наистина попиват до последно. А от пуфис съм страшно недоволна, през 2 часа я преобувам, памперса почти сух, а дрехите й мокри.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #52 -: Декември 09, 2010, 10:24:41 » |
Нагоре
|
Пробвай с Мамиа, има ги в магазините за детски дрешки, нелегално се внасят и ги няма по големите супери. Аз си ги поръчвам от едно такова магазинче, немски са- страхотни. И наистина попиват до последно. А от пуфис съм страшно недоволна, през 2 часа я преобувам, памперса почти сух, а дрехите й мокри. . Точно и при мен става така.Дано ги намеря тук.Мале дрехи не ми останаха на ден минимум по 3-4 пъти я преобличам основно,а да не говорим за сутрин направо ужассссссссссс
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ina123
new user
Неактивен
Публикации: 80
|
|
« Отговор #53 -: Декември 09, 2010, 11:00:21 » |
Нагоре
|
Аз ставах и през нощта я преобувах и пак мокра до кости, но с мамиа сме ок вече. наистина памперса тежи 1 кг на сутринта, но малката е суха
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sladko_bebche
new user
Неактивен
Публикации: 38
Джесика(9г) и Райън(1,5г)-най-голямото ми щастие
|
|
« Отговор #54 -: Декември 09, 2010, 17:13:16 » |
Нагоре
|
имах такъв проблем с малкия още като ни изписаха от родилния . Минах почти всички марки докато попаднах на "Либеро" . Никога повече не си намокри дрешките .Веднъж не бях го сменяла 6-7 часа и като го свалих нарочно го измерих :беше 1,200кг , а малкия сух .Имат много добра попивателност и хубав ластик на гръбчето , който позволява да прилепват на талийката добре,без да сечувства детето некомфортно.
|
|
|
Активен
|
коректна съм , очаквам същото ! винаги съм готова да коментирам цени и предложения за размяна ! след запис, пишете на лични! с предимство потребител дал адрес или пожелал поне две обяви ! разменям за стоки подходящи за момче -ръст 92 и момиче - ръст 156 за тези , които не са контактували с мен ,в "съседите" съм със същия ник хоби, което си заслужава да бъде видяно
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #55 -: Декември 10, 2010, 09:02:35 » |
Нагоре
|
имах такъв проблем с малкия още като ни изписаха от родилния . Минах почти всички марки докато попаднах на "Либеро" . Никога повече не си намокри дрешките .Веднъж не бях го сменяла 6-7 часа и като го свалих нарочно го измерих :беше 1,200кг , а малкия сух .Имат много добра попивателност и хубав ластик на гръбчето , който позволява да прилепват на талийката добре,без да сечувства детето некомфортно. Ами често да си кажа тях не съм пробвала и ще опитам.Вчера една мама ми каза и едни други Мамиа,но както и предполагах в нашия "супер"град ги няма
|
|
|
Активен
|
|
|
|
anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
Неактивен
Публикации: 1786
на мама съкровишето
|
|
« Отговор #56 -: Декември 10, 2010, 12:45:03 » |
Нагоре
|
здравеите мила дами,моята кукла на 1.и 3 месеца запо4на сама да казва,но все о6те нощно време и слагам памперс,сега е на 1.9,но при нас проблема е в бибата неможем без нея,някави съвети
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #57 -: Декември 10, 2010, 13:13:22 » |
Нагоре
|
Оффф,моето нито казва,нито ползва гърнето по предназначение,нито спира смученето на пръстта/те ,....(за тук търся емотикон,който си скубе косата)
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #58 -: Декември 10, 2010, 15:10:08 » |
Нагоре
|
здравеите мила дами,моята кукла на 1.и 3 месеца запо4на сама да казва,но все о6те нощно време и слагам памперс,сега е на 1.9,но при нас проблема е в бибата неможем без нея,някави съвети
за бибата с 1-то дете аз казах(по-напред), че котенцата долу са я взели и така се лъгахме 3 нощи с рев, но имаше ефект. А синът ми въобще не я искаше. сега се лъжем с него за памперса, защото е на 2г. и разбира , ама ми върти номера!Някой, който се е справил с тръшкане,опъване, думи като "не иска куко, няма чиш" и др. такива ,за да не седне на кукото да свърши работата, да казва.
|
|
« Последна редакция: Декември 10, 2010, 15:14:55 от plamcho »
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #59 -: Януари 26, 2011, 21:18:36 » |
Нагоре
|
Някой ползвал ли е тези памперси на Памперс- Pampers Sleep & Play ето така изглеждат на промоция са в Метро и майка ми ме пита дали да ми вземе ама аз не съм ползвала такива
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|