The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #13 -: Юни 12, 2010, 13:19:54 » |
Нагоре
|
бе като прочетох последния пост , нямаше как да не споделя , макар и не по темата , Моята майка , е доста като твоето свеки мила еми Сестра ми има дъщеря на 4 годинки почти , като роди тя една еуфория , едно помагане , те живееха при нас , абеее чудо , шумка да не шумне че детето да не се стресне , да не ме разберете погрешно , аз много си обичам племенничката , макар и да ни ми харесва характера който почва да заформя , но както и да е , та сега малко ще се върна за да добиете пълна представа над картинката Аз бачкам от 12 годишна , щото дневните дето майка ми ми ги даваще , дето бяха една трета от тези на сестра ми , която е с 4 години над мен , не ми стигаха - оправдание , тя учи в центъра там е по скъпо - дръшки в лафката цените са еднакви , ама не мое да се ходи по тузарските кафета с левче нали сестра ми като се хвана с нейния , на втората седмица захивяха заедно , след два месеца забременя , докато не се изнесоха , майка ми един лев не им потърси нещо за вода , за ток , за нищоооо , а аз от 17 годишна по 100 лева на месец давах , отделно и 120 издръжка от бащата който даваше пак толкова и за сестра ми , позицията му е , че ще дава издръжка докато учим И така до 2008 година , аз на 4 януари се хванах с моя , сестра ми още си живееше на аванта в къщи , след 10-на дни , реших че искам да живея с него , ама ако и той дойдеше вкъше , щеше да стане тясно , апартамента е голям , ама трудно побира толкова характери , а и бяхме в доста конфликтни отношения , и правичката да си кажа , се опасявах че ако види за кво иде реч дома , ще избяга с 300 от мен хи хи хи и така хайде на квартира , юли месец се преместихме временна за лятото в къщата на прадядо ми който почина лека му пръст , за да я оправим , да изхвърлим ненужното и т.н. , с презумцията че баба ми и дядоми като се преместят в апартамента от къщата в която живееха , ние ще отидем там , за да сме самостоятелни , между временно сестра ми , също нае квартира РАЗГЕЛЕ , ама така нагласи нещата че в момента в който къщата в която баба и дядо живееха се оваканти , тя го изкара че ще останат на улицата и се наби там , и ам и мъж ми от няма на къде , айде в апартамента при майка ми , щото къщата на прадядо не става за малко дете , едно че е тясно там второ че е много стара , в момента в който казахме че ще идем в апартамента , майка ми ми заяви , добре но да знаеш сметките ще ги делим на три , една трета на мен , една трета на тел и една трета на Цецци , как не сложи и детето , чак ми става чудно , и така до ден днешен милички , сестар ми има общо 2 месеца трудов стаж мъж и не повече от общо година , докато аз съм в работническата клласа от 9 години вече , всеки я привелигирова и глези , как ли не я подпомагат , а аз съм черната овца , и това що , щото не уча висше , еми няма как да стане , нямам време , нямам и сили , цял живот съм гледала как бивам пренебрегната , но аз смятам че е за добро , защото и аз и мъжът ми знаем че сме сами на фронта , и разчетаме само на себе си , докато тя не знае как да се справя сама , и до преди време ми беше криво , но вече не !
|