Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Октомври 22, 2010, 06:47:19 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Октомври 22, 2010, 07:05:38 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #2 -: Октомври 22, 2010, 06:55:21 » |
Нагоре
|
Да ти е живо и здраво момчето.! Само хубави моменти ви пожелавам! Нека носи радост на мама и тати! Желая му едно щастливо и незабравимо детство!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Октомври 22, 2010, 07:08:55 » |
Нагоре
|
Благодаря ви момичета.Много трудно преодоляхме ситуацията-късно започна да се обръща,късно проговори и седна,но сега е подвижен цирк По цял ден танцува и се прави на маймуна,в детската гони бате в групата им,........Не е намерил човек,който да не се разсмее от сърце...Просто дете мечта!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #4 -: Октомври 22, 2010, 07:15:58 » |
Нагоре
|
Благодаря ви момичета.Много трудно преодоляхме ситуацията-късно започна да се обръща,късно проговори и седна,но сега е подвижен цирк По цял ден танцува и се прави на маймуна,в детската гони бате в групата им,........Не е намерил човек,който да не се разсмее от сърце...Просто дете мечта! Нека ви радва и занапред.Децата са най-прекрасното неща на света Сигурна съм,че си много горда майка Всичко добро
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Октомври 22, 2010, 07:20:22 » |
Нагоре
|
Една мама из тези дни ми каза така-2 -ра дете,това е кошмар.Моя отговор беше-Едно дете е радост,2-ро дете е ДВОЙНА радост.Едно дете не е кошмар,то е дар от Бога!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #6 -: Октомври 22, 2010, 08:03:46 » |
Нагоре
|
Да ти е жив и здрав. Пожелавам му щастливо детсво и послушна мама
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
polincheto88
new user
Неактивен
Публикации: 169
моето малко момченце
|
|
« Отговор #7 -: Октомври 22, 2010, 08:11:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
коректна съм и очаквам същото от ваша страна! при интерес пишете на лични! за непознати за мен потребители при кокупка над 10лв,предварително плащане! желая ви здраве !
|
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #10 -: Октомври 22, 2010, 09:24:38 » |
Нагоре
|
Да ти е жив и здрав сладура Нека този момент остане в миналото и занапред само положителни емоции Щастливо детство,много усмивки,радост,щастие и късмет Честит празник и НАЗДРАВЕ
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
Aleksmmam
no ads
power user
Неактивен
Публикации: 520
|
|
« Отговор #11 -: Октомври 22, 2010, 10:58:23 » |
Нагоре
|
Да ви е живо и здраво малкото юначе! Да порастне силен и смел мъж
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Октомври 22, 2010, 12:51:41 » |
Нагоре
|
благодаря ви от негово име Всичко мина добре,като изключчим факта,че накрая си разби веждата Естествено,че очаквах нещо подобно,защото по празнииц винаги имаме инциденти Ето снимков материал
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Октомври 22, 2010, 13:04:28 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Октомври 22, 2010, 13:18:04 » |
Нагоре
|
Да ви е живо и здраво малкото юначе! Да порастне силен и смел мъж а на теб мила дължим много повече от една положителна оценка!Благодарим ти прекрасния комплект,който събра очите на всички
|
|
« Последна редакция: Октомври 22, 2010, 18:09:52 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
|
|