emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Ноември 01, 2010, 22:48:27 » |
Нагоре
|
ааа покажете ми тез капаци и чистачки за стъкла... Капаците ги има в Джъмбо. Ще ти ги снимам ако искаш. Чистачките за стъкла - хвани нЕкое цигане от кръстовищата и му вземи чистачката
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #31 -: Ноември 01, 2010, 22:51:21 » |
Нагоре
|
ааа покажете ми тез капаци и чистачки за стъкла... Капаците ги има в Джъмбо. Ще ти ги снимам ако искаш. Чистачките за стъкла - хвани нЕкое цигане от кръстовищата и му вземи чистачката Капака за микровълнова съм си го взела от магазинчета по 1Лев дето ги има навсякъде
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
malcho
new user
Неактивен
Публикации: 373
|
|
« Отговор #32 -: Ноември 06, 2010, 17:36:39 » |
Нагоре
|
За микровълновата се родих с тези капаци, почти не се налага да се чисти, а капака се мие лесно на мивката. За гладенето кошмар е. Наши дрехи не гладя почти, но на малката съм се вманиачила и гладя всичко освен чорапите. Не знам до кога ще издържа, но като видя нещо намачкано от пералнята и душа не ми дава да я облека. За чистенето на ваната обаче след 2 години търкане открих метода за чистене. То малко акъл трябва, ама докато ми дойде. Преди мажех и веднага търках, направо ми се отелваше вола. Сега намазвам с мокра гъба и циф и отивам да си правя каквото си имам. След около час само измивам хубаво и тя лъсва, а преди какво търкане беше .... За чистенето на прозорци какво да кажа, моят човек си ги чисти. Хич и не ме пита, като е хубаво времето хваща гъбите и почва. Ако питате как го научих, той избра типа прозорец като сменяхме дограмата. Заявих му, че аз не мога да стигам до външния ъгъл ако се отваря само в средата. Отговора беше, че така и така няма да чистя, да не се притеснявам. Вече 5 години си спазва уговорката без изобщо да споменава
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #33 -: Ноември 06, 2010, 19:59:16 » |
Нагоре
|
Поли капак за микровълнова върши работа, мия само чинийката.Веднъж сложих да разтопя масло, а то хартията му била с ал. фолио и като започна да святка , така че вече внимавам, дори под капак. Иначе мразя да мия фритюрника, особено, когато не съм ползвала фрит. мазнина, а олио, ужас- полепва навсякъде, дори обезмаслител не помага. А колкото до гладенето-няма начин, омъжена съм за военен.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #34 -: Ноември 06, 2010, 20:21:39 » |
Нагоре
|
добре де,дайте снимка на тоз капак как изглежда,че може да съм го виждала,а да не знам,че е за микровълнова... :
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
mamamima
new user
Неактивен
Публикации: 102
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е
|
|
« Отговор #35 -: Ноември 07, 2010, 11:37:54 » |
Нагоре
|
Смърт ми е да чистя микровълновата....намерих малко по- лесен начин за чистенето и,слага се една купичка с вода и се пуска вътре да поври примерно 3-4-5 мин,зависи от микровълновата,вади се водата и с парцалче или гъбичка се обира мръсното,парата отлепва нечистотийте Пробвай с кърпичките за микровълнова, ако са упорити петна - с обезмаслител. Аз мразя да гладя и да разтребвам масата.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото. Старая се да съм бърза в изпращането на пари и пакети. Моля, изпращайте ми препоръчани пакети, за да си нямаме проблеми за 0.58 лв. Изпращам МПП по пощата-с куриер при предварителна уговорка. Нека бъдем хора преди всичко! Пиша оценки.
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #37 -: Ноември 07, 2010, 19:56:53 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
qgotka
new user
Неактивен
Публикации: 242
|
|
« Отговор #38 -: Ноември 15, 2010, 11:31:48 » |
Нагоре
|
ААА И АЗ НАУЧИХ НЕЩО ОТ ВАС МАЙЧЕТА ЗА ТОЗИ КАПАК ИНАЧЕ ЛЮБИМОТО ЗАНИМАНИЕ МИ Е ДА ГЛАДЯ НАЙ МРАЗЯ МАЗНИЯ ФРИТЮРНИК И ДА МЕТА ИМАМ ТРИ ПРАХОСМУКАЧКИ И ТРИТЕ НЕ СТРУВАТ И НАКРАЯ ГРАБВАМ МЕТЛАТА И СЕ ЗАПОЧВА МЪКАТА ПРАХ СЕ ВДИГА ОТВАРЯМ ПРОЗОРЕЦА ДА СЕ ПРОВЕТРЯВА И КАТО ДУХНЕ ВЯТЪР МИ ВРЪЩА ВСИЧКО ОБРАТНО ТОГАВА ИЗПАДАМ В ИСТЕРЯ
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА НЕ ПРОДАВАМ БОКЛУЦИ И НЕ ЖЕЛАЯ ТАКИВА ОЦЕНЯМАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ ДРЕХА КОЯТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ОПИСАНИЕТО ВРЪЩАМ НЕЗАБАВНО ИГНОРИРАМ ПО СОБСТВЕНО УСМОТРЕНИЕ изпращам на първият дал адрес на ЛЧ НЕ ПАЗЯ РЕД!!!
|
|
|
Zolka
new user
Неактивен
Публикации: 16
|
|
« Отговор #39 -: Ноември 29, 2010, 13:37:54 » |
Нагоре
|
Мразя: -да пера на ръка -да мия чинии, тави, тенжери и т.н
Е, и двете неща имат едно общо нещо и то е водата и препаратите.Работих 3 години като готвач, но нямахме миячка, а ни взимаха доста странни препарати.В резултат ръцете ми ставаха целите на рани. Сега малко да помия-и ей, на.Ползвам хирургически ръкавици, ама често ги пренебрегвам ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #40 -: Декември 05, 2010, 15:49:58 » |
Нагоре
|
Най-много мразя да простирам! Ей, казвам ви, на ръка не ме мързи да пера, колкото да простирам. Че после и да прибирам всичко от простира - ужас! Второто нещо е да бърша прах - толкова джунджурии са наслагани навсякъде, че е доста бавна работа. Но иначе най-много обичам да мия чинии - любимото ми! Даже като отида в някоя приятелка на гости и като видя чинии в мивката и се примолвам да ми позволи да ги измия. Никаква миялна не ми трябва И банята обичам да мия ... Сигурно "звездите ми го говорят" нещо - понеже съм водна зодия и мнооого обичам водата
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #41 -: Декември 05, 2010, 16:53:05 » |
Нагоре
|
Най-много мразя да простирам! Ей, казвам ви, на ръка не ме мързи да пера, колкото да простирам. Че после и да прибирам всичко от простира - ужас! Второто нещо е да бърша прах - толкова джунджурии са наслагани навсякъде, че е доста бавна работа. Но иначе най-много обичам да мия чинии - любимото ми! Даже като отида в някоя приятелка на гости и като видя чинии в мивката и се примолвам да ми позволи да ги измия. Никаква миялна не ми трябва И банята обичам да мия ... Сигурно "звездите ми го говорят" нещо - понеже съм водна зодия и мнооого обичам водата Пиша адрес на лични Да минаваш през нас Пък аз ще бърша прахта у вас и ще простирам
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #42 -: Декември 05, 2010, 17:00:59 » |
Нагоре
|
МРАЗЯ-Я-Я-Я да бърша прах.Всичко друго,особено готвенето,е добре дошло!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #43 -: Декември 05, 2010, 17:40:48 » |
Нагоре
|
Относно праха да ви кажа и на мен ми писва постоянно да го бърша, но няма как, особено хоризонталните бели щори една по една ... ужас ... Но, днес прибегнах до нещо ново и ще видим ще има ли резултат, купих си някакъв нов спрей на Пронто - антистатик за всякакви повърхности, обърсах всичко с него, включително и щорите. Ще видя дали ще има някакъв ефект и ще ви споделя.
|
|
« Последна редакция: Декември 05, 2010, 17:42:58 от everything »
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #44 -: Декември 05, 2010, 18:07:19 » |
Нагоре
|
Ще чакаме!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
|
|