ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Декември 05, 2010, 20:47:27 » |
Нагоре
|
Аз от години сьм с него и ефект не сьм видяла. Всеки ден едно и сьщо.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #46 -: Декември 06, 2010, 00:49:29 » |
Нагоре
|
Щори тип римски с велкро - в пералнята и всичко е 6
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #47 -: Декември 06, 2010, 01:18:11 » |
Нагоре
|
оххх,аз и затова не си вземам щори,макар да ми харесват Относно темата,като цяло ми доставя удоволствие да почиствам,да гладя,да подреждам.... Не ми е приятно,че няма кой да пази
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #48 -: Декември 09, 2010, 13:03:09 » |
Нагоре
|
Не обичам да върша никаква домакинска работа, ама никаква, затова съм се обзавела доколкото мога с подходящи уреди, ама пак мечтая за чистачка. Имам сушилня и не се налага да простирам и гладя. Ризите си ги глади мъж ми. Имам съдомиялна, но големи тави и тенджари мия на ръка - бляк. За микровелето използвам пликчета, не знаех за капаци, но вършат същата работа. Прозорци мия със специалните четки после минавам с микрофибърна кърпа, става идеално и бързо. Ако имаше кой да ми сгъва и прибира дрехите в шкафовете, ще съм му вечно благодарна. Май това, най-много го мразя. Щори имам и аз. Свалям и мия в банята. Рядко го правя Фритюрника го мразя. Вадя веднъж годишно, ползвам с удоволствие и като дойде ред да мия, го мразя около година. Банята ми е лесна. Плочките са гладки. Ползвам четката за прозорци. Гъбата с доместос, после с гумата, изплаквам, пак с гумата и готово. Продължавам да мечтая за чистачка, де. Моя мъж ми се смее, че като си вземем 200кв. апартамент, ще ми вземе, но сега за 2-3 стаи не може
|
|
|
Активен
|
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #49 -: Декември 09, 2010, 18:18:52 » |
Нагоре
|
Ако имаше кой да ми сгъва и прибира дрехите в шкафовете, ще съм му вечно благодарна. Май това, най-много го мразя.
Това и аз най-много го мразя-да сгъна дрехите и да ги наредя по шкафовете, изнервям се ужасно!Затова и са ми разхвърляни гардеробите . А за гладенето-не гладя, никога не съм гладила дори дрехите на малката, нямам време да убивам микробите ,особено пък лятото слънцето дезинфекцира всичко, гладя нещо, само ако е връхно и наистина е намачкано.Ризите мъжът ми сам си ги глади, един-два пъти се пробвах аз, ама като се видя ефекта и сам вече го прави!
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #50 -: Декември 09, 2010, 18:33:18 » |
Нагоре
|
Аз от години сьм с него и ефект не сьм видяла. Всеки ден едно и сьщо. Да ти кажа вече 4-ти ден и прах още няма, най-се радвам на ширма, още е лъскав и като мина с пръсти по него няма нищо. Аз търсих в нета да покажа какъв препарат съм си купила, но никъде го няма, може да е някакъв нов и по- ефикасен, знам ли, но за сега съм доволна.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #51 -: Декември 09, 2010, 19:01:25 » |
Нагоре
|
Ако имаше кой да ми сгъва и прибира дрехите в шкафовете, ще съм му вечно благодарна. Май това, най-много го мразя.
Това и аз най-много го мразя-да сгъна дрехите и да ги наредя по шкафовете, изнервям се ужасно!Затова и са ми разхвърляни гардеробите . И при мен е същото.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #52 -: Декември 09, 2010, 19:54:29 » |
Нагоре
|
Това и аз най-много го мразя-да сгъна дрехите и да ги наредя по шкафовете, изнервям се ужасно!Затова и са ми разхвърляни гардеробите . И при мен е същото. Аз за това сега при ремонта заградих едната стая и си направих дрешник, мечта ми беше, сега всичко вътре е като в магазин - по закачалки, всичко си виждам, нищо се сгъвам и нямам шкафове, изхвърлих и гардероба
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #53 -: Декември 09, 2010, 20:11:52 » |
Нагоре
|
Страхотно е да имаш дрешник, ама пусто, като нямам място.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #54 -: Декември 09, 2010, 23:01:58 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 23:09:16 от ROSIDINKOVA »
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #55 -: Декември 09, 2010, 23:12:38 » |
Нагоре
|
Пиша адрес на лични Да минаваш през нас Пък аз ще бърша прахта у вас и ще простирам Хехе - давай, имаме сделка Стига да си от моя град Ама как да се разберем- то праха може по един път в седмицата, ами за чиниите трябва да ми ги пазиш докато дойда Да не каже мъжът ти към края на седмицата : "Скъпа, чиниите свършиха, трябва да купуваме нови"
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #56 -: Декември 09, 2010, 23:14:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #57 -: Декември 10, 2010, 07:17:03 » |
Нагоре
|
Идеално е, махай тези гардероби, само заемат толкова много място, а вътре пак нищо не можеш да събереш, реших че най-високото в спалнята ми ще е един скрин за бельото и това е, без това ни е малка стаята. А за спрея на Протно, освен да го снимам и да го видиш, не го намирам в нета, за да покажа.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #58 -: Декември 14, 2010, 17:26:54 » |
Нагоре
|
аз пък не обичам, да бърша прах... супер изнервящо е ..., да чистя фурна... и от всичко най мразя да мета двора , особенно сега когато има 200 000 листа нападали.. понеже живеем в къща, и докато ги измета на другия ден пак е същото..
не ги мети докато не изпадат.или ще се натрупат или мъжа ти ще ги измете.( при мен действаше) в крайна сметка си купихме машинка тип прахосмукачка и всичко събира
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq87
new user
Неактивен
Публикации: 206
|
|
« Отговор #59 -: Декември 15, 2010, 09:12:24 » |
Нагоре
|
аз мразя всичко свързано с домакинската работа - пране, готвене, чистене, гладене, простиране и прочие... мразя го и винаги съм го мразела. вкъщи мамам правеше тези неща, сега слава богу свекърва ми ги върши. е чистя само нашата стая, но с голямо нежелание...и от време на време правя някое кремче на бебка. нз как се оправяте с домакинските задължения и деца гледате...мн е гадно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|