Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Октомври 24, 2010, 00:26:34 » |
Нагоре
|
Аз съм МНОГО "За", особено в частта плащане, но си мисля дали въобще ще му обръщат внимание? Колкото трогва някого като маркираш "Не желая размяна"...При това последното дори не звучи никак пожелателно ....
Е се някой ще го погледне.А да ти кажа чесно,повечето ми размени са от такива които Не желаят размяна Ама всеки е длъжен да опита нали
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
mamma mia
new user
Неактивен
Публикации: 98
|
|
« Отговор #16 -: Октомври 24, 2010, 09:03:43 » |
Нагоре
|
Всички се разбираме на лични как да става плащането и изпращането.По-скоро ще стане както с "не желая размяна" и пак отдолу пет мацки с въпрос"ако искаш погледни при мен". Че и с това така ще стане.За мен би било олеснение,но колкото и да е все ще има още и още въпроси на ЛС.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vannn111
radito21
new user
Неактивен
Публикации: 179
|
|
« Отговор #17 -: Октомври 24, 2010, 14:19:40 » |
Нагоре
|
И аз съм За...едно по едно така нещата се улесняват
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските са за сметка на купувача,освен ако ако няма уговорка! 2.За суми над 10лв предварително плащане! 3.За непознати потребители за мен-пак предварително плащане! 4.Коректна съм и очаквам същото от вас! 5.Понякога разменям! 6.Не изпращам за проба! 7.Получавам и изпращам като МПП по БГ пощи! 8.Потребителските ми оценки от продавалник: http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=58265&profile_type=feedback
|
|
|
to4ica
Дипломат
new user
Неактивен
Публикации: 87
|
|
« Отговор #18 -: Октомври 26, 2010, 11:35:41 » |
Нагоре
|
ЗА
|
|
|
Активен
|
Старая се да съм коректна с вас, но дали успявам ще напишете Wие. Не съм най-бърза нито в комуникацията, нито при изпращането - просто съм майка с палаво и болнаво дете и имам натоварена работа. Проявете разбиране, не бъдете нервни и ми се усмихнете - резултатът ще е печеливш за вас.Нямам възможност за срещи - никаква.СПАЗВАМ РЕДА НА ЗАПИСАЛИТЕ СЕ В ОБЯВИТЕ ЗА ДА НЯМА СЪРДИТИ.ИЗЧАКАВАМ 24 ЧАСА. Ако сбъркам не се сърдя, когато ми го кажете без да се заяждате. Склонна съм на компромиси. Не съм богата и използвам сайта за ВЗАИМОПОМОЩ, тоест не продавам скъпо и търся изгодни за мен оферти. Не искам плащане предварително. Може да се забавите, колкото Ви е необходимо, стига да поддържаме връзка. Най-лесно ми е с пощенски запис, но може и по банков път: Първа инвестиционна банка, IBAN: BG82FINV915010BGN00EEB.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #19 -: Октомври 26, 2010, 11:41:58 » |
Нагоре
|
Така гласуването приключи и доста потребители искат тази промяна. За голяма част няма значение. Промяната ще бъде направена в най-скоро време.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alena03
new user
Неактивен
Публикации: 177
|
|
« Отговор #20 -: Октомври 26, 2010, 18:12:33 » |
Нагоре
|
да, да се въведат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
|
|
« Отговор #21 -: Октомври 27, 2010, 10:45:27 » |
Нагоре
|
Аз съм ЗА.Наистина ще ни спестява:"къде да ти го изпратя" или пък "как да изпратя записа" и т.н Добре е да ги има.
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #22 -: Октомври 27, 2010, 10:53:17 » |
Нагоре
|
Аз съм ЗА.Наистина ще ни спестява:"къде да ти го изпратя" или пък "как да изпратя записа" и т.н Добре е да ги има. Не мисля, че ще се получи Все ще има някой недоразбрал
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
katnik
new user
Неактивен
Публикации: 66
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедн
|
|
« Отговор #23 -: Октомври 28, 2010, 17:22:54 » |
Нагоре
|
Аз също съм ЗА избор на доставка,освен това може да се избере избор за начин на плащане: EPAY,PAYPAL,банков път и т.н.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #24 -: Октомври 28, 2010, 17:44:32 » |
Нагоре
|
против
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
kami_nikolova
Ками
new user
Неактивен
Публикации: 27
Мама на две принцеси
|
|
« Отговор #25 -: Октомври 29, 2010, 22:54:31 » |
Нагоре
|
Няма значение за мен
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на копувача. Коректна съм очаквам същото.
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #26 -: Ноември 03, 2010, 19:03:39 » |
Нагоре
|
На мене ми е все тая, важно е да сме коректни един към друг и да контактуваме, когато имаме общ интерес, а не единия да пише ,а другият да мълчи!
|
|
« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 19:07:53 от plamcho »
|
Активен
|
|
|
|
simona_n
new user
Неактивен
Публикации: 128
|
|
« Отговор #27 -: Ноември 04, 2010, 20:38:18 » |
Нагоре
|
И аз съм за .....харесва ми.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kgancheva
new user
Неактивен
Публикации: 98
|
|
« Отговор #28 -: Ноември 07, 2010, 23:32:12 » |
Нагоре
|
На мене ми е все тая, важно е да сме коректни един към друг и да контактуваме, когато имаме общ интерес, а не единия да пише ,а другият да мълчи! Абсолютно plamcho .... от това се дразня най-много- безмълвието на някои хора..? Не разбирам... Та , по темата, аз съм за.
|
|
|
Активен
|
Благодаря за интереса! Повечето ми дрехи са маркови и качествени. Отговарят на описанията. Моля бъдете коректни и честни, за да бъда и аз с вас. За нови потребители с под 10 оценки, плащането е с предимство. За стари- първо стоката. Поставям оценки, правете го и вие! Оферирайте, пишете, питайте.. През деня нямам нет- бъдете търпеливи, такава ми е работата. Всичко е въпрос на уговорка и добра комуникация!
|
|
|
|
|