emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Октомври 23, 2010, 12:25:05 » |
Нагоре
|
Мислех си да пусна някои неща, купувани от тук (нови) за продажба. Ама пък ми хрумна, че все ще се намиери някой да ме напада, че са 15-та употреба и не знам си какво още . Вие как мислите ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #1 -: Октомври 23, 2010, 12:30:08 » |
Нагоре
|
Пускай смело.Като не ти стават или няма да ги носиш,поне на някой друг ще са му от полза. Аз съм пускала обувки-2 чифта,видях и неща,купени от мен,които пак са в сайта.Нормално е! Моят лаптоп е трета употреба.Първо "пада" на един митничар/заедно с още 3-4 лаптопа/.Това му е първата употреба.Купува го мой роднина.Инсталира му всякакви екстри и след 1 месец му писва.И аз съм горд собственик на ПЕРФЕКТНА стока трета употреба!!! Дай Боже повече такива!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #2 -: Октомври 23, 2010, 12:33:20 » |
Нагоре
|
И аз нямам нищо против да се пуснат за препродажба неща,купени от мен.Но би било добре ако бъда осведомена все пак или най-малкото нещата да не се пускат на по-високи цени,отколкото са купени..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Октомври 23, 2010, 12:35:54 » |
Нагоре
|
Пускай смело.Като не ти стават или няма да ги носиш,поне на някой друг ще са му от полза. Аз съм пускала обувки-2 чифта,видях и неща,купени от мен,които пак са в сайта.Нормално е! Моят лаптоп е трета употреба.Първо "пада" на един митничар/заедно с още 3-4 лаптопа/.Това му е първата употреба.Купува го мой роднина.Инсталира му всякакви екстри и след 1 месец му писва.И аз съм горд собственик на ПЕРФЕКТНА стока трета употреба!!! Дай Боже повече такива! Ще пусна .... какво да правя.Просто нямам желанието да ме нападат. Че напоследък народа така се озлоби, думи нямам.А не мога да пиша до маметата, от които съм купувала нещата "Здравей, ще имаш ли нещо против.....". Ето сега имам един камион, купен от тук нов и моят просто не го иска и не го и поглежда. Та направо си е в категорията ново, че и кутията му запазих. Ще рискувам пък ако ме емнат ще спра И естествено, че цените ще са по-ниски.
|
|
« Последна редакция: Октомври 27, 2010, 19:37:52 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #4 -: Октомври 23, 2010, 14:55:14 » |
Нагоре
|
Мислех си да пусна някои неща, купувани от тук (нови) за продажба. Ама пък ми хрумна, че все ще се намиери някой да ме напада, че са 15-та употреба и не знам си какво още . Вие как мислите ?
Пускай не се притеснявай,ако знаеш колко неща не са ми влизали в употреба и какво да ги правя,пускам ги със 2,3 лв по малко и така.Мисля че никой няма да ти каже нищо
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Октомври 23, 2010, 16:32:52 » |
Нагоре
|
Пускай не се притеснявай,ако знаеш колко неща не са ми влизали в употреба и какво да ги правя,пускам ги със 2,3 лв по малко и така.Мисля че никой няма да ти каже нищо Все ще се намери някой. Убедена съм. Но вече не ми пука. Не мога да угодя на всички.
|
|
« Последна редакция: Октомври 23, 2010, 16:38:16 от emi9 »
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #6 -: Октомври 23, 2010, 19:01:02 » |
Нагоре
|
Пускай не се притеснявай,ако знаеш колко неща не са ми влизали в употреба и какво да ги правя,пускам ги със 2,3 лв по малко и така.Мисля че никой няма да ти каже нищо Все ще се намери някой. Убедена съм. Но вече не ми пука. Не мога да угодя на всички. Да не ти пукааааа какво ще ти каже.Няма да ги слагаш на по високи цени я
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Октомври 23, 2010, 19:03:22 » |
Нагоре
|
Пускай не се притеснявай,ако знаеш колко неща не са ми влизали в употреба и какво да ги правя,пускам ги със 2,3 лв по малко и така.Мисля че никой няма да ти каже нищо Все ще се намери някой. Убедена съм. Но вече не ми пука. Не мога да угодя на всички. Да не ти пукааааа какво ще ти каже.Няма да ги слагаш на по високи цени я Навъдиха се всякакви .....знам ли и аз
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #8 -: Октомври 23, 2010, 20:02:50 » |
Нагоре
|
Не виждам какъв е проблема и защо се притесняваш кой, какво щял да си помисли или каже. Аз лично, когато си харесам нещо не ме интересува коя употреба е, от къде е купено-дали от Мола или от втората, както и колко печели продавача.Ако нещото ми хареса наистина много, ако си отговаря на описанието и ако цената ме устройва останалото не ме интересува.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Октомври 23, 2010, 20:09:01 » |
Нагоре
|
Не виждам какъв е проблема и защо се притесняваш кой, какво щял да си помисли или каже. Аз лично, когато си харесам нещо не ме интересува коя употреба е, от къде е купено-дали от Мола или от втората, както и колко печели продавача.Ако нещото ми хареса наистина много, ако си отговаря на описанието и ако цената ме устройва останалото не ме интересува.
Просто исках мнение. Новачка съм по този род сайтове, пък напоследък има хора които се карат за пълни глупости и така.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #10 -: Октомври 23, 2010, 23:20:18 » |
Нагоре
|
Напоследък се чуват оплаквания, че се препродават подарени неща, или пък купени на по-ниска цена оттук, пък се продат с надценка. Като изключим подобни случаи, препродаването е масова практика, аз също го правя, защото нямам навика да връщам неща, които не отговарят на описанието и съответно не ми вършат работа. Опитах 2 пъти да си направя устата, но няма разбиране с продавачите, губи се човешкия тон и не ми се влиза в разправии. Публикувам го отново като пиша откъде е, и така. Разликата в цената и пощенските си остават за моя сметка (отделно че нещата засега не съм и успяла да ги продам), но това са рисковете на интернет пазаруването
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #11 -: Октомври 25, 2010, 09:21:11 » |
Нагоре
|
И на мен ми събират прах,неща дето не съм доизмерила или преценила,а съм купила от тук,ама не съм стигнала до тях,ще се върнат пак тук
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Октомври 25, 2010, 09:30:24 » |
Нагоре
|
И на мен ми събират прах,неща дето не съм доизмерила или преценила,а съм купила от тук,ама не съм стигнала до тях,ще се върнат пак тук За себе си съм решила, че ще ги пусна. Ако някой ме нападне - имам си един тефтер пълен с имена, адреси и залепени бележки от пощата, нещо като архив и мога да докажа за колко и кога е купено
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #13 -: Октомври 25, 2010, 10:42:16 » |
Нагоре
|
На мен ми се случва много често да връщам за продажба неща купени от тук. От скоро почнах да връщам неотговарящи на описанието дрехи, а преди това ги препродавах, но обикновенно ме е било срам от вида им /купувам ги описани в отлично състояние/ пускам ги на половин цени и до сега никой не ми се е заял. Дори имам подарени неща от мами, които са ме изненадвали с подаръчета и ги пускам към моя обява за подарък и пак не съм имала проблеми Не смятам, че е престъпно да се пускат обратно за продажба неща купени от тук Друг е въпроса да купиш нещо за 5 лв като си дръпнала един здрав пазарлък преди това и продавачката ти го е свалила от 10 на 5 лв и на другия ден след като го получиш да го пуснеш за 15 Е тогава не само ще се разпправям с теб ами и тема ще пусна Така, че действай смело - в твоя случай не виждам място за притеснение!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
susikata
new user
Неактивен
Публикации: 144
|
|
« Отговор #14 -: Октомври 25, 2010, 11:07:23 » |
Нагоре
|
Защо да не се препродават неща, купени от тук... Ако не съм уцелила размера, не е това, което съм очаквала - ще го пусна да се продава. Пускам на същата цена, на която съм го купила.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам същото! Изпращам като МПП, пазя ред 8 часа, не плащам опаковки и пликове. оценки
|
|
|
|
|