{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2] 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Препродаване на стоки купени от тук  (Прочетена 10937 пъти)
0 Членове и 5 Гости преглежда(т) тази тема.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #15 -: Октомври 25, 2010, 11:09:15 »
Раздели ТемаНагоре

На мен ми се случва много често да връщам за продажба неща купени от тук. От скоро почнах да връщам неотговарящи на описанието дрехи, а преди това ги препродавах, но обикновенно ме е било срам от вида им /купувам ги описани в отлично състояние/ пускам ги на половин цени и до сега никой не ми се е заял. Дори имам подарени неща от мами, които са ме изненадвали с подаръчета и ги пускам към моя обява за подарък и пак не съм имала проблеми
Не смятам, че е престъпно да се пускат обратно за продажба неща купени от тук
Друг е въпроса да купиш нещо за 5 лв като си дръпнала един здрав пазарлък преди това и продавачката ти го е свалила от 10 на 5 лв и на другия ден след като го получиш да го пуснеш за 15  Lips Sealed Е тогава не само ще се разпправям с теб ами и тема ще пусна
Така, че действай смело - в твоя случай не виждам място за притеснение!
Не съм и помисляла да пускам неща за повече пари. Давам пример - камионът, който си стои ей така в кутията (купен нов от тук за 15лв.) ще го пусна за продажба за около 12лв.. Все пак играно или не с него си се води втора употреба. Wink
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
sysily
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 132

Профил
« Отговор #16 -: Октомври 25, 2010, 11:15:05 »
Раздели ТемаНагоре

На мен ми се случва много често да връщам за продажба неща купени от тук. От скоро почнах да връщам неотговарящи на описанието дрехи, а преди това ги препродавах, но обикновенно ме е било срам от вида им /купувам ги описани в отлично състояние/ пускам ги на половин цени и до сега никой не ми се е заял. Дори имам подарени неща от мами, които са ме изненадвали с подаръчета и ги пускам към моя обява за подарък и пак не съм имала проблеми
Не смятам, че е престъпно да се пускат обратно за продажба неща купени от тук
Друг е въпроса да купиш нещо за 5 лв като си дръпнала един здрав пазарлък преди това и продавачката ти го е свалила от 10 на 5 лв и на другия ден след като го получиш да го пуснеш за 15  Lips Sealed Е тогава не само ще се разпправям с теб ами и тема ще пусна
Така, че действай смело - в твоя случай не виждам място за притеснение!
Не съм и помисляла да пускам неща за повече пари. Давам пример - камионът, който си стои ей така в кутията (купен нов от тук за 15лв.) ще го пусна за продажба за около 12лв.. Все пак играно или не с него си се води втора употреба. Wink

абсолютно си права с това и съм съгласна...
Активен

1.изпращам и получавам по бг поща
2.предимство - 2 или повече покупки, за София
3.точна съм и не съм невежа,очаквам същото!
4.боклуците се изчистват в кофата, а не се продават тук за безумни пари...бъдете разумни
5.http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=32678&ppaction=readfeed
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1546

четете подписът ми!!!

Профил
« Отговор #17 -: Октомври 25, 2010, 11:25:24 »
Раздели ТемаНагоре

мила аз предимно пазарувам дрешки за малката от тук.почти от едни и същи майки,и да ти кажа чесно ги обличаме по 2-3 пъти и дрешките не мръдват,та пак си  ги пускам тук на по-ниска цена и така,купувам др дрешки на малката.какво да се прави децата не могат да носят дрешки като голям човек,та то за месец им стават късички/децата растат като гъби/. Kiss
Активен

изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!

emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #18 -: Октомври 25, 2010, 11:34:56 »
Раздели ТемаНагоре

Абсолютно и аз това си мислех, пускайки темата. Единствените ми опасения бяха да не ме нападнат потребителките, от които съм купила нещата. Естествено, че няма да ги пусна на по-висока цена Wink Но ако искаш да направиш интрига причини бол. А съм убедена, че много от мамите само си търсят повод. Жалко, но факт (по мои наблюдения).
Активен

За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1546

четете подписът ми!!!

Профил
« Отговор #19 -: Октомври 25, 2010, 11:36:52 »
Раздели ТемаНагоре

Абсолютно и аз това си мислех, пускайки темата. Единствените ми опасения бяха да не ме нападнат потребителките, от които съм купила нещата. Естествено, че няма да ги пусна на по-висока цена Wink Но ако искаш да направиш интрига причини бол. А съм убедена, че много от мамите само си търсят повод. Жалко, но факт (по мои наблюдения).

така е наистина  Sad
Активен

изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!

kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 791

Профил
« Отговор #20 -: Октомври 27, 2010, 10:48:30 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте.Аз мисля,че е напълно нормално,да се публикуват стоки купувани от тук.
Ами примерно аз имам купени неща от тук,които вече примерно не искам да нося,и какво да ги държа,защото са купени от тук.Няма никаво значение от къде е купена дадена стока.Наистина обаче,ще ми стане кофти,ако видя нещо продадено от мен,за цената от 5 лв.примерно,пуснато тук за 7лв.
Това е просто пример.Ама има и такива случаи.Към никого нищо лично.
Просто съм виждала такива обяви.
Активен

Пазя ред 6 часа!
Коректна съм,очаквам същото и от вас!
Не изпращам боклуци и не приемам такива!
Ходя до пощата всеки ден!
Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи!
Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи!
За две обяви поемам пощенските!
За суми над 15лв. предварително плащане!
И за непознати потребители пак,предварително плащане!
ОБИЧАЙТЕ СЕ!!!
И най-вече обичам сина си!!!
ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год.
AVANA
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 356

Профил WWW
« Отговор #21 -: Октомври 27, 2010, 18:59:03 »
Раздели ТемаНагоре

А да ви кажа преди 2 дни тук се публикува едно панталонче купено от мен /абсолютно сигурна съм, че е моето/, за което ми стана много мило като си го видях и влязох да разгледам обявата. Стана ми интересно, че беше обявено като купено от чужбина-бутиково  Cheesy Cheesy Cheesy
А 100% съм сигурна, че е моето, но не ми пука какво е писало момичето - поносили са го и съм сигурна, че то все още не е мръднало и си е здраво и качествено, защо да не си го продаде и тя, та друго детенце да му се порадва, а тя да купи ново на нето детенце Cheesy
И междудругото за всяка моя обява, която съм видяла да се препродава след известно време ми става приятно, а не съм се дразнила
Активен
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #22 -: Октомври 27, 2010, 19:24:16 »
Раздели ТемаНагоре

А да ви кажа преди 2 дни тук се публикува едно панталонче купено от мен /абсолютно сигурна съм, че е моето/, за което ми стана много мило като си го видях и влязох да разгледам обявата. Стана ми интересно, че беше обявено като купено от чужбина-бутиково  Cheesy Cheesy Cheesy
А 100% съм сигурна, че е моето, но не ми пука какво е писало момичето - поносили са го и съм сигурна, че то все още не е мръднало и си е здраво и качествено, защо да не си го продаде и тя, та друго детенце да му се порадва, а тя да купи ново на нето детенце Cheesy
И междудругото за всяка моя обява, която съм видяла да се препродава след известно време ми става приятно, а не съм се дразнила
е ще видя като го купят от теб за 5 лв и го пуснат на 15 как ще подпалиш Smiley Това в рамките на шегата разбира се
« Последна редакция: Октомври 27, 2010, 19:30:17 от emi9 » Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
rosina75
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 371

най-голямото ми щастие са децата ми

Профил
« Отговор #23 -: Октомври 27, 2010, 19:28:43 »
Раздели ТемаНагоре

И аз да се включа,като майката от която е купено въпросното камионче за 15лв. с пощата.
Еми,не се притеснявай не съм от тези мами,дето търсят под вола теле без основание Smiley
Препродаването не е престъпление-не виждам от какво може да се притесняваш.
Интернет пазаруването крие своите рискове-едно е на снимката друго е в действителност :Smiley
Така,че след като не го иска дребният ,по добре го продай,зарадвай  друго детенце, а с паричките купи нещо което ще хареса на вас Smiley
Активен

Привет и от мен !
ето оценките ми от другият сайт! Smile
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeed
не пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс.
не пращам боклуци,не ми пращайте и вие.
корекна съм и очаквам същото.
пращам и получавам като МПП.
поставям винаги оценки-правете го и вие.
за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис.
опаковки не плащам-правете си сметката.
НП без уговорка не приемам.
връщам стока неотговаряща на описанието.
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #24 -: Октомври 27, 2010, 19:35:53 »
Раздели ТемаНагоре

И аз да се включа,като майката от която е купено въпросното камионче за 15лв. с пощата.
Еми,не се притеснявай не съм от тези мами,дето търсят под вола теле без основание Smiley
Интернет пазаруването крие своите рискове-едно е на снимката друго е в действителност :Smiley
Така,че след като не го иска дребният ,по добре го продай,зарадвай  друго детенце, а с паричките купи нещо което ще хареса на вас Smiley
Хе хе камиончето вече зарадва други 2 дечица. Пък нас ни зарадваха с колички. Ама аз пари от тук няма да изкарам  Cheesy. До момента все купувам. А да имам и една продажба на книги, с които ти платих камиончето и дрешката  Wink
 Притеснявя ме факта, че има мами, които само търсят под вола теле, както се изрази и ти Wink Не визирам никой специално. Такива са ми наблюденията .
А и не пуснах темата заради камиона, а попринцип, как се казваше - сондиране на мнение  Пък и се боря за 2 звезди  Tongue
П.П. (Чакай да ти направя реклама) Всъщност снимките и това, което получих напълно оправда очакванията ми, но дребният явно си има други интереси Smiley
« Последна редакция: Октомври 27, 2010, 19:41:05 от emi9 » Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
AVANA
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #25 -: Октомври 27, 2010, 19:37:37 »
Раздели ТемаНагоре

А да ви кажа преди 2 дни тук се публикува едно панталонче купено от мен /абсолютно сигурна съм, че е моето/, за което ми стана много мило като си го видях и влязох да разгледам обявата. Стана ми интересно, че беше обявено като купено от чужбина-бутиково  Cheesy Cheesy Cheesy
е ще видя като го купят от теб за 5 лв и го пуснат на 15 как ще подпалиш Smiley Това в рамките на шегата разбира се
Да! Вече съм писала, че ще подпаля и то не в рамките на шегата  Tongue Tongue Tongue
Активен
rosina75
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 371

най-голямото ми щастие са децата ми

Профил
« Отговор #26 -: Октомври 27, 2010, 19:48:07 »
Раздели ТемаНагоре

Хе хе камиончето вече зарадва други 2 дечица. Пък нас ни зарадваха с колички. Ама аз пари от тук няма да изкарам  Cheesy. До момента все купувам. А да имам и една продажба на книги, с които ти платих камиончето и дрешката  Wink
 Притеснявя ме факта, че има мами, които само търсят под вола теле, както се изрази и ти Wink Не визирам никой специално. Такива са ми наблюденията .
А и не пуснах темата заради камиона, а попринцип, как се казваше - сондиране на мнение  Пък и се боря за 2 звезди  Tongue
П.П. (Чакай да ти направя реклама) Всъщност снимките и това, което получих напълно оправда очакванията ми, но дребният явно си има други интереси Smiley

РАДВАМ СЕ Wink
УСПЕХ В ИГРИТЕ С НОВИТЕ ИГРАЧКИ Smiley
Активен

Привет и от мен !
ето оценките ми от другият сайт! Smile
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeed
не пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс.
не пращам боклуци,не ми пращайте и вие.
корекна съм и очаквам същото.
пращам и получавам като МПП.
поставям винаги оценки-правете го и вие.
за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис.
опаковки не плащам-правете си сметката.
НП без уговорка не приемам.
връщам стока неотговаряща на описанието.
Shu-shi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 504

Профил
« Отговор #27 -: Октомври 27, 2010, 20:00:17 »
Раздели ТемаНагоре

Виждала съм препродажба на мои неща. Преди време продадох лот от кецки (на които имаше лека забележка) и обувки за дадена цена. Точно 3 дни след продажбата, кецките се пуснаха на цената на лота, като беше спестена забележката им (която не беше фрапантна).
Активен

AVANA
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #28 -: Октомври 27, 2010, 20:09:41 »
Раздели ТемаНагоре

Виждала съм препродажба на мои неща. Преди време продадох лот от кецки (на които имаше лека забележка) и обувки за дадена цена. Точно 3 дни след продажбата, кецките се пуснаха на цената на лота, като беше спестена забележката им (която не беше фрапантна).

Ей на такова се ядосвам, но да се кажа честно бих реагирала в зависимост от настроенито ми... и времето
Щото ако е от 1-ви до 14-ти случката, хич няма и да ми е до нея  Tongue Tongue Tongue
Ама ако е от 15-ти до 30-ти когато имам време - стой та гледай /чети/
Активен
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #29 -: Октомври 27, 2010, 20:14:19 »
Раздели ТемаНагоре

Ей на такова се ядосвам, но да се кажа честно бих реагирала в зависимост от настроенито ми... и времето
Щото ако е от 1-ви до 14-ти случката, хич няма и да ми е до нея  Tongue Tongue Tongue
Ама ако е от 15-ти до 30-ти когато имам време - стой та гледай /чети/
Ех тези осигуровки
Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !

Страници: 1 [2] 3   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: