denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Ноември 12, 2010, 17:21:48 » |
Нагоре
|
Аз вадя снимките си по интернет- www.snimkiteVi.com много добър сайт, ти им пращаш снимкиите а те ти ги доставят на адрес чрес куриер. 9/13 и 10/15 са по 0.14ст, и има 10% отстъпка за снимки над 30лв. Работят със Speedy и имат безплатна доставка, при поръчка на над 100 снимки, до поискване от офисите на Speedy(но само на снимки) а понеже в нашият град нямаме офис на спиди и се комбинираме няколко мамчета и пускаме обща поръчка и си делим таксата за куриера освен това и имат интересни подаръчета, аз бях поръчвала за мъжо ми ключодържател със снимка на сина ни и мога да ти кажа,че е много добре изработен и мисля,че струваше 5лв. Дано съм ти била полезна ооо браво на теб,май си полезна за всички ни.Благодаря ще го пробваме.и аз благодаря за инфото
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #16 -: Ноември 12, 2010, 21:06:30 » |
Нагоре
|
Аз вадя снимките си по интернет- www.snimkiteVi.com много добър сайт, ти им пращаш снимкиите а те ти ги доставят на адрес чрес куриер. 9/13 и 10/15 са по 0.14ст, и има 10% отстъпка за снимки над 30лв. Работят със Speedy и имат безплатна доставка, при поръчка на над 100 снимки, до поискване от офисите на Speedy(но само на снимки) а понеже в нашият град нямаме офис на спиди и се комбинираме няколко мамчета и пускаме обща поръчка и си делим таксата за куриера освен това и имат интересни подаръчета, аз бях поръчвала за мъжо ми ключодържател със снимка на сина ни и мога да ти кажа,че е много добре изработен и мисля,че струваше 5лв. Дано съм ти била полезна ооо браво на теб,май си полезна за всички ни.Благодаря ще го пробваме.и аз благодаря за инфото И аз се каня от 1 седмица да поръчвам. Който изпревари да се похвали
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #17 -: Ноември 13, 2010, 08:43:25 » |
Нагоре
|
аз вадех от Фотобокс май беше-50 безплатни с доставка 1.99 лири отдавна не съм поръчвала,защото последните 3 плика изчезнаха,а не бяха за мен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivelinajk
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #18 -: Ноември 14, 2010, 21:21:03 » |
Нагоре
|
аз вадех от Фотобокс май беше-50 безплатни с доставка 1.99 лири отдавна не съм поръчвала,защото последните 3 плика изчезнаха,а не бяха за мен
Oт почти година вече, доставката е 5,10 лири за до 99бр. снимки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tedi007
new user
Неактивен
Публикации: 304
|
|
« Отговор #19 -: Ноември 15, 2010, 20:23:33 » |
Нагоре
|
Аз вадя снимките си по интернет- www.snimkiteVi.com много добър сайт, ти им пращаш снимкиите а те ти ги доставят на адрес чрес куриер. 9/13 и 10/15 са по 0.14ст, и има 10% отстъпка за снимки над 30лв. Работят със Speedy и имат безплатна доставка, при поръчка на над 100 снимки, до поискване от офисите на Speedy(но само на снимки) а понеже в нашият град нямаме офис на спиди и се комбинираме няколко мамчета и пускаме обща поръчка и си делим таксата за куриера освен това и имат интересни подаръчета, аз бях поръчвала за мъжо ми ключодържател със снимка на сина ни и мога да ти кажа,че е много добре изработен и мисля,че струваше 5лв. Дано съм ти била полезна ооо браво на теб,май си полезна за всички ни.Благодаря ще го пробваме.и аз благодаря за инфото И аз се каня от 1 седмица да поръчвам. Който изпревари да се похвали Да се похваля Поръчах 110 снимки в четвъртък и в събота бяха готови.Доставиха ми ги във фото близо до нас.Снимките са перфектни!Поръчах размер 10х15 - матирани.Аз съм много доволна!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #20 -: Декември 04, 2010, 01:19:32 » |
Нагоре
|
Момичета , ще вадя снимки скоро през www.snimkiteVi.com , над 30 лева ще са и ще хвана отстъпката от 10 % , която иска да вади по малко , може да се прикачи към мен , ще пиша когато офертата спре да е актуална
|
|
|
Активен
|
|
|
|
albenusha
new user
Неактивен
Публикации: 74
Усмивката побърква!!!!!!!
|
|
« Отговор #21 -: Декември 16, 2010, 07:34:56 » |
Нагоре
|
Аз вадя снимките си по интернет- www.snimkiteVi.com много добър сайт, ти им пращаш снимкиите а те ти ги доставят на адрес чрес куриер. 9/13 и 10/15 са по 0.14ст, и има 10% отстъпка за снимки над 30лв. Работят със Speedy и имат безплатна доставка, при поръчка на над 100 снимки, до поискване от офисите на Speedy(но само на снимки) а понеже в нашият град нямаме офис на спиди и се комбинираме няколко мамчета и пускаме обща поръчка и си делим таксата за куриера освен това и имат интересни подаръчета, аз бях поръчвала за мъжо ми ключодържател със снимка на сина ни и мога да ти кажа,че е много добре изработен и мисля,че струваше 5лв. Дано съм ти била полезна И аз от повече от година си правя при тях снимките! Мързелива работааа- аз си стоя на компа , а те ми ги носят да вратата...Страхотни са!!!
|
|
|
Активен
|
ВИНАГИ СИМВОЛИЧНИ ЦЕНИ ,РАЗМЕНИ И КОМЕНТАРИ КАКТО ВИЕ ИСКАТЕ ПРИ МЕН! Не ми е удобно да работя с КУРИЕРСКИ ФИРМИ! Пращам и получавам по пощата ........
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #22 -: Декември 16, 2010, 08:25:45 » |
Нагоре
|
albenusha , писах ти на ЛС няколко въпроса.
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #23 -: Декември 16, 2010, 08:33:43 » |
Нагоре
|
А я ме светнете,че не открих това,което ме интересува. 1.Цената на детските календари е без снимка и поръчвам само тях и лепя снимка или.....? 2.За кой градове е офертата или са цялата страна 3.С какво доставят ....?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
fish
new user
Неактивен
Публикации: 263
|
|
« Отговор #24 -: Декември 16, 2010, 08:35:02 » |
Нагоре
|
ще ги пробвам но при нас в Бургас ключодържателите тези са на 0,60 лв. к http://www.snimkitevi.com/snimkitevi/gifts/start/gifts/малките календарчета са 3,50 за 24 броя
|
|
|
Активен
|
Започва се голямото изнасяне -премесване на обявите! Другите ми Оценки http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=37704ник fish ходя в пощата 2пъти седмично 1.Над 12лв първо запис!Нищо лично-набутах се с пари 2. Чакам 4ч.който го иска да пише на лични ЗАПИСИ-пощата или ПРокредит банк I BAN: BG54PRCB92301026240216 BIC:PRCBBGSF Милуша Стамова Атанасова ----- МОЛЯ, НАПОМНЯЙТЕ МИ ЗА ОЦЕНКИ - АКо не съм писала тайно влизам от работа и по късно пиша ето т. при нужда 0878 879 544-
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #25 -: Декември 16, 2010, 08:36:35 » |
Нагоре
|
А големи календари под 4,50лв. тук няма
|
|
|
Активен
|
|
|
|
fish
new user
Неактивен
Публикации: 263
|
|
« Отговор #26 -: Декември 16, 2010, 08:39:04 » |
Нагоре
|
А големи календари под 4,50лв. тук няма при нас едно тяло тип работен със снимка -3 лева, а големи 3,50
|
|
|
Активен
|
Започва се голямото изнасяне -премесване на обявите! Другите ми Оценки http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=37704ник fish ходя в пощата 2пъти седмично 1.Над 12лв първо запис!Нищо лично-набутах се с пари 2. Чакам 4ч.който го иска да пише на лични ЗАПИСИ-пощата или ПРокредит банк I BAN: BG54PRCB92301026240216 BIC:PRCBBGSF Милуша Стамова Атанасова ----- МОЛЯ, НАПОМНЯЙТЕ МИ ЗА ОЦЕНКИ - АКо не съм писала тайно влизам от работа и по късно пиша ето т. при нужда 0878 879 544-
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #27 -: Декември 16, 2010, 08:42:05 » |
Нагоре
|
А големи календари под 4,50лв. тук няма при нас едно тяло тип работен със снимка -3 лева, а големи 3,50 Ами не сте като нас само с 2 ,а сте с доста повече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivelinajk
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #28 -: Януари 01, 2011, 22:06:47 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #29 -: Януари 02, 2011, 01:09:58 » |
Нагоре
|
А някой може ли да каже къде мога да си извадя голям стенен календар,че в artcows доколкото разбрах трябва фейсбук,а нямам.И някакъв подобед друг сайт има ли?Мерси
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|