desitka79
new user
Неактивен
Публикации: 435
моето богатство
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Октомври 25, 2010, 13:55:09 » |
Нагоре
|
Съжалявам , но ще пиша тук . Записах се първа в обява , изчквах й отговора за материята , след отговора й веднага отговорих със адрес и че ги вземам , от там нататък ни вест ни кост , виждам че е влизала , писах й отново и пак никакъв отговор , днес виждам че долничките са продадени . Само искам да знам защо не може да ги купя аз какво ми е , уж си е всичко наред , поне отговор да имаше
|
|
|
Активен
|
досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него 1.за проба не пращам НИКОГА 2.пари предварително не пращам на непознати потребители 3.нямам нищо против размяните 4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
|
|
|
desitka79
new user
Неактивен
моето богатство
|
|
« Отговор #1 -: Октомври 25, 2010, 14:00:41 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=67961&cat=15това е темата и само да уточня че след като видях отрицателната й оценка реших да изчакам първо пакета
|
|
|
Активен
|
досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него 1.за проба не пращам НИКОГА 2.пари предварително не пращам на непознати потребители 3.нямам нищо против размяните 4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #2 -: Октомври 25, 2010, 14:10:59 » |
Нагоре
|
Не се ядосвай.Радвай се,че може да си се разминала с някой "неточно описан" парцалак. Но дори и да е така,аз смятам,че ред трябва да се спазва.А ако продавачката има нещо против някого,поне да му драсне 2 реда,че го отрязва!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #3 -: Октомври 25, 2010, 14:20:24 » |
Нагоре
|
Мила не си заслужава да се ядосваш.След като дори и не те е попитала-вземаш или се отказваш,си направи извода какъв човек е.За мен некоректен.А и може да са я притеснили многото въпроси,още повече,че си искала първо даги получиш.Явно нещо не е наред,след като с такава лекота те е подминала.Все пак и изпрати линк към темата.Нека и тя ако има желание си каже мнението
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desitka79
new user
Неактивен
моето богатство
|
|
« Отговор #4 -: Октомври 25, 2010, 14:30:56 » |
Нагоре
|
ами точно тава й мълчание ме подразни , надявам се тук да ми каже защо постъпи така
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Октомври 25, 2010, 14:45:10 » |
Нагоре
|
Дори и да не ти отговори,приеми го като знак,че не е трябвало ти да ги купиш.Аз няма да забравя преди година и нещо като се регистрирах в П....ка ,страшно харесах едни обувки.Още са ми пред очите.Тигрови и с много камъни.Записах се първа,пратих адрес и зачаках.След три дни се появи SOLD в обявата.Щях да умра.Пиша и на онази,а тя ми отговаря,че понеже съм нова и за това ме пропуснала След 4 дни видях ,че вече новата собсвеничка е поставила голяма отрицателна на продавачката(беше пуснала и тема).Оказа се,че цялата подметка е сцепена и миришели ужасно.От тогава не съжалявам за нищо изпуснато!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #6 -: Октомври 25, 2010, 16:23:13 » |
Нагоре
|
Ти да видиш.......Онзи ден получих 2 дрешки от тази мама. Странно ми стана като й видях ника тук Пък и честно да ви кажа, къде пише, че се праща на първият записал се или нещо такова. ? Не е ли по усмотрение на продавача ? Признайте, че и ако във ваши обяви се запишат потребители със съмнителен статус, разбирайте с отрицателни и т.н. ще ги прескочите. икого не защитавам и не нападам. Просто аз така виждам нещата
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Октомври 25, 2010, 17:10:45 » |
Нагоре
|
Пък и честно да ви кажа, къде пише, че се праща на първият записал се или нещо такова. ? Не е ли по усмотрение на продавача ? Признайте, че и ако във ваши обяви се запишат потребители със съмнителен статус, разбирайте с отрицателни и т.н. ще ги прескочите. икого не защитавам и не нападам. Просто аз така виждам нещата Добре,но това не значи,че все пак от уважение не трябва да драснеш 1 ред.Не ми харесваш...............,нямаш оценки........,имаш отрицателно...........и за това ще го/я изпратя на друг.Не е толкова сожно.Но да се надяваш и на края да видиш,че е продадено е много гадно!
|
|
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 17:44:51 от dacetoooooooo »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Октомври 25, 2010, 17:30:49 » |
Нагоре
|
Пък и честно да ви кажа, къде пише, че се праща на първият записал се или нещо такова. ? Не е ли по усмотрение на продавача ? Признайте, че и ако във ваши обяви се запишат потребители със съмнителен статус, разбирайте с отрицателни и т.н. ще ги прескочите. икого не защитавам и не нападам. Просто аз така виждам нещата Добре,но това не значи,че все пак от уважение не трябва да драснеш 1 ред.Ни ми харесваш...............,нямаш оценки........,имаш отрицателно...........и за това ще го/я изпратя на друг.Не е толкова сожно.Но да се надяваш и на края да видиш,че е продадено е много гадно! Е да тук си права
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #9 -: Октомври 25, 2010, 17:47:38 » |
Нагоре
|
Уважението към човека записал се в обявата ти е много важно-без значение какъв е той. Уважавайки него,уважаваш и себе си-така поне смятам аз. Два реда са достатъчни. Кофти е да се надяваш на нещо и да си сугурен че е за теб-и изведнъж хоп ,обявата е продадена,но не на теб. Е хубаво,но поне драсни едно лс и пиши на човека,/че той щом се е записал значи търси нещо такова/ да си търси друго. : Но както се казва-човек не знае какво печели и какво губи от дадена ситуация-ти мисли позитивно,че може и да си спечелила,като не са за теб. Знае ли човек...............
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #10 -: Октомври 25, 2010, 17:51:48 » |
Нагоре
|
Аз съм изумена и явно има някакво недоразумение. Днес получих от тази мама блузка и много подаръци. Комуникацията беше лесна и перфектна.И аз видях отр.оценка,но... доволна съм от нея и отново бих купила. Също не съм защитник,казвам си впечетленията.
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #11 -: Октомври 25, 2010, 18:10:49 » |
Нагоре
|
Пък и честно да ви кажа, къде пише, че се праща на първият записал се или нещо такова. ? Не е ли по усмотрение на продавача ? Признайте, че и ако във ваши обяви се запишат потребители със съмнителен статус, разбирайте с отрицателни и т.н. ще ги прескочите. икого не защитавам и не нападам. Просто аз така виждам нещата
Това е много деликатна тема, аз винаги спазвам ред пък и да не съм доволна от него. Ако някой ме притеснява или съмнява поставям изисквания. На скоро имах случай да ми искат нещо в аванс и то потребител без нито една оценка или обява, не прескочих потребителя, а обясних, че в случая ще изпратя само след предварително плащане. Момичето се съгласи, плати, аз и изпратих и всичко е наред. И на мен ми се е случвало да ме прескачат или да не ме отразяват, но какво толкова, казваш си "Здраве да е" и си избираш нещо друго.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Октомври 25, 2010, 18:13:49 » |
Нагоре
|
Пък и честно да ви кажа, къде пише, че се праща на първият записал се или нещо такова. ? Не е ли по усмотрение на продавача ? Признайте, че и ако във ваши обяви се запишат потребители със съмнителен статус, разбирайте с отрицателни и т.н. ще ги прескочите. икого не защитавам и не нападам. Просто аз така виждам нещата
Това е много деликатна тема, аз винаги спазвам ред пък и да не съм доволна от него. Ако някой ме притеснява или съмнява поставям изисквания. На скоро имах случай да ми искат нещо в аванс и то потребител без нито една оценка или обява, не прескочих потребителя, а обясних, че в случая ще изпратя само след предварително плащане. Момичето се съгласи, плати, аз и изпратих и всичко е наред. И на мен ми се е случвало да ме прескачат или да не ме отразяват, но какво толкова, казваш си "Здраве да е" и си избираш нещо друго. Е всеки си преценява за себе си
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #13 -: Октомври 25, 2010, 18:17:46 » |
Нагоре
|
Е всеки си преценява за себе си Разбира се, така е. За това казвам, че няма смисъл човек да се ядосва за тези неща.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Октомври 25, 2010, 18:20:03 » |
Нагоре
|
Е всеки си преценява за себе си Разбира се, така е. За това казвам, че няма смисъл човек да се ядосва за тези неща. Правилно Радвайте се на последните слънчеви дни и на децата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|