zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Октомври 25, 2010, 14:42:54 » |
Нагоре
|
Става дума за 2лв,но за мен въпроса си е принципен и просто ме възмути и натъжи като ме накара да се почувствам пълна глупачка- ОВЦА Ситуацията е следната-пускам 2-3 обяви за ПОДАРЯВАНЕ съответно има много записани-знаете как е Дрехите ,които съм пуснала за подаряване са мои от преди да родя. Пише ми една госпожа на лични-може ли така и така за едно комшийче тинейджърка ,баща му бил алкохолик,прибрала го бабата ,която живеела с чичото,който и той бил алкохолик. Та можело ли и трите обяви с дрехи да са за нея-тя щяла да ги даде на въпросното девойче. Отговарям че само едната обява ми е свободна още ,а другите съм обещала вече и при цялото ми желание да помогна,не мога да се отметна пред хората. Но обещавам да разровя още гардероба и да пратя още нещо на въпросното подрастващо дете. Опаковам един голям пакет-блузки ,суитчер,къси панталонки за лятото и т.н. и го пращам на посочения адрес. Минава седмица ни звук ни стон. Накрая след мой настоятелен въпрос получени ли са дрехите,станали ли са получавам ,че ми благодари от нейно и на момичето име. Та започвам да си чакам смешните пощенски за 2 лв- писах и няколко пъти-НИКАКЪВ ОТГОВОР. Още си ги чакам ще стане месец вече-и започвам да разбирам ,че няма да ги дочакам. Да исках да помогна и го НАПРАВИХ. Но навсякъде в обявите си за подаряване съм написала- МОЛЯ САМО ДА СИ ПОЕМЕТЕ ПОЩАТА. Поне още в началото да ми беше написала ,че няма да плати пощенските-да си зная Не ме разбирайте погрешно-може би ако ми беше казала ,че няма да си плати пощенските аз пак щях да пратя същото количество дрехи-ТАКЪВ ЧОВЕК СЪМ СИ : Но в тази ситуация ми стана много обидно и се почувствах адски глупаво
|
|
|
Активен
|
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #1 -: Октомври 25, 2010, 14:53:04 » |
Нагоре
|
Уф, ами права си да се чувстваш така , защо не пратиш линк към темата на въпросната форумка, да видим тя какво ще каже, може пък да се засрами и да реши да прати паричките?
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Октомври 25, 2010, 14:56:10 » |
Нагоре
|
Не зная мила -направо ми е обидно чак да се разправям-но много ми се искаше да споделя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #3 -: Октомври 25, 2010, 14:57:28 » |
Нагоре
|
Става дума за 2лв,но за мен въпроса си е принципен и просто ме възмути и натъжи като ме накара да се почувствам пълна глупачка- ОВЦА Ситуацията е следната-пускам 2-3 обяви за ПОДАРЯВАНЕ съответно има много записани-знаете как е Дрехите ,които съм пуснала за подаряване са мои от преди да родя. Пише ми една госпожа на лични-може ли така и така за едно комшийче тинейджърка ,баща му бил алкохолик,прибрала го бабата ,която живеела с чичото,който и той бил алкохолик. Та можело ли и трите обяви с дрехи да са за нея-тя щяла да ги даде на въпросното девойче. Отговарям че само едната обява ми е свободна още ,а другите съм обещала вече и при цялото ми желание да помогна,не мога да се отметна пред хората. Но обещавам да разровя още гардероба и да пратя още нещо на въпросното подрастващо дете. Опаковам един голям пакет-блузки ,суитчер,къси панталонки за лятото и т.н. и го пращам на посочения адрес. Минава седмица ни звук ни стон. Накрая след мой настоятелен въпрос получени ли са дрехите,станали ли са получавам ,че ми благодари от нейно и на момичето име. Та започвам да си чакам смешните пощенски за 2 лв- писах и няколко пъти-НИКАКЪВ ОТГОВОР. Още си ги чакам ще стане месец вече-и започвам да разбирам ,че няма да ги дочакам. Да исках да помогна и го НАПРАВИХ. Но навсякъде в обявите си за подаряване съм написала- МОЛЯ САМО ДА СИ ПОЕМЕТЕ ПОЩАТА. Поне още в началото да ми беше написала ,че няма да плати пощенските-да си зная Не ме разбирайте погрешно-може би ако ми беше казала ,че няма да си плати пощенските аз пак щях да пратя същото количество дрехи-ТАКЪВ ЧОВЕК СЪМ СИ : Но в тази ситуация ми стана много обидно и се почувствах адски глупаво Наистина много лошо Хората са казали-направи добро, а пък яж ла.....о. Много ме е яд и мен когато се правят на тарикати за лев-два : Имала съм такава ситуация и аз и те разбирам напълно-уж гледаш да помогнеш, пък то.............. Затова мила,гледай децата и семейството да са добре , всичко друго е преходно
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #4 -: Октомври 25, 2010, 15:00:00 » |
Нагоре
|
zorniza какъв е ника на жената на която изпрати дрехите? Защото аз подарявах 3 пуловера, jani85 се записа и на лични ми разказа абсолютно същата история.Изпратих на нея пуловерите, но след това не съм имала проблеми. До колкото си спомням ... не ми писа след като ги изпратих и след може би 4 дни като я попитах пристигнали ли са, тя по същия начин ми благодаря от нейно и на момичето име, каза, че е пуснала записа с пощенските предният ден и парите наистина пристигнаха.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #5 -: Октомври 25, 2010, 15:00:45 » |
Нагоре
|
Дано поне да са отишли при наистина нуждаещо се дете,а не при някоя хитра лелка с магазин втора употреба. Но пак е много гадно усещането,че си измамен или подведен!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Октомври 25, 2010, 15:03:38 » |
Нагоре
|
zorniza какъв е ника на жената на която изпрати дрехите? Защото аз подарявах 3 пуловера, jani85 се записа и на лични ми разказа абсолютно същата история.Изпратих на нея пуловерите, но след това не съм имала проблеми. До колкото си спомням ... не ми писа след като ги изпратих и след може би 4 дни като я попитах пристигнали ли са, тя по същия начин ми благодаря от нейно и на момичето име, каза, че е пуснала записа с пощенските предният ден и парите наистина пристигнаха.
Ох май да това беше .че сега търся на лични ама съм го изтрила Аз като питах обаче за пощенските-изобщо не ми беше отговорено. Но мисля че е същият ник
|
|
|
Активен
|
|
|
|
abrikotin
new user
Неактивен
Публикации: 107
|
|
« Отговор #7 -: Октомври 25, 2010, 15:14:11 » |
Нагоре
|
Мила, напълно те разбирам. И аз съм изпадала в същата ситуация. В обявата ми ясно пишеше- подарявам, само си поемете пощенските разходи. То просто е смешно от тяхна страна за 2-3 лв. да се правят на "дръж ми шапката". И аз също адски се изнервих и се почувствах много тъпо. Уж гледаш да услужиш, да помогнеш и си казваш айде м....та им на 2- та лв. Но въпросът е принципен! А има и друго, ако пратиш 5-6 колета на различни жени и всяка една от тях се направи на "луда" и не си поеме пощенските, какво излиза- мноооого скъпичко ти идва това подаряване и тази услуга, която правиш.Най-интересното беше, че жената, на която пратих колета с дрешките и обувките, поне по два пъти на ден ме питаше какво става, кога ще ги пратя и т.н. Едва ли не зор ми дава И от момента, в който писах, че колета пътува, че пощенските са еди колко си- ни вест, ни кост. Два пъти питах дали са ги получили- няма отовор, естествено. Почти веднага се светнах, че няма да си получа пощенските и й драснах едно доста гневно лично съобщение и приключих случая.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Октомври 25, 2010, 15:14:58 » |
Нагоре
|
...от Сливен е.Сигурно е същата, историята е същата едно към едно.На мен в началото ми писа, че са за някакво дете аз обаче я попитах колко е голямо това дете, защото дрехите определено не бяха детски, дори за по-едричка жена-размер L.Tогава тя ми каза, че детето всъщност е тийнеджърка. Но нямах проблеми после- изпрати ми пощенските.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #9 -: Октомври 25, 2010, 15:19:51 » |
Нагоре
|
тава дума за 2лв,но за мен въпроса си е принципен и просто ме възмути и натъжи като ме накара да се почувствам пълна глупачка- ОВЦА Embarrassed Ситуацията е следната-пускам 2-3 обяви за ПОДАРЯВАНЕ съответно има много записани-знаете как е Embarrassed Дрехите ,които съм пуснала за подаряване са мои от преди да родя. Пише ми една госпожа на лични-може ли така и така за едно комшийче тинейджърка ,баща му бил алкохолик,прибрала го бабата ,която живеела с чичото,който и той бил алкохолик. Та можело ли и трите обяви с дрехи да са за нея-тя щяла да ги даде на въпросното девойче. Отговарям че само едната обява ми е свободна още ,а другите съм обещала вече и при цялото ми желание да помогна,не мога да се отметна пред хората. Но обещавам да разровя още гардероба и да пратя още нещо на въпросното подрастващо дете. Опаковам един голям пакет-блузки ,суитчер,къси панталонки за лятото и т.н. и го пращам на посочения адрес. Минава седмица ни звук ни стон. Накрая след мой настоятелен въпрос получени ли са дрехите,станали ли са получавам ,че ми благодари от нейно и на момичето име. Та започвам да си чакам смешните пощенски за 2 лв- писах и няколко пъти-НИКАКЪВ ОТГОВОР. Още си ги чакам ще стане месец вече-и започвам да разбирам ,че няма да ги дочакам. Да исках да помогна и го НАПРАВИХ. Но навсякъде в обявите си за подаряване съм написала- МОЛЯ САМО ДА СИ ПОЕМЕТЕ ПОЩАТА. Поне още в началото да ми беше написала ,че няма да плати пощенските-да си зная Sad Не ме разбирайте погрешно-може би ако ми беше казала ,че няма да си плати пощенските аз пак щях да пратя същото количество дрехи-ТАКЪВ ЧОВЕК СЪМ СИ :Smiley Но в тази ситуация ми стана много обидно и се почувствах адски глупаво Sad Sad Зори преди колко време и ги изпрати.Да не би да има някакъв проблем.Проследете и профила дали изобщо влизо в сайта.Щом на Амбър се е издължина,може сега проста да е възпрепятствана.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Октомври 25, 2010, 15:21:42 » |
Нагоре
|
Момичето за което аз говоря е активна в момента.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #11 -: Октомври 25, 2010, 15:22:51 » |
Нагоре
|
АМИ,ДОСТА НЕПРИЯТНА СИТУАЦИЯ zorniza .ТО ЧОВЕК И ДОБРО ДА ИСКА ДА НАПРАВИ ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОМИСЛИ ДОБРЕ ПРЕДИ ТОВА. И АЗ ИМАМ ОБЯВА ЗА ПОДАРЯВАНЕ И ЕДНО МАЙЧЕ МИ ИСКА ДРЕШКИТЕ.ПОНЕЖЕ СЪМ ПРОЧЕЛА ДОСТА ЗА ТАКИВА СЛУЧАИ,ЧЕ И ПО ЛОШИ/КАК ДРЕШКИТЕ СЛЕД ТОВА СЕ И ПРОДАВАТ/ПОМОЛИХ Я ПЪРВО ДА МИ ИЗПРАТИ ПОЩЕНСКИТЕ И ТЯ СЕ СЪГЛАСИ.ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ГИ ПОЛУЧА.МИСЛЯ,ЧЕ ТАКА Е ПРАВИЛНО.
|
|
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 15:51:06 от mi_ma »
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Октомври 25, 2010, 15:27:47 » |
Нагоре
|
Момичето за което аз говоря е активна в момента.
Да тя е от Сливен точно така - абсолютно същата ,няма грешка. Знаеш ли мила amber много ми стана интересно като чета ,че си и пратила дрехи L размер. ТА МОИТЕ БЯХА XS-БЯХ МНОГО СЛАБА ПРЕДИ ДА РОДЯ - Доста голяма разлика в размера на дрехите от които се нуждае това дете- НЕ МИСЛИТЕ ЛИ Може би скоро ще стане месец откогато съм ги пратила-влиза си жената ,проверявала съм- ПРОСТО НЕ МИ ОТГОВАРЯ Много гадно нали.........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #13 -: Октомври 25, 2010, 15:44:21 » |
Нагоре
|
Изпрати и линк към темата и и напиши,че си разбрала и за другите подаръци,и че ще уведомиш Админа и модовете.Все пак това разминаване в номерата,влиза и не отговаря(значи не е до проблем) си плаче направо те да я погнат.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
peq
new user
Неактивен
Публикации: 112
|
|
« Отговор #14 -: Октомври 25, 2010, 15:45:51 » |
Нагоре
|
Не се ядосвай, разбирам че чувството, че си преметната "на дребно" и "по тарикатски" е неприятно, но по-важно е човек да бъде себе си и да пази достойното и доброто в себе си.... Контактувала съм с теб и имам прекрасни впечатления Не си разваляй деня заради дребни душици
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|