rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Октомври 26, 2010, 12:57:08 » |
Нагоре
|
Еееееееееее, тогава да вземе да почерпи Ха честито Кой да черпи ? Дон Хуан ? В правилника няма такъв член ! Що да няма? Шефа е пекан........
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #31 -: Октомври 27, 2010, 22:30:25 » |
Нагоре
|
да ви кажа от както го видях шефа с новото име и все ми е смешно Този сериал от където е взето името не съм го гледала ама това име ми звучи Хуан = Иван Куеста = question /англ. - въпрос/ и от там Иванчо Питанката Много му отива, защото все него питаме за квото и да било
|
|
« Последна редакция: Октомври 27, 2010, 22:45:43 от AVANA »
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #32 -: Октомври 27, 2010, 22:37:04 » |
Нагоре
|
да ви кажа от както го видях шефа с новото име и все ми е смешно Този сериял от където е взето името не съм го гледала ама това име ми звучи Хуан = Иван Куеста = question /англ. - въпрос/ и от там Иванчо Питанката Много му отива, защото все него питаме за квото и да било хахаахахха и на мен ми е смешно ама и аз не съм гледала такъв сериал ама ми хареса твоето определение с Иванчо хихихих
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #33 -: Октомври 27, 2010, 22:44:00 » |
Нагоре
|
Куеста = question /англ. - въпрос/ Много му отива, защото все него питаме за квото и да било Куеста и аз с това го свързах: Но Хуан го свързах с Дон Хуан на Карлос Кастанеда:) А тоя сериал за който говорите не съм го чувала даже:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #34 -: Октомври 28, 2010, 07:59:03 » |
Нагоре
|
Куеста = question /англ. - въпрос/ Много му отива, защото все него питаме за квото и да било Куеста и аз с това го свързах: Но Хуан го свързах с Дон Хуан на Карлос Кастанеда:) А тоя сериал за който говорите не съм го чувала даже:) Питай чичо Гуугъл за щурите съседи. Даже и в Wikipedia можеш да провериш. Мнооооого е забавен
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #35 -: Октомври 29, 2010, 13:32:02 » |
Нагоре
|
Еххх,свьрши ни сериалчето вече.Какво ще гледам сега? Чаках си го с нетьрпение.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #36 -: Октомври 29, 2010, 15:24:41 » |
Нагоре
|
Еххх,свьрши ни сериалчето вече.Какво ще гледам сега? Чаках си го с нетьрпение. Листопад
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #37 -: Октомври 29, 2010, 18:40:07 » |
Нагоре
|
Еххх,свьрши ни сериалчето вече.Какво ще гледам сега? Чаках си го с нетьрпение. Листопад Аааааа,мерси Турски сериали не гледам. Обичам забавните сериалчета,които ме разсейват,а не натоварват.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« Отговор #38 -: Октомври 29, 2010, 19:56:16 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
|
|
« Отговор #39 -: Октомври 29, 2010, 20:53:04 » |
Нагоре
|
да ви кажа от както го видях шефа с новото име и все ми е смешно Този сериял от където е взето името не съм го гледала ама това име ми звучи Хуан = Иван Куеста = question /англ. - въпрос/ и от там Иванчо Питанката Много му отива, защото все него питаме за квото и да било хахаахахха и на мен ми е смешно ама и аз не съм гледала такъв сериал ама ми хареса твоето определение с Иванчо хихихих Много добре казано...Страхотно.
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
|
|