kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Октомври 27, 2010, 10:44:02 » |
Нагоре
|
Гласувах с "не", но май за мен няма значение. Лично на мен тЛите и четЛите годинки са ми даже забавни И на мен ми харесва страшно много. Другата категория,която ме кара да се усмихвам е:"За вече хапващи пюренца" Сещам се как моя син всеки път като идваше време за пюрето,после беше от горе до долу в пюренце...
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
EvaJ
new user
Неактивен
Публикации: 146
|
|
« Отговор #16 -: Октомври 27, 2010, 11:27:20 » |
Нагоре
|
Не!Нека не загубваме детското в себе си!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #17 -: Октомври 29, 2010, 19:31:48 » |
Нагоре
|
А тук да спомена, че въпреки, че гласувах с ДА на мен ми харесват наименованията на главните категории ОБЛЕКЛО ЗА МАЛКОТО СЪКРОВИЩЕ ДРУГИ СТОКИ ЗА МАЛКОТО СЪКРОВИЩЕ ЗА НЕЖНАТА ПОЛОВИНКА ЗА СИЛНАТА ПОЛОВИНКА ДОМ , СЛАДЪК ДОМ! СТОКИ ОТ ЧУЖДЕСТРАННИ САЙТОВЕ КНИЖАРНИЦА! ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЯ Не ми допадат тези от тли до четили............ за беладжии....... за пубери и други подобни квалификации Интересно ми защо сме толкова малко хората имащи някакво мнение по въпроса От 1-2 дни няма нито движение по темата нито гласуване
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #18 -: Октомври 29, 2010, 19:37:16 » |
Нагоре
|
AVANA много малко хора от тези които влизат в сайта и пускат обяви, влизат и във форума.Общо взето не ги интересува какво се случва- важно им е само да си пуснат обявите и толкова.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #20 -: Октомври 29, 2010, 19:50:18 » |
Нагоре
|
И на мен ми харесва по-различното звучене. оригинални са, забавни, да останат! (аз казах! ) този въпрос да не е предизвикан от едно изказване във форумите на бгмама на неква потребителка от продавалника, дето не влизала тук, защото подобни лигавщини като нашите заглавия на раздели, я дразнели?! ако това е определящо за някого дали да посещава сайта, той (тя) да се .......***********в ==========...... Евала Barbarona Много точно казано Така както са си сега са много закачливи-на мен ми допадат много
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« Отговор #21 -: Октомври 29, 2010, 19:51:46 » |
Нагоре
|
Гласувах и аз, и без това доста вися тук. ДА се променят наименованията. Лигави са ми, особено 'джобни гаджета', иначе детския раздел не посещавам.
|
|
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #22 -: Октомври 29, 2010, 20:08:24 » |
Нагоре
|
И на мен ми харесва по-различното звучене. оригинални са, забавни, да останат! (аз казах! ) този въпрос да не е предизвикан от едно изказване във форумите на бгмама на неква потребителка от продавалника, дето не влизала тук, защото подобни лигавщини като нашите заглавия на раздели, я дразнели?! ако това е определящо за някого дали да посещава сайта, той (тя) да се .......***********в ==========...... Евала Barbarona Много точно казано Така както са си сега са много закачливи-на мен ми допадат много Всичко е много сладко,аз когато се регистрирах в самото начало това веднага ми направи впечетление.Нека останат
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
michelle
new user
Неактивен
Публикации: 139
Мама на две принчипеси-значи кралица :)
|
|
« Отговор #23 -: Октомври 30, 2010, 20:22:29 » |
Нагоре
|
Гласувах с "не", така ми харесват... оригинални са и различни
|
|
|
Активен
|
Не разменям! Не изпращам за проба. Изисквам предварително плащане. Пощенските са за сметка на купувача!!!2лв пощенски. Коректна съм и разчитам на коректност от ваша страна! Всички дрехи в обявите ми са носени само и единствено от моите деца, освен ако изрично не съм посочила друго. *Оценки*
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #24 -: Октомври 31, 2010, 08:43:11 » |
Нагоре
|
и аз гласувах с "не",защото така сайта се отличава ,сам по себе си Така ми харесва много
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #25 -: Октомври 31, 2010, 08:45:16 » |
Нагоре
|
Гласувах и аз, и без това доста вися тук. ДА се променят наименованията. Лигави са ми, особено 'джобни гаджета', иначе детския раздел не посещавам. какво значи лигави? нито са просташки,нито нищо.Знам,че всеки си има свое мнение,но чак пък лигави не се засягай просто коментирам
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #26 -: Октомври 31, 2010, 08:52:29 » |
Нагоре
|
Супер са сладуЛски, нека не се променят
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #27 -: Октомври 31, 2010, 11:30:28 » |
Нагоре
|
И аз гласувах,но няма да кажа за какво!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
duhi_puhi
new user
Неактивен
Публикации: 11
|
|
« Отговор #28 -: Октомври 31, 2010, 17:54:44 » |
Нагоре
|
На мен лично ми е без значение Така са ми сладурски Но и да са стандартни ..
|
|
|
Активен
|
Приятно пазаруване!
|
|
|
|
|
|