Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #30 -: Ноември 01, 2010, 22:14:14 » |
Нагоре
|
още малко
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #32 -: Ноември 02, 2010, 12:21:24 » |
Нагоре
|
Тъй като аз главно съм ги измисляла заедно с шефа и шефката , да си призная , умишлено ги направихме такива закачливи и дори инфантилни , на мен са ми сладки , защото ни отличават от всякакви други сайтове с раздели на обявите , на мен като потребител са ми убийствено сладки и тЛогателни , карат ме да се усмихвам , защото се закачат с мен , но това е моето мнение а всеки има такова . И все пак , ако не ви харесват , най вериотно ще ги направим по стериотип , само размери
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #33 -: Ноември 02, 2010, 12:27:10 » |
Нагоре
|
нека гласуването да продължи докато обърнем резултата
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #34 -: Ноември 02, 2010, 23:50:28 » |
Нагоре
|
нека гласуването да продължи докато обърнем резултата Точно така Ама какво ви пречат имената..не разбирам..Това сигурно е единствения сайт ,който се различава тотално от другите подобни.Защо трябва да го правим като всички останали?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #36 -: Ноември 02, 2010, 23:56:45 » |
Нагоре
|
Тъй като аз главно съм ги измисляла заедно с шефа и шефката , да си призная , умишлено ги направихме такива закачливи и дори инфантилни , на мен са ми сладки , защото ни отличават от всякакви други сайтове с раздели на обявите , на мен като потребител са ми убийствено сладки и тЛогателни , карат ме да се усмихвам , защото се закачат с мен , но това е моето мнение а всеки има такова . И все пак , ако не ви харесват , най вериотно ще ги направим по стериотип , само размери и на мен ми харесват така закачливи нека гласуването да продължи докато обърнем резултата 1000% съм ЗА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
galiarukova
new user
Неактивен
Публикации: 26
да се завърнеш в бащината къща...
|
|
« Отговор #37 -: Ноември 04, 2010, 11:51:11 » |
Нагоре
|
Всеки сайт малко или много си е лично творение или произведение на този, който го е направил. Нека да си носи личния почерк и окраска от "създателя" си. Не говоря за функционалност и т.н. - разбирате ме. И на мен в началото ми бяха смешни и малко глупави (извинявам се за израза!) имената на категориите, но всъщност не отнемат от сайта нищо, на никого не пречат, правят го РАЗЛИЧЕН, което винаги е плюс а не минус. Много е хубаво да се съобразяваш за всичко с потребителите (или поне с болшинството от тях защото няма угодия за всички) но за такива "козметични" неща като вид, цвят, заглавия - нека да си остане лично творчество на тези, които го правят.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #38 -: Ноември 04, 2010, 11:57:15 » |
Нагоре
|
В крайна сметка едва ли има такова значение, стига сте отваряли излишна работа на екипа
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #39 -: Ноември 05, 2010, 11:05:45 » |
Нагоре
|
нека гласуването да продължи докато обърнем резултата хахах тихо да не чуят другите хихихихи то това е и целта тази анкета се задържа доста, а и не се дава краен срок... та това ме навежда на мисълта, че се чака да се обърне резултата. но за щастие това е въпрос свързан с козметични промени и не е болка за умиране. всички изразихме мнението си, както аз не споделям и не разбирам вашето, така и вие не разбирате моето важното е да се вземе предвид мнението на мнозинството, но дано не се чака обрат на резултата.
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #40 -: Ноември 05, 2010, 11:19:55 » |
Нагоре
|
нека гласуването да продължи докато обърнем резултата хахах тихо да не чуят другите хихихихи то това е и целта тази анкета се задържа доста, а и не се дава краен срок... та това ме навежда на мисълта, че се чака да се обърне резултата. но за щастие това е въпрос свързан с козметични промени и не е болка за умиране. всички изразихме мнението си, както аз не споделям и не разбирам вашето, така и вие не разбирате моето важното е да се вземе предвид мнението на мнозинството, но дано не се чака обрат на резултата. Прекратих гласуването и скоро ще взема решение!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|