{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Условия за второ и следващи деца!!!  (Прочетена 103070 пъти)
0 Членове и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #30 -: Октомври 27, 2010, 09:42:32 »
Раздели ТемаНагоре

Не не ги раждам за България, но в крайна сметка остават данъкоплатци тук Smiley

Не се знае;)
Моите ако решат един ден да се реализират навън ще ги приветствам с две ръце;)
Зачитаме ти гледната точка, просто споделяме и аргументираме и своите;) Диалог да става;)
То хубаво ще се реализират децата, ама и аз съм човек Cheesy и на мен не ми се гние тук. Пък да си призная имам при кого да остана там. Не казвам, че ще е по-лесно, но съм сигурна, че ще е по-хубаво. Живях за известно време с дребният при мама - е когато е уредено е мнооооооооооого по-добре.
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #31 -: Октомври 27, 2010, 09:45:21 »
Раздели ТемаНагоре

Скоки, не става въпрос за забогатяване, а за сигурен доход всеки месец, сиреч заплата. Не искам да имам милиони, но съгласи се, че ако знам колкоще взема в края на месеца ще ми е по-лесно да ноглася парите.
Добре, че мама праща и помага, ама докога Huh? То ме е срам вече.
Иначе аз съм си казала - от мен второ България няма да види. Cheesy
Никой не може да ти тази гаранция за в години напред-днес работиш тук -утре там и така  Wink то и при мен е така -добре че е мама  Cheesy
Ама да не вземете да се скарате сега!!!Аз тая тема уж за добро я направих :Smiley
Никой не се кара просто искам да обедя emi9 да си има второ хихих  Cheesy Cheesy
Е на държавна работа си по-защитен. Не са кой знае какви пари, ама без хич ? Скоки ще имам още едно, но първо не тук и второ след около 3 години. Да имат по-голяма разлика децата. Че ако забременея сега цял живат ще си остана у нас да ги гледам. Пък вече нЕАм нерви  Cheesy
Активен

За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #32 -: Октомври 27, 2010, 09:47:32 »
Раздели ТемаНагоре

Никого не убеждавам да ражда деца:) Само споделям как е с две и че и на мен ми изглеждаше плашещо и почти невъзможно да имам второ.Но основното при мен беше, че не можех да си представя, че мога да обичам така и друго дете.Страхувах се да не пренебрегвам Дени-големият, както и това, че не ми се започваше всичко отначало- бебета, кърмене, захранване...всичко!Но сега ми е голям кеф:)

За протокола - големият ми син за първи път го оставих на майка ми да го гледа за няколко часа, когато беше някъде на 1г6м. И причината беше, че искахме да отидем до Метро, а тогава там не пускаха с деца.Малкия едва от 2-3 седмици го оставяме веднъж седмично пак за по 1-2 часа докато напазарим, защото прави големи панаири в хипермаркетите:)Баби и дядовци не са ми гледали децата.
Против яслите съм-не съм давала на ясла големия, малкия също си го гледам вкъщи сама.
Детската градина е задължителна за мен;)
Активен
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #33 -: Октомври 27, 2010, 09:49:31 »
Раздели ТемаНагоре

къде 1,там и 2.Второто е подсигурено в началото от към дрехи и играчки.
Най-важното е да има стабилен мъж на среща,разпределение на средствата,някой в помощ от към старото поколение...
Ние живеем в 1 малка стая.Имаме двуетажно легло,2 гардероба и легло за нас.Не се оплакваме.Играчките са в хола при свекърите,ползвам кухнята,която лека-полека се превърна в наша-ние накупувахме нова техника
лятото сме сами и е добре.Зимата е потежно,но се издържа все още
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #34 -: Октомври 27, 2010, 09:52:07 »
Раздели ТемаНагоре

amber  ти и да искаш не можеш да ме убедиш  Cheesy
Сериозно, радвам се, че има хора, които осъзнават с какво се захващат раждайки първо, второ, трето.....пето дете.
Нямам намерение да убеждавам никого в нищо. Всеки си преценява. Всеки си знае възможностите и желанията.
Пък и Отнесената от тайфун  Kiss си го каза много ясно - стабилен мъж. Моят не е готов за баща на това, камо ли на второ. Просто не е дорасъл. Ама такъв съм си го взела - добър, лош сама си го избрах (не, че е непоправимо) Cheesy

« Последна редакция: Октомври 27, 2010, 09:54:26 от emi9 » Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #35 -: Октомври 27, 2010, 10:22:24 »
Раздели ТемаНагоре

аз планувах второто си дете да са породени с баткото заради точка в градината  Embarrassed Иначе и до днес щеше да си е вкъщи  Sad
АЗ съм сама-без читави роднини и т.н. Не исках синът ми да остане сам.Мъжът ми има брат,много са близки и много си помагат.След дълъг път първо на него му звъни,че сме пристигнали благополучно.Осъзнах,че аз няма на кого да звънна за Коледа,няма кой да ми честити РД....Не исках да се случва същото и с моето дете!Предпочитам сега да се стягаме малко,но да имам 2 красиви усмивки до мен.
Много е важно да имате човек до вас,а не пияница,побойник,наркоман или ходещ по курви....
Важни са семейните отношения много!Аз сама си гледам децата,но винаги имам пари в джоба,аз решавам кога и какво ще се купи.Разпределили сме си задълженията  Smiley
Важно е да имате близки,които да са на линия при нужда!
На 1г.9м. за пръв път си оставих детето при баба му и то за 4м.!Аз лежах в болница 1м.,малкия се роди с проблеми.Обикаляхме по болниците непрекъснато.Приберем се за 2-3 дни,бате свикне с мен и бебето и пак в болница...Едва след 4м. се прибра в нас окончателно и то опериран.Пазех го като очите си да не го удари бате и да разпорим раната,отделно бате получи точка и го приеха.Той тръгна на ясла,бебето дойде...очички,пълни с въпроси...Бате преживя много-отделих го от мен,от вкъщи,аз отидох в болница с бебето-за всичко обеснявах.Трудно се справихме!Минаха месеци.Обличах се,а на вратата бате пита:Пак ли отиваш в болницата при Влади?....Много трудно забрави.И днес още помни  Lips Sealed
Сега като ги гледам двамата си мисля,че по-хубаво от това не може да ми се случи  Smiley Имам страхотен мъж и страхотни деца.Остава само да сме здрави, да ги гледаме и помагаме,не те на нас

За 3-то дете-искам момиче много,но не бих се решила на колики,зъби и т.н.....А и когато са 2 играят,когато са 3 се бият  Cheesy
Може би ако имах поне собствена гарсониера щях да мисля по друг начин.
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #36 -: Октомври 27, 2010, 10:25:31 »
Раздели ТемаНагоре

За 3-то дете-искам момиче много,но не бих се решила на колики,зъби и т.н.....А и когато са 2 играят,когато са 3 се бият  Cheesy
Може би ако имах поне собствена гарсониера щях да мисля по друг начин.

Ха ха ние с брат ми сме 2, но пък се спуквахме от бой  Cheesy
Имах щастието да видя децата ти - абсолютни сладури Wink
Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
EvaJ
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 146

Профил
« Отговор #37 -: Октомври 27, 2010, 10:39:11 »
Раздели ТемаНагоре

Всички ние сме различни,Отнесена!Всички разбираме живота по различен начин.ПРизнавам,че аз не бих била щастлива в твоя,живяла съм го и знам.Моите цели са други,амбициите ми са може би по-големи .Бях казала,че детето ми ще има собствена стая,такава каквато моята майка винаги е мечтала за мен,но никога не съм имала и ето,има я,все още я обзавеждам.Не искам,когато отида в магазина да броя стотинките.Исках да живея в къща и живея.Била съм на дъното,знам какво е глад,ама истински!
Много се отплеснах нещо и сама си оспамвам темата Cheesy
Активен

emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #38 -: Октомври 27, 2010, 10:41:36 »
Раздели ТемаНагоре

Всички ние сме различни,Отнесена!Всички разбираме живота по различен начин.ПРизнавам,че аз не бих била щастлива в твоя,живяла съм го и знам.Моите цели са други,амбициите ми са може би по-големи .Бях казала,че детето ми ще има собствена стая,такава каквато моята майка винаги е мечтала за мен,но никога не съм имала и ето,има я,все още я обзавеждам.Не искам,когато отида в магазина да броя стотинките.Исках да живея в къща и живея.Била съм на дъното,знам какво е глад,ама истински!
Много се отплеснах нещо и сама си оспамвам темата Cheesy
Именно ! За едни щастието е много деца, па макар и в една стая за други обратното, за трети ......нещо друго. Нека всеки живее така, както се чувства най-добре и щастлив Smiley
Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Профил
« Отговор #39 -: Октомври 27, 2010, 10:53:16 »
Раздели ТемаНагоре

Аз живея както се казва "Ден за ден" не живея с мисълта за далечно бъдеще а само си мечтая за него да е по-добро  Tongue Tongue Tongue
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #40 -: Октомври 27, 2010, 10:54:49 »
Раздели ТемаНагоре

пропуснах да спомена,че нямаме кредити....Имахме голф 2 преди първото дете.Сменихме го с пасат комби.Дойде и второто чедо-взехме си бус.
Сега се оглеждаме и за къща в покрайнините на София.Ще изтеглим и кредит.Ние също имаме мечти,а те са за всеки да има отделна стая  Smiley
Аз също мисля скоро да започна работа.Омръзна ми да търкам пейките,търках ги 3г.Остава още 1г.

аз също знам какво е глад,била съм по квартири,била съм и на улицата!Била съм 2м. с един чифт гащи,които вечер перях и сутрин обувах...
Аз също знам 2 и 200...Въпрос на избор и разбиране!Живеем в 1 стая докато си накупим страничните неща.После ще е по.лесно
Децата са подсигурени.Малки са още.Тук има кой да ми помага.Ще дойде ден,а децата растат бързо,и ние ще се отделим.Просто е момент на изчакване на по-добро време
Активен

Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #41 -: Октомври 27, 2010, 10:56:39 »
Раздели ТемаНагоре

Аз живея както се казва "Ден за ден" не живея с мисълта за далечно бъдеще а само си мечтая за него да е по-добро  Tongue Tongue Tongue
ден за ден,но до кога?Ще се обърнеш някой ден и какво?
Всеки знае себе си
Активен

EvaJ
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #42 -: Октомври 27, 2010, 10:59:38 »
Раздели ТемаНагоре

А правиш ли нещо по въпроса мечтата да се превърне в реалност?
Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Профил
« Отговор #43 -: Октомври 27, 2010, 11:49:17 »
Раздели ТемаНагоре

А правиш ли нещо по въпроса мечтата да се превърне в реалност?
Еми мила мечтата ми е да имам собствена къща  Cheesy сега съм на квартира ,държим само един етаж от къща и понеже плащам заем 120лв+100лв за квартира искахме да вземем кредит за жилище и поне с тези пари да изплащаме нещо което ще е наше разбира се с уговорката и родителите да помагат понеже вноската щеше да е по-голяма но ни отказаха понеже аз все едно се водя безработна по време на майчинството  Sad Живея с тази мечта че като тръгне малката на ясла и живот и здраве и другото да се роди догодина след тези 2-3 години си се върна на работа вземем този кредит и се сдобием с къща и дай боже тия кризи минат и заплатите се оправят  Cheesy Cheesy
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
EvaJ
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #44 -: Октомври 27, 2010, 11:52:17 »
Раздели ТемаНагоре

С една дума:"Блажени за верующите!"(три думи Tongue)
Активен

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: