{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Условия за второ и следващи деца!!!  (Прочетена 103040 пъти)
0 Членове и 7 Гости преглежда(т) тази тема.
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #90 -: Октомври 28, 2010, 18:33:53 »
Раздели ТемаНагоре

Да са ти живи и здрави!
Активен
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #91 -: Октомври 28, 2010, 18:36:32 »
Раздели ТемаНагоре

Ех че неможе да си направим групичка и да се видим,доста сте ми далеко,но ако имам пък към София,с удоволстие ще ви видя.Жалко че сме далеко Kiss
Хубава вечер на всички!
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #92 -: Октомври 28, 2010, 18:36:54 »
Раздели ТемаНагоре

на мен ми казаха,че е 1.500кг-толкова и беше-в 9-ти месец
Бях на системи и т.н.Накрая му паднаха тоновете и спешно секцио,в последните минути!
Не ме притесняваха килограмите,а проблема,който има.Но всичко е зад гърба ни.
Единствено се страхувам,че знаете приказката:Счупеното и лепеното не е като здравото...
Но пък аз вярвам,че може да се пребори с всичко,щом и майка му успя!
Не ми пука къде ще живеят-БГ или другаде,само да са добре и да са щастливи,да са приятели в живота си.Като всеки родител,и аз искам най-доброто за тях  Smiley

Еми,ще се видим разбира се  Wink
Ми че как Wink Кажи някъв детски клуб, който да ти е близо и ние на кафе, а  дребосъците ще беснеят  Wink
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #93 -: Октомври 28, 2010, 18:37:21 »
Раздели ТемаНагоре

Ех че неможе да си направим групичка и да се видим,доста сте ми далеко,но ако имам пък към София,с удоволстие ще ви видя.Жалко че сме далеко Kiss
Хубава вечер на всички!
Ако не Мартен го знам къде е  Cheesy
Активен

За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #94 -: Октомври 28, 2010, 18:38:19 »
Раздели ТемаНагоре

Хубава вечер на всички!
Ако не Мартен го знам къде е  Cheesy
Еми ако имаш кола,качвай няколко майчета,аз ще ви посрещна с удоволствие  Tongue
Активен

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #95 -: Октомври 28, 2010, 18:39:04 »
Раздели ТемаНагоре

Хубава вечер на всички!
Ако не Мартен го знам къде е  Cheesy
Еми ако имаш кола,качвай няколко майчета,аз ще ви посрещна с удоволствие  Tongue
Ха ха имам. Чакай да ми излезе работа към Мартен  или Русе и паля. Не, че ми се пътува зимата в тази посока.....
Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #96 -: Октомври 28, 2010, 18:41:31 »
Раздели ТемаНагоре

така и така говорим за семейството,поне да покажа и другите членове-тати и бате на 11м.

това е най-любимата ми снимка,която съм уловила някога  Kiss
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #97 -: Октомври 28, 2010, 18:42:01 »
Раздели ТемаНагоре

Хубава вечер на всички!
Ако не Мартен го знам къде е  Cheesy
Еми ако имаш кола,качвай няколко майчета,аз ще ви посрещна с удоволствие  Tongue
Ха ха имам. Чакай да ми излезе работа към Мартен  или Русе и паля. Не, че ми се пътува зимата в тази посока.....
Еми супер,не е казано утре,ако някой има път към Русе да се обажда,имам голяма къща,ще ви посрещна на драго сърце Cheesy
Активен

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #98 -: Октомври 28, 2010, 18:44:46 »
Раздели ТемаНагоре

Чудесни са ти мъжете,ето и моите изкуших се и аз ще сложа
Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Профил
« Отговор #99 -: Октомври 28, 2010, 18:55:13 »
Раздели ТемаНагоре

За право дете е само една приставка на колелца, която се закача отзад на количката- мисля, че беше около 40 лв.
Но е за по-големи дечица според мен.МОже би над 2г6м - 3 .
То Скоки докато роди, първото ще порастне.
Скокче освен да питам приятелката дали я продава и на какви пари Wink
Ама аз до колкото прочетох то май новороденото трябва да е от долу  Shocked пак не ми допада ако е така наистина ,ако може да е обратно съм навита на такава количка стига да имам възможност  Smiley
Говорих с мацката за нейната количка, но бебето трябва да е седнало за да се вози и второто дете. Що не си потърсиш количка за близнаци. Аз се сещам поне за 3 вида такива - едно до друго, едно срещу друго и едно пред друго може да са децата. Последните две са с ширината на нормална количка, но са с габарити на "комби" Smiley
Мислих и за такава количка но малката като дръпне още малко и почне да ходи май все ще си бутам количката с едната половина празна за това мисля и един друг вариант -има някакви приспособления дето се закачат към единична количка и така по-голямото когато иска да седи се разпъва .Ще потърся сайта и ще го покажа  Smiley
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
EvaJ
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 146

Профил
« Отговор #100 -: Октомври 28, 2010, 18:56:53 »
Раздели ТемаНагоре

Включвам се с малко закъснение!
Криси,благодаря ти и съжалявам за всичко случило се!
Моля и да ме извините,ако на някого темата се е сторила може би осъдителна...не беше това идеята.Радвам се,че запазихме добрия тон!
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 20:41:06 от Отровна целувка » Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Профил
« Отговор #101 -: Октомври 28, 2010, 19:10:24 »
Раздели ТемаНагоре

Мамчета ето това е http://www.youtube.com/watch?v=jlCb4ycqe74 ако някой го е виждал тук в някои магазини нека каже  Smiley

Отровна целувка-само без да раздаваш целувки ,че ако отровата е смъртоносна ..... Cheesy Cheesy
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #102 -: Октомври 28, 2010, 19:19:20 »
Раздели ТемаНагоре

на мен ми казаха,че е 1.500кг-толкова и беше-в 9-ти месец
Бях на системи и т.н.Накрая му паднаха тоновете и спешно секцио,в последните минути!
Такова беше и моето раждане с 1.480 кг.
Да са ти живи и здрави Kiss
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #103 -: Октомври 28, 2010, 19:21:42 »
Раздели ТемаНагоре

Искам и да се извиня,ако на някого темата се е сторила може би осъдителна...не беше това идеята.Радвам се,че запазихме добрия тон!
Както казахме-всеки си има свой живот,свои преживявания,свои изгледи и мечти!Както казах:Някои живеят щастливо,други по-щастливо!
Ние сме различни,винаги ще има различни мнения.
Когато нямаш нещо,се стремиш да си го набавиш.Когато имаш всичко,се ядосваш,че няма какво да си набавиш.И в двата случая се ядосваш за нещо  Smiley
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Профил WWW
« Отговор #104 -: Октомври 28, 2010, 19:28:10 »
Раздели ТемаНагоре

Аз говорех за такава приставка, но тя е за по-големи дечица:

Активен

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17   Нагоре