skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #105 -: Октомври 28, 2010, 19:33:21 » |
Нагоре
|
на мен ми казаха,че е 1.500кг-толкова и беше-в 9-ти месец Бях на системи и т.н.Накрая му паднаха тоновете и спешно секцио,в последните минути!
Такова беше и моето раждане с 1.480 кг. Да са ти живи и здрави Моето 1.100кг 36см ама сега е станала мома за женене
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #106 -: Октомври 28, 2010, 19:34:16 » |
Нагоре
|
Аз говорех за такава приставка, но тя е за по-големи дечица: да това за степенките го гледах ама тя ще е малка и ако иска да седне край или да се прибирам или да я нося
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #107 -: Октомври 28, 2010, 19:42:10 » |
Нагоре
|
Скоки,вземи степенка.Тя ще порасне,бебето ще расте като се измори ще я качиш да я возиш,а бебето на кенгуру или слинг Казвам ти го от опит,като майка на породени.Виждала съм го от други майки Помисли малко-с 2 ревящи и изнервящи слънца къде ще отидеш сама?На пазара,до Билата,на 5км. далечно разстояние?Или никъде-възможно най-близо до вас Каката няма да иска да се вози скоро,имай го в предвид.2м. след като проходят искат само да ходят или на ръце,но не и в количката да седят Отделно тази количка трудно влиза в магазин,в метро или градски транспорт,пък било и в багажника на колата при път помисли си,имаш време.Гледай да е малко и практично.Каката ще порасне
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
|
|
« Отговор #108 -: Октомври 28, 2010, 19:47:35 » |
Нагоре
|
На колко ще е каката, когато бебето се роди?Според мен тази степенка е за не по-малко дете от 2,5, даже 3 години. Моя е на 2 и абсурд да го кача на такова нещо, или ако успея ще е за не повече от 3 мин.На първият светофар на който спра и той ще е долу.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #109 -: Октомври 28, 2010, 19:59:22 » |
Нагоре
|
На колко ще е каката, когато бебето се роди?Според мен тази степенка е за не по-малко дете от 2,5, даже 3 години. Моя е на 2 и абсурд да го кача на такова нещо, или ако успея ще е за не повече от 3 мин.На първият светофар на който спра и той ще е долу.
ще е на 1г.3м. искам да ти кажа,че е въпрос на навик и приучаване.Когато си поставиш нещо за цел,то става.иЗИСКВА СЕ МАЛКО ВРЕМЕ,Но когато е малко-то се научава Баткото на 1г.3м. ходеше по 2км. за ръка хванат.Полека лека го научих да ходи до мен,защото като дойдеше бебето,нямаше как да го държа Бебето спи до 8:30ч. сутрин-така е научен,защото бате става в 7-7:30ч. за детска градина.Става,обличам,водя,прибирам се,а Влади още спи Това съм го учила цяло лято!Сега вече е супер.Иначе и той като бате висваше в 6ч. на решетката. Изисква време,но не е невъзможно. Скоки трябва да си я приучава на номера,които са й сгодни на нея
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #110 -: Октомври 28, 2010, 20:00:15 » |
Нагоре
|
Супер е, ама си предснавям какви пари ще й искат. Ако имаш сръчен татко с инженерна мисъл в главата и малко мат'риал......
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #111 -: Октомври 28, 2010, 20:06:50 » |
Нагоре
|
Супер е, ама си предснавям какви пари ще й искат. Ако имаш сръчен татко с инженерна мисъл в главата и малко мат'риал...... видях го втора употреба за 270лв само приставката
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #112 -: Октомври 28, 2010, 20:09:16 » |
Нагоре
|
Супер е, ама си предснавям какви пари ще й искат. Ако имаш сръчен татко с инженерна мисъл в главата и малко мат'риал...... видях го втора употреба за 270лв само приставката Понеже ми стана интересно и се зарових - сам покривалото за дъжд за приставката е 44 евро Намерих я приствката. С намалението от 10 % й искат 179 евро и правят доставка до БГ, която струва 35.90 евро Както обича да казва мъжа ми - за тия пари ще плащам на шерп да го носи
|
|
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 20:12:57 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #113 -: Октомври 28, 2010, 20:11:50 » |
Нагоре
|
ще е на 1г.3м. искам да ти кажа,че е въпрос на навик и приучаване.Когато си поставиш нещо за цел,то става.иЗИСКВА СЕ МАЛКО ВРЕМЕ,Но когато е малко-то се научава Баткото на 1г.3м. ходеше по 2км. за ръка хванат.Полека лека го научих да ходи до мен,защото като дойдеше бебето,нямаше как да го държа Бебето спи до 8:30ч. сутрин-така е научен,защото бате става в 7-7:30ч. за детска градина.Става,обличам,водя,прибирам се,а Влади още спи Това съм го учила цяло лято!Сега вече е супер.Иначе и той като бате висваше в 6ч. на решетката. Изисква време,но не е невъзможно. Скоки трябва да си я приучава на номера,които са й сгодни на нея Само че моята Мимка ще е все едно на 1 годинка ,тамън прохождаща дано поне от по рано проходи ,щото тя декември прави годинка а още не върви и с проходилката както трябва .Термина на Мими ми беше на 02.03.20100 а тя се роди 04.12.09 а сега за второто е на 13.04.2011 не смеем да си помислям каква лудница ще е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #114 -: Октомври 28, 2010, 20:13:14 » |
Нагоре
|
Супер е, ама си предснавям какви пари ще й искат. Ако имаш сръчен татко с инженерна мисъл в главата и малко мат'риал...... видях го втора употреба за 270лв само приставката Понеже ми стана интересно и се зарових - сам покривалото за дъжд за приставката е 44 евро Намерих я приствката. С намалението от 10 % й искат 179 евро и правят доставка до БГ, която струва 35.90 евро май ще си нося едното в раница хихихихих
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #115 -: Октомври 28, 2010, 20:14:04 » |
Нагоре
|
Супер е, ама си предснавям какви пари ще й искат. Ако имаш сръчен татко с инженерна мисъл в главата и малко мат'риал...... видях го втора употреба за 270лв само приставката Понеже ми стана интересно и се зарових - сам покривалото за дъжд за приставката е 44 евро Намерих я приствката. С намалението от 10 % й искат 179 евро и правят доставка до БГ, която струва 35.90 евро май ще си нося едното в раница хихихихих Да. По-лекото
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
|
|
« Отговор #116 -: Октомври 28, 2010, 20:17:11 » |
Нагоре
|
Вземи си количка за близнаци, те направо ще са си две бебета. Има много изгодни.Даже може да излизат по-евтино от тези приставки:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #117 -: Октомври 28, 2010, 20:20:06 » |
Нагоре
|
Вземи си количка за близнаци, те направо ще са си две бебета. Има много изгодни.Даже може да излизат по-евтино от тези приставки:)
И аз това имах предвид. Втора ръка се намират до 80лв
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #118 -: Октомври 28, 2010, 20:23:05 » |
Нагоре
|
И аз това имах предвид. Втора ръка се намират до 80лв май,май на там отиват нещата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #119 -: Октомври 28, 2010, 20:25:16 » |
Нагоре
|
И аз това имах предвид. Втора ръка се намират до 80лв май,май на там отиват нещата Ъхъ и ако те спре полицай, както нас със братовчедката на дребния (децата са с 5 мес. разлика) и пита близнета ли са ще казваш да старши.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|