|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #121 -: Октомври 29, 2010, 14:24:01 » |
Нагоре
|
За да имам повече деца,трябва да имам голяма кьща,като всяко дете да си има стая.Ане всички да са намьрдани в една стаичка.Да имам стабилни финансови доходи,а не днес 2000лв ,а утре 0лв.Абе много работи искам Искам да подсигуря децата си финансово,да ги изуча.Аз затова сьм с едно. А желание всеки има,но условия няма. В такава дьржава като нашата, не можеш да имаш повече от две. Мое мнение,аз разсьждавам така За да имаш всичко това май трябва една 6-ца от тотото И аз съм на мнение че повече от две е невъзможно поне при моето положение Скоки ,шестица от тотото не искам,че това са лоши пари,носещи нещастия.Аз сьм суеверна за някои неща. Искам една стабилност за семейството,но явно и това е много. А колкото по-големи стават децата и проблемите и разходите стават по-големи.Ние сме три сестри,едната е природена.Майка ми е на втори брак и знаете ли какво ми каза онази вечер; Живота ми свьршва ,а аз не разбрах нищо.Еми то само неприятности покрай нас.Ние сме като филм,но сюжета му е една голяма драма.Голямата ми сестра избяга от вкьщи и се ожени в друг град.мАЙКА МИ ОТ УПЛАХА ПОЛУЧИ ДИАБЕД.Всичко уж се пооправи,минаха няколко год.и мьжьт и се обеси,как го понесохме ние си знаем.Вьрна се при нас,реши да заминава за Испания.Замина и там намери един алкохолик.Но както и да е,пак за около година беше горе долу добре.И на другата баща ми почина внезапно,в буса както шофираше.Още не мога да го преживея,това бе човекьт ,който ме отледа.А за майка ми да не говоря.Оттам другата ми сестра се прибира при майка ми няколко пьти,не се разбираха с мьжа си,и там ядове колкото щеш.Като си помисля аз сьм сьздавала най-малко,но пьк здравословни.Тази жена майка ми, няма миг спокойствие от нас.Ако не е едната другата,ако не е втората ще е третата.Това е малка част от нещастията ни.Та исках да кажа,че детето ти, винаги си е дете,няма значение на колко год.и винаги трябва да си готов да му подадеш рька било финансово или духовно.Никак не е лесно с три,повярвайте ми.Когато бях малка ,винаги си казвах,че ще имам едно дете.Не сьжалявам.И аз сьм човек,не искам живота ми да мине в гледане на деца и ядове.Да ми е жива и здрава друго не искам.Един живот живея,няма втори дубьл! Не искам да убеждавам някой,колко деца да има,аз за мен сьм решила.Всеки има глава на раменете си.И всеки си живей своя живот,както си го направи! Лек ден от мен!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #122 -: Октомври 31, 2010, 19:26:29 » |
Нагоре
|
Мамчета някоя от вас правила ли си е изследване за синдрома на Даун?И в какво се състои прегледа?
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
|
|
« Отговор #123 -: Октомври 31, 2010, 19:35:50 » |
Нагоре
|
Аз правих по време на втората си бременност.Изследването се нарича биохимичен скрининг. Нищо сложно и страшно.Взеха ми кръв и след това ме гледаха на 3д видеозон (3Д, 4Д наричат го различно).Резултатите са в проценти вероятност. Но до колкото си спомням се правеше между 10-та и 19-та г.с.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #124 -: Октомври 31, 2010, 20:05:49 » |
Нагоре
|
Аз правих по време на втората си бременност.Изследването се нарича биохимичен скрининг. Нищо сложно и страшно.Взеха ми кръв и след това ме гледаха на 3д видеозон (3Д, 4Д наричат го различно).Резултатите са в проценти вероятност. Но до колкото си спомням се правеше между 10-та и 19-та г.с.
Е да аз съм в 16-а и ми казаха че не е лошо да си го направя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #125 -: Ноември 03, 2010, 22:29:09 » |
Нагоре
|
Мамчета я ми кажете тези с малка разлика дечица като при мен както ще е 1 годинка-каква им е реакцията при появата на ревливото същество само да не стане така че като ревне едното и в тон да почне другото Тя малката въобще не ми е ревала само когато я обличах след къпане ама знае ли се какво ще е другото ако се метне ротко като нея ще умра от кеф
|
|
« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 22:30:52 от skoki81 »
|
Активен
|
|
|
|
ponky
new user
Неактивен
Публикации: 64
|
|
« Отговор #126 -: Ноември 03, 2010, 23:31:21 » |
Нагоре
|
Може да ревне от ревност или от някаква нужда : Но почти съм сигурна,че ще има ревност
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #127 -: Ноември 04, 2010, 00:21:44 » |
Нагоре
|
Може да ревне от ревност или от някаква нужда : Но почти съм сигурна,че ще има ревност Е толкова малко ще му разбира ли главичката какво става
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #128 -: Ноември 04, 2010, 00:27:16 » |
Нагоре
|
Може да ревне от ревност или от някаква нужда : Но почти съм сигурна,че ще има ревност Е толкова малко ще му разбира ли главичката какво става И още как Как така ще дели мама с един вързоп ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #129 -: Ноември 04, 2010, 08:25:06 » |
Нагоре
|
Мамчета я ми кажете тези с малка разлика дечица като при мен както ще е 1 годинка-каква им е реакцията при появата на ревливото същество само да не стане така че като ревне едното и в тон да почне другото Тя малката въобще не ми е ревала само когато я обличах след къпане ама знае ли се какво ще е другото ако се метне ротко като нея ще умра от кеф Мила, да не те плаша ама кокво те чака............... : При нас разликата е 1.5г. и беше ужассссссссссссссссссссс. Малкото пъти които съм оставяла бебо без надзор са ми се изправяли след това косите Само ще дам един пример-бебето нямаше 2м.и спеше и аз отивам да простирам на терасата.Баткото си ядеше дробчета/бях сварила дробчета които да готвя след това/.Докато съм простирала,бебо се е събудил и ревнал-баткото го чул,напълнил ръчичките с дроб и бяга да го храни. Като влязох щях да припадна-мушка ли мушка в устата на бебето дроб да яде и му вика "НОГО УБАВО ПАПКА" Сега със смях се сещам за много такива случки,но повярвай ми тогава.................... Дано са ти кротки,че моите да са ми живи и здрави са едни багабонти
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #131 -: Ноември 04, 2010, 09:27:49 » |
Нагоре
|
Ами горе-доло така се получава
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
zizi78
new user
Неактивен
Публикации: 369
kiss kiss kiss
|
|
« Отговор #132 -: Ноември 04, 2010, 09:35:28 » |
Нагоре
|
мене ако питаш дали ще е голяма или малка разликата в годините между двете или трите деца лудницата, купона, войната и т.н.т. е огромна, все са си деца и искат тяхното. Заредете се търпение и ако някой продава излишни нерви бих си купила
|
|
|
Активен
|
ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ДОБРИ. предпочитам еконт, наложен платеж п.п. до 3лв.
|
|
|
|
zizi78
new user
Неактивен
Публикации: 369
kiss kiss kiss
|
|
« Отговор #134 -: Ноември 04, 2010, 09:59:19 » |
Нагоре
|
мене ако питаш дали ще е голяма или малка разликата в годините между двете или трите деца лудницата, купона, войната и т.н.т. е огромна, все са си деца и искат тяхното. Заредете се търпение и ако някой продава излишни нерви бих си купила Когато е по-голямо детето все пак може да се опитам и да му обесня и то да ме разбере ама като е мъничко ми беше интересно каква ще е реакцията.Тя малката сега се радва много на такива малки човечета като нея ама като е в къщи какво ли ще е обесняваш ама и то душица носи, все прави компромиси и на края му писва, изнервя се и ставааааааа, но иначе е много хубаво да са поне две децата и аз съм расла сама и не ми беше много хубаво, не че зная какво щеше да е ако имах брат или сестра де ама все пак е по добре.
|
|
|
Активен
|
ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ДОБРИ. предпочитам еконт, наложен платеж п.п. до 3лв.
|
|
|
|
|