{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Условия за второ и следващи деца!!!  (Прочетена 102966 пъти)
0 Членове и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #135 -: Ноември 04, 2010, 10:15:31 »
Раздели ТемаНагоре

мене ако питаш дали ще е голяма или малка разликата в годините между двете или трите деца лудницата, купона, войната и т.н.т. е огромна, все са си деца и искат тяхното. Заредете се търпение и ако някой продава излишни нерви бих си купила
Когато е по-голямо детето все пак може да се опитам и да му обесня и то да ме разбере ама като е мъничко ми беше интересно каква ще е реакцията.Тя малката сега се радва много на такива малки човечета като нея ама като е в къщи какво ли ще е  Cheesy Cheesy

обесняваш ама и то душица носи, все прави компромиси и на края му писва, изнервя се и ставааааааа, но иначе е много хубаво да са поне две децата и аз съм расла сама и не ми беше много хубаво, не че зная какво щеше да е ако имах брат или сестра де ама все пак е по добре.
На нас с брат ми ни е разликата 1г,6м помня че постоянно го налагах  Cheesy защото все ходеше след мен.Мразех го ,защото когато имаше екскурзии той все ревеше да ходи с кака си и мислех че заради него няма да ме пуснат  Lips Sealed а и на обед ме караха и аз да легам че той иначе не искаше да легне ако ме няма в стаята  Cheesy сега много държим един на друг и се радвам ,че го има.Не съм се сетила да разпитвам майка ми как съм се държала като се е родил той хихихи
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
zizi78
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 369

kiss kiss kiss

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #136 -: Ноември 04, 2010, 10:38:05 »
Раздели ТемаНагоре

мене ако питаш дали ще е голяма или малка разликата в годините между двете или трите деца лудницата, купона, войната и т.н.т. е огромна, все са си деца и искат тяхното. Заредете се търпение и ако някой продава излишни нерви бих си купила
Когато е по-голямо детето все пак може да се опитам и да му обесня и то да ме разбере ама като е мъничко ми беше интересно каква ще е реакцията.Тя малката сега се радва много на такива малки човечета като нея ама като е в къщи какво ли ще е  Cheesy Cheesy

обесняваш ама и то душица носи, все прави компромиси и на края му писва, изнервя се и ставааааааа, но иначе е много хубаво да са поне две децата и аз съм расла сама и не ми беше много хубаво, не че зная какво щеше да е ако имах брат или сестра де ама все пак е по добре.
На нас с брат ми ни е разликата 1г,6м помня че постоянно го налагах  Cheesy защото все ходеше след мен.Мразех го ,защото когато имаше екскурзии той все ревеше да ходи с кака си и мислех че заради него няма да ме пуснат  Lips Sealed а и на обед ме караха и аз да легам че той иначе не искаше да легне ако ме няма в стаята  Cheesy сега много държим един на друг и се радвам ,че го има.Не съм се сетила да разпитвам майка ми как съм се държала като се е родил той хихихи

виждаш ли как си се чувствала, така са и по големите деца в семейството, но то е за определен период от време, после надявам се ще се обичат и ще са си дружки.
Нека да са живи и здрави пък всичко ще се нареди, все някога, А ДО ТОГА ААУУУУУУУУУУУ ПОМОЩ
Активен

ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ДОБРИ.

предпочитам еконт, наложен платеж п.п. до 3лв.
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #137 -: Ноември 04, 2010, 13:52:03 »
Раздели ТемаНагоре

всичко върви в комплект-смях,плач,болести,вируси....Когато плаче единия,реве и другия
Нашият бате вече не се буди през нощта от малкия-свикнал е с ревът нощно време.Но пак няма спокойствие.Още 1 г. ще е тежко.После ще става още по-тежко предполагам  Cheesy
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #138 -: Ноември 04, 2010, 14:49:43 »
Раздели ТемаНагоре

всичко върви в комплект-смях,плач,болести,вируси....Когато плаче единия,реве и другия
Нашият бате вече не се буди през нощта от малкия-свикнал е с ревът нощно време.Но пак няма спокойствие.Още 1 г. ще е тежко.После ще става още по-тежко предполагам  Cheesy
(yes3)
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
plamcho
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 109

Профил
« Отговор #139 -: Ноември 04, 2010, 16:14:02 »
Раздели ТемаНагоре

Имам две,  финансиво нестабилна съм, но съм щастлива, че са две, защото ме правят такава заедно.   
Активен
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #140 -: Ноември 04, 2010, 18:37:01 »
Раздели ТемаНагоре

Днес бях на консултация и понеже исках да ме изследват за синдрома на Даун попитах нашия лекар дали го прави или трябва специално да си запиша час ,та неговия отговор беше такъв:"Имаш късмет че аз си гледам тези неща иначе един такъв преглед в София струвал 100лв "каза ми какви са признаците и че ако ги имало се прекъсва бременноста понеже не било лечимо.При мен всичко е нормално ,но исках да попитам някой друг правил ли си е такъв преглед и наистина ли толко струва или този искаше да почерпя поне  Cheesy иначе аз не плащам при него защото съм с направление но си ме гледа цветно всеки път  Cheesy Cheesy даже сега получих и снимка на бебо на пацата за да съм сигорна че е 100% мъж  Cheesy
Активен

Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1208

Профил
« Отговор #141 -: Ноември 04, 2010, 19:46:52 »
Раздели ТемаНагоре

Днес бях на консултация и понеже исках да ме изследват за синдрома на Даун попитах нашия лекар дали го прави или трябва специално да си запиша час ,та неговия отговор беше такъв:"Имаш късмет че аз си гледам тези неща иначе един такъв преглед в София струвал 100лв "каза ми какви са признаците и че ако ги имало се прекъсва бременноста понеже не било лечимо.При мен всичко е нормално ,но исках да попитам някой друг правил ли си е такъв преглед и наистина ли толко струва или този искаше да почерпя поне  Cheesy иначе аз не плащам при него защото съм с направление но си ме гледа цветно всеки път  Cheesy Cheesy даже сега получих и снимка на бебо на пацата за да съм сигорна че е 100% мъж  Cheesy

Абе вие в Монтана сте големи късметлии да имате такъв доктор  Tongue ,да гледа всеки път,че и цветно.Аз тук в Търново немога да го накарам да ме погледне за 8 месеца 2 пъти,а какво да говорим за всеки месец  Sad .Излизат ми с номерата,че здравната каса поемала само два ехографски прегледа за цялата бременност,единия когато се запишеш на консултация т.е.при установяването на бременността и др.е 45 дни преди термина  Shocked .А пък тия дето имат 3D и 4D,само го имат,нищо неразбират.
Активен

Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #142 -: Ноември 04, 2010, 20:08:14 »
Раздели ТемаНагоре

Днес бях на консултация и понеже исках да ме изследват за синдрома на Даун попитах нашия лекар дали го прави или трябва специално да си запиша час ,та неговия отговор беше такъв:"Имаш късмет че аз си гледам тези неща иначе един такъв преглед в София струвал 100лв "каза ми какви са признаците и че ако ги имало се прекъсва бременноста понеже не било лечимо.При мен всичко е нормално ,но исках да попитам някой друг правил ли си е такъв преглед и наистина ли толко струва или този искаше да почерпя поне  Cheesy иначе аз не плащам при него защото съм с направление но си ме гледа цветно всеки път  Cheesy Cheesy даже сега получих и снимка на бебо на пацата за да съм сигорна че е 100% мъж  Cheesy

Абе вие в Монтана сте големи късметлии да имате такъв доктор  Tongue ,да гледа всеки път,че и цветно.Аз тук в Търново немога да го накарам да ме погледне за 8 месеца 2 пъти,а какво да говорим за всеки месец  Sad .Излизат ми с номерата,че здравната каса поемала само два ехографски прегледа за цялата бременност,единия когато се запишеш на консултация т.е.при установяването на бременността и др.е 45 дни преди термина  Shocked .А пък тия дето имат 3D и 4D,само го имат,нищо неразбират.

Боже      Shockedаз ще полудея ако ми кажът че мога само 2 пъти .Тук при нас имаме само един доктор с такава техника и аз съм се записала при него и хубавото е че работи със здравната каса от както съм записана от 9-а седмица една стотинка не ми е искал .Преди месец време и в самата ни болница закупиха такава техника но въпреки че ме караха да се запиша там да ме гледат аз отказах щото съм свикнала с моя си нескопосник понеже той първата ми бременност ме изтърва и родих в края на 6-тия и сега е по внимателен      CheesyИначе всеки месец ходя на преглед .А това за 2 пъти за 9 месеца не е нормално или просто си просят пари за всеки преглед  

Активен

Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #143 -: Ноември 04, 2010, 20:33:35 »
Раздели ТемаНагоре

Скоки,Дауна не е чак толкова голям кошмар.Моя приятелка има дете с даун .Гледа си го.А какви по-страшни неща има...
Дано всичко е наред,да си износиш Иванчо докрай!
През 16 г с при мен беше момиче Влади и беше Грациела  Tongue,но в 17 г с. стана Влади,така се и роди  Sad
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
zizi78
new user
*
Неактивен Неактивен

kiss kiss kiss

Профил
« Отговор #144 -: Ноември 04, 2010, 22:18:44 »
Раздели ТемаНагоре

изследването за синдром на Даун се нарича биохимичен скрининг и в София се прави в майчин дом срещу 25лв. или поне на мене ми взеха толкова преди 3 години, сега да е станало двойно.
Активен

rosina75
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 371

най-голямото ми щастие са децата ми

Профил
« Отговор #145 -: Ноември 04, 2010, 22:20:35 »
Раздели ТемаНагоре

Абе вие в Монтана сте големи късметлии да имате такъв доктор  Tongue ,да гледа всеки път,че и цветно.Аз тук в Търново немога да го накарам да ме погледне за 8 месеца 2 пъти,а какво да говорим за всеки месец  Sad .Излизат ми с номерата,че здравната каса поемала само два ехографски прегледа за цялата бременност,единия когато се запишеш на консултация т.е.при установяването на бременността и др.е 45 дни преди термина  Shocked .А пък тия дето имат 3D и 4D,само го имат,нищо неразбират.

Смени си доктора.
Има и такива в Търново/макар и да не ги възприехте изобщо като специалисти със ЗОРИ/,които гледат как се развива бебо всеки път в продължение на 9м.
На теб,като майка,не ти ли е любопитно какво прави малкото човече в теб?
Активен

Привет и от мен !
ето оценките ми от другият сайт! Smile
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeed
не пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс.
не пращам боклуци,не ми пращайте и вие.
корекна съм и очаквам същото.
пращам и получавам като МПП.
поставям винаги оценки-правете го и вие.
за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис.
опаковки не плащам-правете си сметката.
НП без уговорка не приемам.
връщам стока неотговаряща на описанието.
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #146 -: Ноември 04, 2010, 22:22:18 »
Раздели ТемаНагоре

Скоки,Дауна не е чак толкова голям кошмар.Моя приятелка има дете с даун .Гледа си го.А какви по-страшни неща има...
Дано всичко е наред,да си износиш Иванчо докрай!
През 16 г с при мен беше момиче Влади и беше Грациела  Tongue,но в 17 г с. стана Влади,така се и роди  Sad
Мани се с тоя Иван   Cheesy ич не ми харесва това име
Активен

rosina75
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 371

най-голямото ми щастие са децата ми

Профил
« Отговор #147 -: Ноември 04, 2010, 22:25:01 »
Раздели ТемаНагоре

изследването за синдром на Даун се нарича биохимичен скрининг и в София се прави в майчин дом срещу 25лв. или поне на мене ми взеха толкова преди 3 години, сега да е станало двойно.

Преди 2 месеца една приятелка си прави-струваше и 80лв.
Докторката и е взела венозна кръв/2мл. бистър серум или нещо такова беше/ и я праща в София за анализ.Не се е наложило тя да ходи бременна до София.
Това знам аз Wink
Активен

Привет и от мен !
ето оценките ми от другият сайт! Smile
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeed
не пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс.
не пращам боклуци,не ми пращайте и вие.
корекна съм и очаквам същото.
пращам и получавам като МПП.
поставям винаги оценки-правете го и вие.
за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис.
опаковки не плащам-правете си сметката.
НП без уговорка не приемам.
връщам стока неотговаряща на описанието.
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Профил WWW
« Отговор #148 -: Ноември 04, 2010, 22:29:53 »
Раздели ТемаНагоре

Що за идиот е твоя доктор?! Ако не дай Боже негова пациентка се окаже с голям процент риск за Даун, какво...ще я накара да абортира ли?!
Иначе биохимичният скрининг не е 100 лв.
И двете ми бременности не бяха по здравна каса, за втората си правих скрининг и платих около 40 лв до колкото си спомням.И до колкото знам всики кръвни проби се изпращат в София.
Активен
zizi78
new user
*
Неактивен Неактивен

kiss kiss kiss

Профил
« Отговор #149 -: Ноември 04, 2010, 22:38:29 »
Раздели ТемаНагоре

то само в София има така лаборатория, аз докато съм чакала да ми дойде реда пристигаха куриери с хладилни чанти от цяла България.
Активен

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: