zizi78
new user
Неактивен
Публикации: 369
kiss kiss kiss
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #150 -: Ноември 04, 2010, 22:40:21 » |
Нагоре
|
и още нещо се сещам, то не е ли препоръчително да се прави само ако майката е над 30 години?
|
|
|
Активен
|
ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ДОБРИ. предпочитам еконт, наложен платеж п.п. до 3лв.
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #151 -: Ноември 04, 2010, 22:44:10 » |
Нагоре
|
Желателно е да. А над 35 мисля, че е задължително.Тогава риска е най-голям.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #152 -: Ноември 04, 2010, 22:58:37 » |
Нагоре
|
то само в София има така лаборатория, аз докато съм чакала да ми дойде реда пристигаха куриери с хладилни чанти от цяла България.
За кръвта не знам къде ще я пращат аз още не съм дала понеже чакам почивния ден на мъжа ми за да ходя рано сутринта но поне ме гледа на 4D и каза че всичко е наред при мен ,на 29г съм но сега като бях на преглед в Шейново докторката ми каза че било желателно да си направя такова изследване
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
moniandiali
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #153 -: Ноември 04, 2010, 23:04:45 » |
Нагоре
|
И аз знам, че изследването се прави само в София. Даже моя лекар ме посъветва да отида лично, че така било по достоверно, а сумата която ми казаха беше 120лв. Не мога да кажа дали наистина е толкова, защото се оказа че съм бременна с близнаци и вече е много късно за такова изследване. Относно ехографа и при нас имаш право на 3.То май и поради тази причина моето бебе+херния=две диванета.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zizi78
new user
Неактивен
kiss kiss kiss
|
|
« Отговор #154 -: Ноември 04, 2010, 23:21:40 » |
Нагоре
|
сладурки, много близнаци бре майчета, как го правите???
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
zizi78
new user
Неактивен
kiss kiss kiss
|
|
« Отговор #156 -: Ноември 04, 2010, 23:35:36 » |
Нагоре
|
сладурки, много близнаци бре майчета, как го правите??? И аз много исках да са две ама еднакви полове САМО НЕ МОМЧЕТААА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #157 -: Ноември 04, 2010, 23:36:57 » |
Нагоре
|
ДА СЕ ВКЛЮЧА И АЗ В ТЕМИЧКАТА,ПРИ ПЪРВАТА МИ БРЕМЕННОСТ КОЯТО БЕШЕ ПРЕДИ 10Г НЯМАШЕ ТАКИВА ИЗСЛЕДВАНИЯ И СИ ИЗКАРАХ ЕДНИ СПОКОЙНИ 9М,НО ЗА ВТОРОТО МИ ДЕТЕ ТАЗИ ГОДИНА МЕ НАКАРАХА ДА СИ НАПРАВЯ ИЗЛЕЗЕ МИ 40ЛВ.И ЧЕСТНО ДА ВИ КАЖА СПОРЕД МЕН ТОВА Е НАПЪЛНО ИЗЛИШНО ПОНЕЖЕ ПОНЯКОГА ДАВАТ И ГРЕШНИ РЕЗУЛТАТИ КАКТО БЕШЕ В МОЯ СЛУЧАЙ ПОКАЗА МИ ЧЕ ИМА ВЕРОЯТНОСТ ЗА СИНДРОМ НА ЕДУАРДС,НЯМА ДА ВИ КАЗВАМ КАКЪВ УЖАС И КОШМАР ИЗПИТАХ,НЕ ПОЖЕЛАХ ДА ХОДЯ В СОФИЯ ЗА ДРУГИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПОНЕЖЕ ВЪТРЕШНО СИ ЗНАЕХ ЧЕ ДЕТЕТО СИ Е ЗДРАВО,НО ДО ПОСЛЕДНО СИ ИМАХ СТРАХА...Е РОДИ МИ СЕ ЕДНО ЗДРАВО БЕБЕ ДА СИ МИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И ЗАНАПРЕД...ТА МИСЪЛТА МИ Е,НЕ ВЯРВАЙТЕ НА 100% НА ТЕЗИ ИЗСЛЕДВАНИЯ!!!
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #158 -: Ноември 05, 2010, 01:18:58 » |
Нагоре
|
сладурки, много близнаци бре майчета, как го правите??? И аз много исках да са две ама еднакви полове САМО НЕ МОМЧЕТААА Защо да не са момчета? Да ви кажа аз винаги съм мечтала да имам момиченце и когато забременях се надввах да е.оказа се обаче,че са близнаци.Няма да изпадам в подробности в какъв шок бях.За едното ми казаха,че е момче със сигурност,за другото казваха ,че може би е момче.Аз бях много разочарована,макар да си казвах ,че е грях да си мисля така.Сега се оказа,че е страхотно да си имам момченца.Правя си планове как да ги възпитам да се държат с момичетата и т.н.Ако имам дъшеря и тя е толква непокорна,каквато бях и аз,не знам дали ще се справя! А относно въпроса за още деца,винаги може още.За сега съм пас,че много ми е натоварено,но предполагам,че когато поотраснат малко,ще ми се иска отново да се радвам на една малка невинна душичка:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #159 -: Ноември 05, 2010, 07:47:24 » |
Нагоре
|
ДА СЕ ВКЛЮЧА И АЗ В ТЕМИЧКАТА,ПРИ ПЪРВАТА МИ БРЕМЕННОСТ КОЯТО БЕШЕ ПРЕДИ 10Г НЯМАШЕ ТАКИВА ИЗСЛЕДВАНИЯ И СИ ИЗКАРАХ ЕДНИ СПОКОЙНИ 9М,НО ЗА ВТОРОТО МИ ДЕТЕ ТАЗИ ГОДИНА МЕ НАКАРАХА ДА СИ НАПРАВЯ ИЗЛЕЗЕ МИ 40ЛВ.И ЧЕСТНО ДА ВИ КАЖА СПОРЕД МЕН ТОВА Е НАПЪЛНО ИЗЛИШНО ПОНЕЖЕ ПОНЯКОГА ДАВАТ И ГРЕШНИ РЕЗУЛТАТИ КАКТО БЕШЕ В МОЯ СЛУЧАЙ ПОКАЗА МИ ЧЕ ИМА ВЕРОЯТНОСТ ЗА СИНДРОМ НА ЕДУАРДС,НЯМА ДА ВИ КАЗВАМ КАКЪВ УЖАС И КОШМАР ИЗПИТАХ,НЕ ПОЖЕЛАХ ДА ХОДЯ В СОФИЯ ЗА ДРУГИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПОНЕЖЕ ВЪТРЕШНО СИ ЗНАЕХ ЧЕ ДЕТЕТО СИ Е ЗДРАВО,НО ДО ПОСЛЕДНО СИ ИМАХ СТРАХА...Е РОДИ МИ СЕ ЕДНО ЗДРАВО БЕБЕ ДА СИ МИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И ЗАНАПРЕД...ТА МИСЪЛТА МИ Е,НЕ ВЯРВАЙТЕ НА 100% НА ТЕЗИ ИЗСЛЕДВАНИЯ!!!
За съжеление си права. Тези изледвания се базират на теориата на вероятностите-т.е.много относителни са. Наистина в някои случай може да те доведат до лудост бъдещата майка. А продължаването им на втори етап е още по-голяма теория на вероятностите
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #160 -: Ноември 05, 2010, 08:04:56 » |
Нагоре
|
сладурки, много близнаци бре майчета, как го правите??? И аз много исках да са две ама еднакви полове САМО НЕ МОМЧЕТААА Защо да не са момчета? Да ви кажа аз винаги съм мечтала да имам момиченце и когато забременях се надввах да е.оказа се обаче,че са близнаци.Няма да изпадам в подробности в какъв шок бях.За едното ми казаха,че е момче със сигурност,за другото казваха ,че може би е момче.Аз бях много разочарована,макар да си казвах ,че е грях да си мисля така.Сега се оказа,че е страхотно да си имам момченца.Правя си планове как да ги възпитам да се държат с момичетата и т.н.Ако имам дъшеря и тя е толква непокорна,каквато бях и аз,не знам дали ще се справя! А относно въпроса за още деца,винаги може още.За сега съм пас,че много ми е натоварено,но предполагам,че когато поотраснат малко,ще ми се иска отново да се радвам на една малка невинна душичка:) Напълно съгласна с всяка това дума И аз хич не исках момчета,но сега пък не мога да си представя да съм с момиченца.Иначе веднага след като родих исках пак да забременявам.Тогава исках вече да съм с момиче,но сега продължавам да искам бебе,независимо какъв пол ще е.Таткото обаче не ми се връзва на акъла.Ама не го и упреквам,де.На две места работи За всичко има време.Ако е рекъл онзи отгоре някой ден ще имаме и трето бебе.Където две,там и три
|
|
|
Активен
|
|
|
|
moniandiali
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #161 -: Ноември 05, 2010, 08:37:17 » |
Нагоре
|
сладурки, много близнаци бре майчета, как го правите??? И аз много исках да са две ама еднакви полове Няма определена рецепта за близнаци Мойте са момиченца-еднояйчни, а си имаме и кака, но и трите са диви като за момченца.Поне по думите на околните.Какато била за момче, сега и тези двете дивотии, но не мога да се сърдя, даже доста се забавлявам-то крушата не пада по-далече от дървото. Важното е да са живи и здрави!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #162 -: Ноември 05, 2010, 08:46:21 » |
Нагоре
|
За съжеление си права. Тези изледвания се базират на теориата на вероятностите-т.е.много относителни са. Наистина в някои случай може да те доведат до лудост бъдещата майка. А продължаването им на втори етап е още по-голяма теория на вероятностите АМИ ДА,ТАКА Е ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ТЕЗИ ИЗСЛЕДВАНИЯ БЕШЕ ДА МИ ВЗЕМАТ ОТ ОКОЛОПЛОДНИТЕ ВОДИ И ДА ГИ ИЗСЛЕДВАТ НО СЛЕД КАТО ИЗЧЕТОХ ПОЧТИ ВСИЧКИ ФОРУМИ В НЕТА И СЕ КОНСУЛТИРАХ С ЕДИН ОТ ЛИЧНИТЕ МИ ЛЕКАРИ ПРЕДПОЧЕТОХ ДА СЕ ОСТАВЯ НА ТЕЧЕНИЕТО И ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ,ВМЕСТО ДА ПРЕДИЗВИКВАМ АБОРТ БЕЗ ПРИЧИНА....ТО И ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ДЕТЕТО Е БОЛНО БИХТЕ ЛИ НАПРАВИЛИ АБОРТ?ПО ПРИНЦИП И АЗ ИМАМ ПОЗНАТИ МАЙЧЕТА С ДЕЦА КОИТО ИМАТ СИНДРОМ НА ДАУН..ТРУДНО Е ОТГЛЕЖДАНЕТО ИМ,НО И С НОРМАЛНИТЕ НИ ДЕЦА ПРОБЛЕМИТЕ НЕ СА НИ МАЛКО НЕ Е ЛИ ТАКА?
|
|
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 08:48:43 от tonikrisi »
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
zizi78
new user
Неактивен
kiss kiss kiss
|
|
« Отговор #163 -: Ноември 05, 2010, 09:13:09 » |
Нагоре
|
абе и момчетата са си сладури, но се гледадт доста по трудно, нека бъдем честни, на мене ми е трудно с едно, а ако са две направо незнам как ще се оправям. Виж момичето ми е душичка, а малчо я побърква направо. На майките с близнаци, било еднополови или разнополови мога само да кажа, че за мене са героини и да им пожелая здраве и търпение. Децата са най голямото богатство на света
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|