{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Условия за второ и следващи деца!!!  (Прочетена 103005 пъти)
0 Членове и 13 Гости преглежда(т) тази тема.
zizi78
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 369

kiss kiss kiss

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #150 -: Ноември 04, 2010, 22:40:21 »
Раздели ТемаНагоре

и още нещо се сещам, то не е ли препоръчително да се прави само ако майката е над 30 години?
Активен

ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ДОБРИ.

предпочитам еконт, наложен платеж п.п. до 3лв.
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #151 -: Ноември 04, 2010, 22:44:10 »
Раздели ТемаНагоре

Желателно е да.
А над 35 мисля, че е задължително.Тогава риска е най-голям.
Активен
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Профил
« Отговор #152 -: Ноември 04, 2010, 22:58:37 »
Раздели ТемаНагоре

то само в София има така лаборатория, аз докато съм чакала да ми дойде реда пристигаха куриери с хладилни чанти от цяла България.
За кръвта не знам къде ще я пращат аз още не съм дала понеже чакам почивния ден на мъжа ми за да ходя рано сутринта но поне ме гледа на 4D и каза че всичко е наред при мен ,на 29г съм но сега като бях на преглед в Шейново докторката ми каза че било желателно да си направя такова изследване
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
moniandiali
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 25

Профил
« Отговор #153 -: Ноември 04, 2010, 23:04:45 »
Раздели ТемаНагоре

И аз знам, че изследването се прави само в София. Даже моя лекар ме посъветва да отида лично, че така било по достоверно, а сумата която ми казаха беше 120лв.
Не мога да кажа дали наистина е толкова, защото се оказа че съм бременна с близнаци и вече е много късно за такова изследване.
Относно ехографа и при нас имаш право на 3.То май и поради тази причина моето бебе+херния=две диванета. Cheesy
Активен
zizi78
new user
*
Неактивен Неактивен

kiss kiss kiss

Профил
« Отговор #154 -: Ноември 04, 2010, 23:21:40 »
Раздели ТемаНагоре

сладурки, много близнаци бре майчета, как го правите??? Kiss
Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #155 -: Ноември 04, 2010, 23:25:29 »
Раздели ТемаНагоре

И аз много исках да са две ама еднакви полове  Cheesy Cheesy
Активен

zizi78
new user
*
Неактивен Неактивен

kiss kiss kiss

Профил
« Отговор #156 -: Ноември 04, 2010, 23:35:36 »
Раздели ТемаНагоре

САМО НЕ МОМЧЕТААА
Активен

tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 126

Профил
« Отговор #157 -: Ноември 04, 2010, 23:36:57 »
Раздели ТемаНагоре

ДА СЕ ВКЛЮЧА И АЗ В ТЕМИЧКАТА,ПРИ ПЪРВАТА МИ БРЕМЕННОСТ КОЯТО БЕШЕ ПРЕДИ 10Г НЯМАШЕ ТАКИВА ИЗСЛЕДВАНИЯ И СИ ИЗКАРАХ ЕДНИ СПОКОЙНИ 9М,НО ЗА ВТОРОТО МИ ДЕТЕ ТАЗИ ГОДИНА МЕ НАКАРАХА ДА СИ НАПРАВЯ ИЗЛЕЗЕ МИ 40ЛВ.И ЧЕСТНО ДА ВИ КАЖА СПОРЕД МЕН ТОВА Е НАПЪЛНО ИЗЛИШНО ПОНЕЖЕ ПОНЯКОГА ДАВАТ И ГРЕШНИ РЕЗУЛТАТИ КАКТО БЕШЕ В МОЯ СЛУЧАЙ ПОКАЗА МИ ЧЕ ИМА ВЕРОЯТНОСТ ЗА СИНДРОМ НА ЕДУАРДС,НЯМА ДА ВИ КАЗВАМ КАКЪВ УЖАС И КОШМАР ИЗПИТАХ,НЕ ПОЖЕЛАХ ДА ХОДЯ В СОФИЯ ЗА ДРУГИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПОНЕЖЕ ВЪТРЕШНО СИ ЗНАЕХ ЧЕ ДЕТЕТО СИ Е ЗДРАВО,НО ДО ПОСЛЕДНО СИ ИМАХ СТРАХА...Е РОДИ МИ СЕ ЕДНО ЗДРАВО БЕБЕ ДА СИ МИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И ЗАНАПРЕД...ТА МИСЪЛТА МИ Е,НЕ ВЯРВАЙТЕ НА 100% НА ТЕЗИ ИЗСЛЕДВАНИЯ!!!
Активен

АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА!
 За  потребители  с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно).
Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #158 -: Ноември 05, 2010, 01:18:58 »
Раздели ТемаНагоре

САМО НЕ МОМЧЕТААА
Защо да не са момчета?Huh?Да  ви кажа аз винаги съм мечтала да имам момиченце и когато забременях се надввах да е.оказа се обаче,че са близнаци.Няма да изпадам в подробности в какъв шок бях.За едното ми казаха,че е момче със сигурност,за другото казваха ,че може би е момче.Аз бях много разочарована,макар да си казвах ,че е грях да си мисля така.Сега се оказа,че е страхотно да си имам момченца.Правя си планове как да ги възпитам да се държат с момичетата и т.н.Ако имам дъшеря и тя е толква непокорна,каквато бях и аз,не знам дали ще се справя!
А относно въпроса за още деца,винаги може още.За сега съм пас,че много ми е натоварено,но предполагам,че когато поотраснат малко,ще ми се иска отново да се радвам на една малка невинна душичка:)
Активен

rosina75
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 371

най-голямото ми щастие са децата ми

Профил
« Отговор #159 -: Ноември 05, 2010, 07:47:24 »
Раздели ТемаНагоре

ДА СЕ ВКЛЮЧА И АЗ В ТЕМИЧКАТА,ПРИ ПЪРВАТА МИ БРЕМЕННОСТ КОЯТО БЕШЕ ПРЕДИ 10Г НЯМАШЕ ТАКИВА ИЗСЛЕДВАНИЯ И СИ ИЗКАРАХ ЕДНИ СПОКОЙНИ 9М,НО ЗА ВТОРОТО МИ ДЕТЕ ТАЗИ ГОДИНА МЕ НАКАРАХА ДА СИ НАПРАВЯ ИЗЛЕЗЕ МИ 40ЛВ.И ЧЕСТНО ДА ВИ КАЖА СПОРЕД МЕН ТОВА Е НАПЪЛНО ИЗЛИШНО ПОНЕЖЕ ПОНЯКОГА ДАВАТ И ГРЕШНИ РЕЗУЛТАТИ КАКТО БЕШЕ В МОЯ СЛУЧАЙ ПОКАЗА МИ ЧЕ ИМА ВЕРОЯТНОСТ ЗА СИНДРОМ НА ЕДУАРДС,НЯМА ДА ВИ КАЗВАМ КАКЪВ УЖАС И КОШМАР ИЗПИТАХ,НЕ ПОЖЕЛАХ ДА ХОДЯ В СОФИЯ ЗА ДРУГИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПОНЕЖЕ ВЪТРЕШНО СИ ЗНАЕХ ЧЕ ДЕТЕТО СИ Е ЗДРАВО,НО ДО ПОСЛЕДНО СИ ИМАХ СТРАХА...Е РОДИ МИ СЕ ЕДНО ЗДРАВО БЕБЕ ДА СИ МИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И ЗАНАПРЕД...ТА МИСЪЛТА МИ Е,НЕ ВЯРВАЙТЕ НА 100% НА ТЕЗИ ИЗСЛЕДВАНИЯ!!!

За съжеление си права. Sad
Тези изледвания се базират на теориата на вероятностите-т.е.много относителни са.
Наистина в някои случай може да те доведат до лудост бъдещата майка. Sad
А продължаването им на втори етап е още по-голяма теория на вероятностите Huh?
Активен

Привет и от мен !
ето оценките ми от другият сайт! Smile
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeed
не пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс.
не пращам боклуци,не ми пращайте и вие.
корекна съм и очаквам същото.
пращам и получавам като МПП.
поставям винаги оценки-правете го и вие.
за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис.
опаковки не плащам-правете си сметката.
НП без уговорка не приемам.
връщам стока неотговаряща на описанието.
doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 238

Профил WWW
« Отговор #160 -: Ноември 05, 2010, 08:04:56 »
Раздели ТемаНагоре

САМО НЕ МОМЧЕТААА
Защо да не са момчета?Huh?Да  ви кажа аз винаги съм мечтала да имам момиченце и когато забременях се надввах да е.оказа се обаче,че са близнаци.Няма да изпадам в подробности в какъв шок бях.За едното ми казаха,че е момче със сигурност,за другото казваха ,че може би е момче.Аз бях много разочарована,макар да си казвах ,че е грях да си мисля така.Сега се оказа,че е страхотно да си имам момченца.Правя си планове как да ги възпитам да се държат с момичетата и т.н.Ако имам дъшеря и тя е толква непокорна,каквато бях и аз,не знам дали ще се справя!
А относно въпроса за още деца,винаги може още.За сега съм пас,че много ми е натоварено,но предполагам,че когато поотраснат малко,ще ми се иска отново да се радвам на една малка невинна душичка:)

Напълно съгласна с всяка това дума Wink И аз хич не исках момчета,но сега пък не мога да си представя да съм с момиченца.Иначе веднага след като родих исках пак да забременявам.Тогава исках вече да съм с момиче,но сега продължавам да искам бебе,независимо какъв пол ще е.Таткото обаче не ми се връзва на акъла.Ама не го и упреквам,де.На две места работи Sad За всичко има време.Ако е рекъл онзи отгоре някой ден ще имаме и трето бебе.Където две,там и три Cheesy
Активен

moniandiali
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 25

Профил
« Отговор #161 -: Ноември 05, 2010, 08:37:17 »
Раздели ТемаНагоре

Няма определена рецепта за близнаци Cheesy
Мойте са момиченца-еднояйчни, а си имаме и кака, но и трите са диви като за момченца.Поне по думите на околните.Какато била за момче, сега и тези двете дивотии, но не мога да се сърдя, даже доста се забавлявам-то крушата не пада по-далече от дървото.
Важното е да са живи и здрави! Smiley
Активен
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 126

Профил
« Отговор #162 -: Ноември 05, 2010, 08:46:21 »
Раздели ТемаНагоре

За съжеление си права. Sad
Тези изледвания се базират на теориата на вероятностите-т.е.много относителни са.
Наистина в някои случай може да те доведат до лудост бъдещата майка. Sad
А продължаването им на втори етап е още по-голяма теория на вероятностите Huh?

АМИ ДА,ТАКА Е ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ТЕЗИ ИЗСЛЕДВАНИЯ БЕШЕ ДА МИ ВЗЕМАТ ОТ ОКОЛОПЛОДНИТЕ ВОДИ И ДА ГИ ИЗСЛЕДВАТ НО СЛЕД КАТО ИЗЧЕТОХ ПОЧТИ ВСИЧКИ ФОРУМИ В НЕТА И СЕ КОНСУЛТИРАХ С ЕДИН ОТ ЛИЧНИТЕ МИ ЛЕКАРИ ПРЕДПОЧЕТОХ ДА СЕ ОСТАВЯ НА ТЕЧЕНИЕТО И ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ,ВМЕСТО ДА ПРЕДИЗВИКВАМ АБОРТ БЕЗ ПРИЧИНА....ТО И ДА СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ДЕТЕТО Е БОЛНО БИХТЕ ЛИ НАПРАВИЛИ АБОРТ?ПО ПРИНЦИП И АЗ ИМАМ ПОЗНАТИ МАЙЧЕТА С ДЕЦА КОИТО ИМАТ СИНДРОМ НА ДАУН..ТРУДНО Е ОТГЛЕЖДАНЕТО ИМ,НО И С НОРМАЛНИТЕ НИ ДЕЦА ПРОБЛЕМИТЕ НЕ СА НИ МАЛКО НЕ Е ЛИ ТАКА?
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 08:48:43 от tonikrisi » Активен

АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА!
 За  потребители  с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно).
Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
zizi78
new user
*
Неактивен Неактивен

kiss kiss kiss

Профил
« Отговор #163 -: Ноември 05, 2010, 09:13:09 »
Раздели ТемаНагоре

абе и момчетата са си сладури, но се гледадт доста по трудно, нека бъдем честни, на мене ми е трудно с едно, а ако са две направо незнам как ще се оправям. Виж момичето ми е душичка, а малчо я побърква направо.
На майките с близнаци, било еднополови или разнополови мога само да кажа, че за мене са героини и да им пожелая здраве и търпение. Децата са най голямото богатство на света
Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #164 -: Ноември 05, 2010, 09:25:04 »
Раздели ТемаНагоре

Аз бих направила аборт ако бебчо нещо не е наред,за някои може да е грях но пък не искам да раждам мъченик и аз да ставам такава  Sad
Активен

Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: