{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Условия за второ и следващи деца!!!  (Прочетена 103048 пъти)
0 Членове и 9 Гости преглежда(т) тази тема.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #180 -: Ноември 05, 2010, 22:52:51 »
Раздели ТемаНагоре

а свекървещицата    eй това много ме зарадва.
Скоки честито Wink Ако не може да се разберете за име - теглете чоп Wink
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #181 -: Ноември 05, 2010, 22:53:40 »
Раздели ТемаНагоре

моя мъж вика,абе ако е момче ще го кръстим Съби,апък ако е момиче Събка (
  (laugh2) (laugh2) (laugh3) Съби  Събка хахахаахха
(laugh3) (laugh3) абе трябва да има и малко хумор в цялата свирепа история Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Сега се сетих и за един израз на свекито("Внимай много,че ще те гази мартенска мечка")
 Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Нека да е весело
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #182 -: Ноември 05, 2010, 22:54:28 »
Раздели ТемаНагоре

Ами така и викам аз на мойта,тя е цяло чудовище,ама айде Cheesy Cheesy
Активен

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #183 -: Ноември 05, 2010, 23:03:58 »
Раздели ТемаНагоре

Моята има злоба за 2 Wink И за мен си е свекървище
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #184 -: Ноември 05, 2010, 23:19:22 »
Раздели ТемаНагоре

а свекървещицата    eй това много ме зарадва.
Моята има злоба за 2 Wink И за мен си е свекървище
Абе ужас какво да ти кажа,нали имаше един филм свекървище,ако не си го гледала гледай го,аз паднах под масата от смях Cheesy Cheesy
Активен

nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #185 -: Ноември 05, 2010, 23:24:25 »
Раздели ТемаНагоре

За момиче знаех какво щеше да е името ама за момче направо нищо не ми харесва а което на мен хареса на мъж ми не му харесва и така  Cheesy ама за сега сме се спряли на Радостин  Cheesy
Голям проблем имахме и ние с имената.За единия ми син трябваше да е с Р,като вас.и мъжа каза Радостин,аз пък нешо се опънах.Аз казах Росен-той  се опъна.и такааааа до родилното.В крайна сметка,като отидох да раждам,аз си избрах името на детето.И при вече свършен факт,нищо не ми казаха.Хихихи
Активен

Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #186 -: Ноември 06, 2010, 08:08:46 »
Раздели ТемаНагоре

не съм дочела всичко,но ако ще детето ми да е най-големия урод на света-да ръмжи като вълк и т.н.-Никога не бих го оставила в дом...Как ще си вдигна главата и ще изляза навън?Това си е моето дете-каквото и да е то!
Ако аз утре се разболея,изилиза,че трябва да ме изгонят на улицата близките,щото съм болна и съм тежест....
Едно дете трябва да се отглежда в семейна среда,при близки и приятели!А синдром на даун не е бог знае какво.

Това с розовата ризка е моето.Другите са братчета.Малкото е с даун.Дали е редно да го оставят в дом?То се храни нормално,усмихва се,пее,играе,радва се...По-бавно прави нещата,но си е слънце.
Бих посъветвала майката на това дете да си го прибере.В къщи детето ще проходи на 2г.,а в дом-на 8-9г. Lips Sealed
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 285

Профил
« Отговор #187 -: Ноември 06, 2010, 09:15:52 »
Раздели ТемаНагоре

Отнесена, не мисля, че си достатъчно запозната със синдрома на Даун  Sad въпреки, че около теб расте такова детенце  Huh? В зависимост от степента на увреждането има т.н. "мозайки". На моя приятелка второто детенце се роди с 98% увреждания, като тя разбра в момента в който детето се роди. То има нужда от специализирани иследвания и грижи в болнична обстановка, които тя неможе да му осигури. Кошмарът беше пълен!!!! Никакви надежди за абсолютно нищо! Всичко това се случи само защото лекаря, който я наблюдаваше и каза просто ей така, че няма нужда от иследвания. Нейния случай беше 4-тия за същата година в същата болница  Shocked Това, което знам е, че амниоцентезата не е опасна за плода(взима се околоплодна течност за иследване в която се съдържат клетки от бебето). Един месец след това и двамата родители се подложиха на изследвания в клиниката по генетика в Пловдив, за да се разбере дали евентуална следваща бременност би била рискова. Оказа се, че точно в техния случай шансът да се роди такова детенце е 1:1 000 000. Но....за съжаление факт!
Не можах да и помогна със съвет, но тя реши и аз я подкрепих  Undecided Моля ви, не правете такива категорични изказвания какво бихте направили, ако ви се случи  Huh? светът се срутва за секунди и човек започва да мисли иначе, ако все още е  способен да мисли  Sad
Скоки, бих те посъветвала да си направиш иследвания, без значение колко струват. Икономията днес може да ти коства много утре.
Към моята приятелка: Извинявай мила, че отварям стари рани, които никога няма да зараснат, но колкото повече хора вземат превантивни мерки, толкова......спирам до тук...Ще съм доволна от себе си, ако съм успяла да накарам дори и само една бъдеща майка да се иследва.
Активен

* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка.
* Коректна съм и очаквам същото от вас.
* Поставям коментари/оценки, правете го и вие.
* Връщам артикули неотговарящи на описанието.
* Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката.
* За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #188 -: Ноември 06, 2010, 09:38:15 »
Раздели ТемаНагоре

Не си права,но сега нямам време да споря с теб.Виждала съм много деца с различни увреждания.Кои от кои по-кошмарни.Повярвай ми,Даун не е чак толкова жестока присъда Smiley Ще проходи,ще проговори,ще яде само,ще ходи на училище,ще работи дори.Кое е толкова страшно?Да си признаеш,че имаш увредено дете?  Lips Sealed
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #189 -: Ноември 06, 2010, 10:03:58 »
Раздели ТемаНагоре

Не си права,но сега нямам време да споря с теб.Виждала съм много деца с различни увреждания.Кои от кои по-кошмарни.Повярвай ми,Даун не е чак толкова жестока присъда Smiley Ще проходи,ще проговори,ще яде само,ще ходи на училище,ще работи дори.Кое е толкова страшно?Да си признаеш,че имаш увредено дете?  Lips Sealed

Темата е достатъчно болна, за да навлизаме в спор, наистина. За детенцето което ти говоря не се знае дали изобщо ще проходи, проговори и всичко останало, ......а също и дали ще доживее до 2-3г. Затова и писах, че има различни мозайки. При него е засегнато всичко, което можеш да си помислиш, вкл. мозъка. Не всички деца с Даун се справят с това, което казваш, има наистина много тежки случаи. Страшно е, че се допуска такова раждане.  И болно е не да признаеш, че имаш болно дете, а това да получиш своевременна информация от лекаря, който ти води консултацията. Едва от около 3г. майките се юрнаха да се иследват за генетични заболявания. Трябваше ли да има бум в страната за да бъдат хората информирани?!
Активен

* Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката.
* За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #190 -: Ноември 06, 2010, 10:10:45 »
Раздели ТемаНагоре

Аз бих направила аборт ако бебчо нещо не е наред,за някои може да е грях но пък не искам да раждам мъченик и аз да ставам такава  Sad
Една приятелка очакваше второто си детенце с голяма радост.Бременността и беше съвсем нормална,нямаши никакви признаци на увреден плод.не пиеше,не пушеше,както е редно.Милата,2 дни след като роди и казват че детето е със синдром на ДАун!За жалост,не е имала възможност за аборт,понеже никой не еуспял да установи болестта.Реши да го огстави в дом за сираци.Греха е голям,но нямаше ли да е по-голямо наказание да гледа как детето й страда?Huh?И аз подкрепям такива решения,макар ,че никога не мога да съм сигурна,аз как бих реагирала в такава ситуация.
Ето за това говоря.
Активен

ponky
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 64

Профил
« Отговор #191 -: Ноември 06, 2010, 10:13:40 »
Раздели ТемаНагоре

Темата е достатъчно болна, за да навлизаме в спор, наистина. За детенцето което ти говоря не се знае дали изобщо ще проходи, проговори и всичко останало, ......а също и дали ще доживее до 2-3г. Затова и писах, че има различни мозайки. При него е засегнато всичко, което можеш да си помислиш, вкл. мозъка. Не всички деца с Даун се справят с това, което казваш, има наистина много тежки случаи. Страшно е, че се допуска такова раждане.  И болно е не да признаеш, че имаш болно дете, а това да получиш своевременна информация от лекаря, който ти води консултацията. Едва от около 3г. майките се юрнаха да се иследват за генетични заболявания. Трябваше ли да има бум в страната за да бъдат хората информирани?!

Така е,взависимост от процента на увреждане...няма да пиша,защото още повече ще се натъжите.
И аз мисля,че майките отглеждащи болни деца,са героини-хабер си нямаме даже какво преживяват,а ние се ядосваме на пакостите на нашите здрави деца.
Активен
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #192 -: Ноември 06, 2010, 11:16:35 »
Раздели ТемаНагоре

не съм дочела всичко,но ако ще детето ми да е най-големия урод на света-да ръмжи като вълк и т.н.-Никога не бих го оставила в дом...Как ще си вдигна главата и ще изляза навън?Това си е моето дете-каквото и да е то!
Ако аз утре се разболея,изилиза,че трябва да ме изгонят на улицата близките,щото съм болна и съм тежест....
Едно дете трябва да се отглежда в семейна среда,при близки и приятели!А синдром на даун не е бог знае какво.

Това с розовата ризка е моето.Другите са братчета.Малкото е с даун.Дали е редно да го оставят в дом?То се храни нормално,усмихва се,пее,играе,радва се...По-бавно прави нещата,но си е слънце.
Бих посъветвала майката на това дете да си го прибере.В къщи детето ще проходи на 2г.,а в дом-на 8-9г. Lips Sealed

Напълно съм съгласна с теб  Wink (gesture7) аз го написах и по горе,НЕ ОПРАВДАМ НИКОЯ МАЙКА,КОЯТО Е ЗАХВЪРЛИЛА ДЕТЕТО СИ Huh? Huh? Huh?
Активен

nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #193 -: Ноември 06, 2010, 11:17:39 »
Раздели ТемаНагоре

Не си права,но сега нямам време да споря с теб.Виждала съм много деца с различни увреждания.Кои от кои по-кошмарни.Повярвай ми,Даун не е чак толкова жестока присъда Smiley Ще проходи,ще проговори,ще яде само,ще ходи на училище,ще работи дори.Кое е толкова страшно?Да си признаеш,че имаш увредено дете?  Lips Sealed

Темата е достатъчно болна, за да навлизаме в спор, наистина. За детенцето което ти говоря не се знае дали изобщо ще проходи, проговори и всичко останало, ......а също и дали ще доживее до 2-3г. Затова и писах, че има различни мозайки. При него е засегнато всичко, което можеш да си помислиш, вкл. мозъка. Не всички деца с Даун се справят с това, което казваш, има наистина много тежки случаи. Страшно е, че се допуска такова раждане.  И болно е не да признаеш, че имаш болно дете, а това да получиш своевременна информация от лекаря, който ти води консултацията. Едва от около 3г. майките се юрнаха да се иследват за генетични заболявания. Трябваше ли да има бум в страната за да бъдат хората информирани?!

Така е,взависимост от процента на увреждане...няма да пиша,защото още повече ще се натъжите.
И аз мисля,че майките отглеждащи болни деца,са героини-хабер си нямаме даже какво преживяват,а ние се ядосваме на пакостите на нашите здрави деца.
Ами и аз това казвам,че ние със здравите деца не знаем какво  е да родиш болно дете.И затова нека не се заричаме"Аз никога!",че не се знае утре какво ще ни почука на вратата.Много е лесно да съдим хората отстрани,но в крайна сметка всеки сам решава как да живее и си плаща за грешките.нека ДА спрем до тук,че това е доста болезнена тема!
И да се върнем все пак на същинския въпрос "При какви условия бихте имали още деца?"   Smiley
Активен

zizi78
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 369

kiss kiss kiss

Профил
« Отговор #194 -: Ноември 06, 2010, 11:32:51 »
Раздели ТемаНагоре

момичета стига, трябва да се уважават решенията на другите, със сигурност и на майките кото са оставили болното дете не им е хубаво, че да ги упрекваме и ние. Темата беше друга и я четат и бремени момичета
Активен

ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ДОБРИ.

предпочитам еконт, наложен платеж п.п. до 3лв.

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: