skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #210 -: Декември 10, 2010, 16:36:39 » |
Нагоре
|
Имам едно въпросче към вас.Понеже имах болки и доктора искаше да лежа на системи ,но няма кой да ми гледа малката сега и се наложи да ми изпише хапчета с които каза че до понеделник ако не отминат болките ще се наложи да лежа за задържане ,но от вчера болки не съм имала ,но нормално ли е да чувствам постоянно една тежест долу ниско понеже с предната бременност нямам такива спомени ?
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #211 -: Декември 10, 2010, 16:40:03 » |
Нагоре
|
Имам едно въпросче към вас.Понеже имах болки и доктора искаше да лежа на системи ,но няма кой да ми гледа малката сега и се наложи да ми изпише хапчета с които каза че до понеделник ако не отминат болките ще се наложи да лежа за задържане ,но от вчера болки не съм имала ,но нормално ли е да чувствам постоянно една тежест долу ниско понеже с предната бременност нямам такива спомени ? При всеки е различно мила-ще се объркаш ако четеш на другите как им е било-аз примерно имах тежест,но към 7мия месец. Според мен си слушай лекарите-намери кой да ти гледа детенце и полежи в болница щом се налага.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #212 -: Декември 10, 2010, 16:45:55 » |
Нагоре
|
Имам едно въпросче към вас.Понеже имах болки и доктора искаше да лежа на системи ,но няма кой да ми гледа малката сега и се наложи да ми изпише хапчета с които каза че до понеделник ако не отминат болките ще се наложи да лежа за задържане ,но от вчера болки не съм имала ,но нормално ли е да чувствам постоянно една тежест долу ниско понеже с предната бременност нямам такива спомени ? Аз чувствах такава тежест в първите месеци.КАкто каза другото майче,при всеки е различно.Ама се пази много,много движения......-НЕ!Че аз уж бях много добре,ама контракциите ми започнаха още в 7 месец.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #214 -: Декември 10, 2010, 17:04:13 » |
Нагоре
|
По това което казвате значи ,че е нещо нормално за тежестта което ме успокоява-въпроса е болки да нямам .Е ако се появат пак ще дойде майка ми ама дано не се налага Ами да общо взето е така,но се наблюдавай и при най малката вероятност дори за съвсем малка болка отивай на лекар веднага
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #215 -: Декември 10, 2010, 17:12:40 » |
Нагоре
|
Имам едно въпросче към вас.Понеже имах болки и доктора искаше да лежа на системи ,но няма кой да ми гледа малката сега и се наложи да ми изпише хапчета с които каза че до понеделник ако не отминат болките ще се наложи да лежа за задържане ,но от вчера болки не съм имала ,но нормално ли е да чувствам постоянно една тежест долу ниско понеже с предната бременност нямам такива спомени ? При всеки е различно мила-ще се объркаш ако четеш на другите как им е било-аз примерно имах тежест,но към 7мия месец. Според мен си слушай лекарите-намери кой да ти гледа детенце и полежи в болница щом се налага. да, така е, всяка бременност е разлина, аз съм имала 3, 2-та за съжаление не успешна и през 3-тата бях все на обезболяващи хапчета и сега си имам едно момченце(така де нашарих ги), така че слушай докторите те най-добре знаят, преез последният месец чувствах ужасна тежест долу едвам вървях, мъжът ми ме подпираше и накрая всичко бе ОК
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #217 -: Декември 10, 2010, 22:25:54 » |
Нагоре
|
Направо съм на тръни докато мине декември,че сега съм 23-а седмица а малката излезе 27-а и ми е напрежение .Ще гледам да лежа с нея повече Миличка,наистина си в много рисков период.Гледай да стискаш поне до 32 седмица.поспри се малко с натоварванията
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #218 -: Декември 10, 2010, 22:48:01 » |
Нагоре
|
Направо съм на тръни докато мине декември,че сега съм 23-а седмица а малката излезе 27-а и ми е напрежение .Ще гледам да лежа с нея повече Миличка,наистина си в много рисков период.Гледай да стискаш поне до 32 седмица.поспри се малко с натоварванията Единственото ми натоварване е с малката ,че я нося от време на време ама няма начин сама си я гледам и няма кой да ми помогне .Влача я всеки ден за кухнята с колата но преди това я свалям по стълби 2 етажа след това от колата да взема яденето а бре ужас .Надявам се оня от горе да е милостив и да не ме кара да страдам като с малката
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #219 -: Декември 10, 2010, 23:47:36 » |
Нагоре
|
Направо съм на тръни докато мине декември,че сега съм 23-а седмица а малката излезе 27-а и ми е напрежение .Ще гледам да лежа с нея повече Миличка,наистина си в много рисков период.Гледай да стискаш поне до 32 седмица.поспри се малко с натоварванията Единственото ми натоварване е с малката ,че я нося от време на време ама няма начин сама си я гледам и няма кой да ми помогне .Влача я всеки ден за кухнята с колата но преди това я свалям по стълби 2 етажа след това от колата да взема яденето а бре ужас .Надявам се оня от горе да е милостив и да не ме кара да страдам като с малката Ох,милата!Не ти е лесно с такава малка разлика!Помоли някой да идва да я гледа докато си взимаш кухнята.Или пък и готви ти няколко дни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #220 -: Декември 13, 2010, 13:56:39 » |
Нагоре
|
Поли няма приблизителна месечна сметка за дете Без да те лъжа- аз не виждам огромна разлика с две или с едно дете.Може би защото сега са още малки- малкият ми син е на почти 2 години, все още не ходи на градина, а големият на 5. И момичета това за финансовото състояние е нещо много относително. Преди 6 години, когато забременях с първото си дете живеехме в гарсониера под наем.Тогава изобщо не съм си представяла, че едва 6 години по-късно ще имаме свое собствено жилище, жилището за което винаги съм мечтала, условия, средства и всичко това без унищожителен кредит до края на живота.Човек никога не знае как ще се обърне живота му.Сега може да имате "условия" за 5 деца, но след 2 години живота ви да се промени така, че да изхранвате едва, едва едно (образно казано, не го пожелавам на никой).Може и да стане обратното, така, че ако искате дете, всичко останало за мен са оправдания. Еми каза, че нейното дете не ядяло любов.Всички деца ядът основно това Всичко останало е само в нашите глави. Помислете си само след 20-30 години, когато детето ви вече не е малкото бебче зависимо от вас, когато вече е възрастен със собствено семейство.Помислете няма ли да съжалявате и да се връщате назад виждайки колко сте загубили с тази предпазливост, мислейки че е здрав разум. И след всичко което написах искам да ви кажа, че аз съм човек, който до преди 3 години категорично искаше само едно дете.Вторият ни син не беше плануван и вярвайте когато разбрах, че съм бременна мислех, че света е свършил:) Три дни съм плакала почти денонощно...не искам да ви казвам и какви мисли ми минаха през главата.Божичко, добре че послушах сърцето си.Сега не мога да си представя какво щеше да бъде без Жорко:) Е АЗ СЪМ ЕДНА МАМА С ТРИ ДЕВОЙКИ.ИМАМ ДВЕ БЛИЗНАЧКИ(10ГОД.)ИВЕЧЕ СЕ РАДВАМЕ НА ТРЕТАТА НА 1,6МВЯРНО,ТРУДНО Е,НО ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВА Е ВЕЕЛБАТА У ДОМА?НА ПРАЗНИЦИ,ПЪК И КАКИТЕ МИ СА ДОБРИЧКИ И МИ ПОМАГАТ.ГОРДЕЯ СЕ С ТЯХ.КОГАТО РАЗБРАХ,ЧЕ СЪМ БРЕМЕННА С НЕЯ И АЗ ПЛАКАХ И КАКВО ЛИ НЕ МИ МИНА ПРЕЗ ГЛАВАТ,НО...БОЖА РАБОТА СИ Е ТОВА...
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #221 -: Декември 13, 2010, 14:02:26 » |
Нагоре
|
Поли няма приблизителна месечна сметка за дете Без да те лъжа- аз не виждам огромна разлика с две или с едно дете.Може би защото сега са още малки- малкият ми син е на почти 2 години, все още не ходи на градина, а големият на 5. И момичета това за финансовото състояние е нещо много относително. Преди 6 години, когато забременях с първото си дете живеехме в гарсониера под наем.Тогава изобщо не съм си представяла, че едва 6 години по-късно ще имаме свое собствено жилище, жилището за което винаги съм мечтала, условия, средства и всичко това без унищожителен кредит до края на живота.Човек никога не знае как ще се обърне живота му.Сега може да имате "условия" за 5 деца, но след 2 години живота ви да се промени така, че да изхранвате едва, едва едно (образно казано, не го пожелавам на никой).Може и да стане обратното, така, че ако искате дете, всичко останало за мен са оправдания. Еми каза, че нейното дете не ядяло любов.Всички деца ядът основно това Всичко останало е само в нашите глави. Помислете си само след 20-30 години, когато детето ви вече не е малкото бебче зависимо от вас, когато вече е възрастен със собствено семейство.Помислете няма ли да съжалявате и да се връщате назад виждайки колко сте загубили с тази предпазливост, мислейки че е здрав разум. И след всичко което написах искам да ви кажа, че аз съм човек, който до преди 3 години категорично искаше само едно дете.Вторият ни син не беше плануван и вярвайте когато разбрах, че съм бременна мислех, че света е свършил:) Три дни съм плакала почти денонощно...не искам да ви казвам и какви мисли ми минаха през главата.Божичко, добре че послушах сърцето си.Сега не мога да си представя какво щеше да бъде без Жорко:) Е АЗ СЪМ ЕДНА МАМА С ТРИ ДЕВОЙКИ.ИМАМ ДВЕ БЛИЗНАЧКИ(10ГОД.)ИВЕЧЕ СЕ РАДВАМЕ НА ТРЕТАТА НА 1,6МВЯРНО,ТРУДНО Е,НО ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВА Е ВЕЕЛБАТА У ДОМА?НА ПРАЗНИЦИ,ПЪК И КАКИТЕ МИ СА ДОБРИЧКИ И МИ ПОМАГАТ.ГОРДЕЯ СЕ С ТЯХ.КОГАТО РАЗБРАХ,ЧЕ СЪМ БРЕМЕННА С НЕЯ И АЗ ПЛАКАХ И КАКВО ЛИ НЕ МИ МИНА ПРЕЗ ГЛАВАТ,НО...БОЖА РАБОТА СИ Е ТОВА... Да са ти живи и здрави и много,много да те радват а другото найстина е божа работа.Аз имам две дечица момче на 5г. и момиченце на 1г. и 9м.Ако се появи и трето...........ами защо не щом така ни е писано.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #222 -: Декември 13, 2010, 15:38:38 » |
Нагоре
|
Ивиани,благородно ти завиждам.Толкова искам трето дете,но мъжа ми поне засега не е на това мнение.Ние сме с близнаци на година и 10 месеца и аз още от раждането исках да забременявам с .трето дете..молих мъжа си дори.Може и да ви е смешно,но много искам трето дете.Проблема е,че не мога да си го направя сама Все се чудя как някои жени забременяват по "погрешка" и тайничко се надявам и аз да забременея така..когато и да е,важното е да се появи третото дете.Вярвайте ми,двамата ми бандита са много,много диви и ме правят сама да си говоря,но въпреки това явно съм мазохист и все още не съм се отказала от трето дете Дано някой ден и таткото да се навие.А той има желание,но има други фактори,които го спират...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #223 -: Декември 13, 2010, 15:40:43 » |
Нагоре
|
И ти се иска да е момиченце нали?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #224 -: Декември 13, 2010, 15:45:03 » |
Нагоре
|
И ти се иска да е момиченце нали?
Ами в началото наистина много ми се искаше третото да е момиче (може и да звучи егоистично),но сега като че ли няма такова голямо значение..важното е да имам отново малко бебе
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|