Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Октомври 28, 2010, 17:14:59 » |
Нагоре
|
а дали не става въпрос за малко 16г. момиче,което ходи в работата на майка си и е откраднало празни бланки? Дали изобщо ИМА родител в пощенския клон,а не разсеяна леля или баба? Тъпо е да казва,че майка й и началник.Замислете се малко....Според мен има огромна лъжа Може ли само едно въпросче,откъде това 16г момиче има такива обяви
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #31 -: Октомври 28, 2010, 17:22:10 » |
Нагоре
|
не съм ги гледала
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #32 -: Октомври 28, 2010, 17:49:57 » |
Нагоре
|
не съм ги гледала Ами виж,то и детски неща има май,има и една обява с една рокля,която я е снимала облечена. Дано се разбере всичко.А аз си мислех,че може би лъже майка си ли незнам.Надявам се,че един голям и разумен човек не би застанал зад такава лъжа/
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #33 -: Октомври 28, 2010, 18:23:12 » |
Нагоре
|
а дали не става въпрос за малко 16г. момиче,което ходи в работата на майка си и е откраднало празни бланки? Дали изобщо ИМА родител в пощенския клон,а не разсеяна леля или баба? Тъпо е да казва,че майка й и началник.Замислете се малко....Според мен има огромна лъжа Lips Sealed Много лесно може да се провери с едно телефонно обаждане до началника на пощата.Той ще каже има ли такова лице на работа или не :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #34 -: Октомври 28, 2010, 19:16:04 » |
Нагоре
|
Абе тая наистина е мн тъпа.Само такива бележки показва,които са пълен фалшификат!Неможе да е на 16,защото аз вуиждам преди това ,че има полож.оценки от други потребители,значи за да получава и праща мисля,че поне 18 ще има,а и наистина обявите като погледнем... Ужас,аз като имам време наистина отивам в пощата(най вероятно в Понеделник) и ще й разкажа играта.Или накрая като се хвана с мъжът ми ,като почива, и ида на адреса,ще й дам едни полицаи и чудеса.Само време ми коства да ида до Димитровград,нито финанси ме затрудняват,коли имаме,направооооооо страшно се ядосах,егати НАГЛОСТТА
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
ТОРБАЛАН
Не предизвиквай лудия :)
new user
Неактивен
Публикации: 123
Мама на двама...
|
|
« Отговор #35 -: Октомври 28, 2010, 20:10:07 » |
Нагоре
|
Не е на 16 а на 30, аз и казах че съм достатъчно луда за да я намеря ... И ако не друго поне ще я ошамаря да ми мине.. ЕЙ ГО ГЪЛАБИНЧЕТО... Редактирам се за да кажа, че пуснах вече жалба за бележката към БГ пощи, а утре следва и МВР.. Изобщо няма да и мълча на тая. Толкова наглост не съм срещала скоро.. .
|
|
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 20:11:44 от ТОРБАЛАН »
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #36 -: Октомври 28, 2010, 20:13:42 » |
Нагоре
|
то как и да го гледам ми прилича на дете,къде ги 30г. незнам Преди около час Сали(другия мод) ми прати един линк с нейна снимка,но не бяхме на 100% : Същата е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #37 -: Октомври 28, 2010, 20:18:09 » |
Нагоре
|
то как и да го гледам ми прилича на дете,къде ги 30г. незнам Преди около час Сали(другия мод) ми прати един линк с нейна снимка,но не бяхме на 100% : Същата е Ама има и хора, които са я виждали Сериал майка, сериал
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #38 -: Октомври 28, 2010, 20:20:09 » |
Нагоре
|
Редактирам се за да кажа, че пуснах вече жалба за бележката към БГ пощи, а утре следва и МВР.. Изобщо няма да и мълча на тая. Толкова наглост не съм срещала скоро.. .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #39 -: Октомври 28, 2010, 20:22:57 » |
Нагоре
|
Абе тая наистина е мн тъпа.Само такива бележки показва,които са пълен фалшификат!Неможе да е на 16,защото аз вуиждам преди това ,че има полож.оценки от други потребители,значи за да получава и праща мисля,че поне 18 ще има,а и наистина обявите като погледнем... Ужас,аз като имам време наистина отивам в пощата(най вероятно в Понеделник) и ще й разкажа играта.Или накрая като се хвана с мъжът ми ,като почива, и ида на адреса,ще й дам едни полицаи и чудеса.Само време ми коства да ида до Димитровград,нито финанси ме затрудняват,коли имаме,направооооооо страшно се ядосах,егати НАГЛОСТТА Вземете ме и мен. Имам агресия да избивам
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ТОРБАЛАН
new user
Неактивен
Мама на двама...
|
|
« Отговор #40 -: Октомври 28, 2010, 20:30:22 » |
Нагоре
|
За взимане, взимам всеки ... и до Димитров град ще ида ако трябва. Но въпроса сега е друг,. Дали да не обединим жалбата към МВР.. Сговорна дружина планина повдига... Жалко, че сме в различни точки.. Но това трябва да се обмисли..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #41 -: Октомври 28, 2010, 20:50:50 » |
Нагоре
|
Не ми прилича на 30. ТОРБАЛАН евала, че не оставяш нещата така.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ТОРБАЛАН
new user
Неактивен
Мама на двама...
|
|
« Отговор #42 -: Октомври 28, 2010, 21:21:43 » |
Нагоре
|
хахаха то и на мен никой, никога не ми дава 32 .. и все ме братосват със сина ми.. ама съм дърта магарица вече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен