ТОРБАЛАН
Не предизвиквай лудия :)
new user
Неактивен
Публикации: 123
Мама на двама...
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #75 -: Октомври 29, 2010, 20:16:57 » |
Нагоре
|
Не само по Коледа стават чудеса... Стискам палци и на ВИВ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #76 -: Октомври 29, 2010, 20:27:52 » |
Нагоре
|
Права си Какво ли е накарало момичето да се осъзнае
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #77 -: Октомври 29, 2010, 20:53:45 » |
Нагоре
|
Права си Какво ли е накарало момичето да се осъзнае Как какво ? Такова разследване направихте - месторабота, мъж, какво и къде печелила.....И като е влизала да чете се е стреснала Само ми е чудно ще има ли очи отново да продава и купува тук ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
|
|
« Отговор #78 -: Октомври 29, 2010, 20:58:45 » |
Нагоре
|
Радвам се много за майчетата,кото са си получили нещата.Успехи за напред и дано и другата мама си получи нещата.И вече да не попадате на такива "ДАМИ"...
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #79 -: Октомври 29, 2010, 23:19:18 » |
Нагоре
|
С мен се получи същото Shocked Shocked Shocked отивам в пощата за запис и понеже се познавам с повечето момичета там едната ми каза - има пакетче за теб - направо се зачудих - несъм поръчвала нищо тази седмица Shocked и какво виждат очите ми Гълъбинка ми пратила обратно пакета след месец мълчание - а вътре и пари Shocked Shocked Shocked Shocked - БОЖЕ ДОЖИВЯХМЕ Smiley Smiley Smiley Гледам и невярвам на очите си Shocked Нямам вече претенции ! Пожелавам на другата мама и тя да си получи пакета! Честито и на теб!Сега остана само Вив да се похвали
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #80 -: Октомври 31, 2010, 08:53:09 » |
Нагоре
|
Еми да надявам се да си получа парите,обратно защото вече неискам часовника,знам ли може и счупен да ми го прати и после пак разправии.В такъв случай,ще изчакам няколко дена да видя дали ще получа нещо,ако не пускам жалби !
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #81 -: Октомври 31, 2010, 12:02:42 » |
Нагоре
|
Доно мила и ти да си получиш паричките !
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #82 -: Октомври 31, 2010, 13:40:22 » |
Нагоре
|
Вив,ако става въпрос за много пари(50-60 лв) може и да не ти ги изпрати веднага.Не е зле пак да и напомниш,че и ти си чакаш записа.Пиши ако има развитие!Дано се издължи и на теб!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #83 -: Октомври 31, 2010, 19:06:14 » |
Нагоре
|
Вив,ако става въпрос за много пари(50-60 лв) може и да не ти ги изпрати веднага.Не е зле пак да и напомниш,че и ти си чакаш записа.Пиши ако има развитие!Дано се издължи и на теб! не,мила,става въпрос за 11,30лв не са много,но все пак...
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #84 -: Октомври 31, 2010, 19:11:49 » |
Нагоре
|
Е щом са толкова малко би трябвало да не са проблем да ти ги изпрати.Дай и зор,ако утре най-късно вдругиден не ги получиш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #85 -: Ноември 02, 2010, 13:57:35 » |
Нагоре
|
Има ли развитие по въпроса?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #86 -: Ноември 02, 2010, 18:59:51 » |
Нагоре
|
и днес проверих,но няма нищо,още малко ще я изчакам и пускам жалба,писна ми да се занимвам с нея...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #87 -: Ноември 02, 2010, 20:19:16 » |
Нагоре
|
Няма ли мама от Димитровград?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #88 -: Ноември 03, 2010, 15:53:07 » |
Нагоре
|
Оф незнам бе ,никой не писа,че е от там.И аз на това се надявах,но уви Днес звъннях в пощата в Димитровград,но началника го нямаше,аз незнам с кого разговарях,но обясних на бързо и те като чуха се учудиха страшно много на бележките,които им казах че имам(фалшивите).Казаха ми утре да звънна пак,като е там началника и така.Споменах им,че е възможно на cvete80 майка й да работи там.Утре ще я оправя аз,смао се моля да ми съдействат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #89 -: Ноември 03, 2010, 16:32:26 » |
Нагоре
|
Оф незнам бе ,никой не писа,че е от там.И аз на това се надявах,но уви Днес звъннях в пощата в Димитровград,но началника го нямаше,аз незнам с кого разговарях,но обясних на бързо и те като чуха се учудиха страшно много на бележките,които им казах че имам(фалшивите).Казаха ми утре да звънна пак,като е там началника и така.Споменах им,че е възможно на cvete80 майка й да работи там.Утре ще я оправя аз,смао се моля да ми съдействат Стискам ти палци - пиши
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|