viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #90 -: Ноември 03, 2010, 18:01:40 » |
Нагоре
|
Няма ли мама от Димитровград?
Оф незнам бе ,никой не писа,че е от там.И аз на това се надявах,но уви Днес звъннях в пощата в Димитровград,но началника го нямаше,аз незнам с кого разговарях,но обясних на бързо и те като чуха се учудиха страшно много на бележките,които им казах че имам(фалшивите).Казаха ми утре да звънна пак,като е там началника и така.Споменах им,че е възможно на cvete80 майка й да работи там.Утре ще я оправя аз,смао се моля да ми съдействат Стискам ти палци - пиши да ще пиша,ако има развитие.Мерси
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #91 -: Ноември 09, 2010, 21:31:28 » |
Нагоре
|
Момичета и в тая тема за Гълъбина да питам-има ли мами или татковци(още по-добре ) от Димитровград?Ако има да помоля за съдействие да намери това момиче,което все още не ми се е издължила Не ми се разкарва за 11лв до Димитроввград,за сега поне де!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #92 -: Ноември 09, 2010, 21:36:34 » |
Нагоре
|
Момичета и в тая тема за Гълъбина да питам-има ли мами или татковци(още по-добре ) от Димитровград?Ако има да помоля за съдействие да намери това момиче,което все още не ми се е издължила Не ми се разкарва за 11лв до Димитроввград,за сега поне де! подай жалба в полицията мила,защо ти е да се разкарваш-интернет измами,и ще я посетят на адрес!
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #93 -: Ноември 09, 2010, 21:47:16 » |
Нагоре
|
Момичета и в тая тема за Гълъбина да питам-има ли мами или татковци(още по-добре ) от Димитровград?Ако има да помоля за съдействие да намери това момиче,което все още не ми се е издължила Не ми се разкарва за 11лв до Димитроввград,за сега поне де! подай жалба в полицията мила,защо ти е да се разкарваш-интернет измами,и ще я посетят на адрес! оф накрая май така ще направя,но не ми се иска до там да стигаме
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #94 -: Ноември 09, 2010, 22:17:46 » |
Нагоре
|
Мила ти звъня ли в работата й? :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #95 -: Ноември 10, 2010, 08:38:06 » |
Нагоре
|
Мила ти звъня ли в работата й? : не не съм,,трябва да прегледам назад и да го видя,но си мисля , че й това няма как да ми помогне.Тя ако имаше желание щеше да ми върне парите до сега и поне да си изчисти името,но явно не й пука
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #96 -: Ноември 10, 2010, 17:58:11 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #97 -: Ноември 10, 2010, 18:19:13 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #98 -: Ноември 10, 2010, 20:21:24 » |
Нагоре
|
За тази Гълабина - оправия само на место Да отиде човек на место да и покаже как се краде !
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #99 -: Ноември 10, 2010, 20:58:47 » |
Нагоре
|
За тази Гълабина - оправия само на место Да отиде човек на место да и покаже как се краде ! и аз така си мисля вече,не ми се знаимава,писна ми да звъня по пощи и къде ли не, да се излагам аз ,заради нея ,ще се наканя и ще ида направо незнам само как ще ме погледне в очитеи незнам не мисли ли за това ,че много ще я изложа като ида .Какви хора има Ужас!! Гълъбинче,ако четеш да знаеш,че наистина ще ти дойда на гости,защото ми писна от теб -Димитровград не ми е толкова далеч.Не го приемай като заплаха,ами като търсене на правата ми!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #100 -: Ноември 10, 2010, 21:27:39 » |
Нагоре
|
За тази Гълабина - оправия само на место Да отиде човек на место да и покаже как се краде ! и аз така си мисля вече,не ми се знаимава,писна ми да звъня по пощи и къде ли не, да се излагам аз ,заради нея ,ще се наканя и ще ида направо незнам само как ще ме погледне в очитеи незнам не мисли ли за това ,че много ще я изложа като ида .Какви хора има Ужас!! Гълъбинче,ако четеш да знаеш,че наистина ще ти дойда на гости,защото ми писна от теб -Димитровград не ми е толкова далеч.Не го приемай като заплаха,ами като търсене на правата ми! Да чете добре- защото с такива само така се процедира !!!!!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
ТОРБАЛАН
Не предизвиквай лудия :)
new user
Неактивен
Публикации: 123
Мама на двама...
|
|
« Отговор #101 -: Ноември 10, 2010, 22:40:10 » |
Нагоре
|
Ти на тая куха лейка на мейла писа ли и.. защото на мен тя само там ми отговори... И то след като пратих поздрави на сестра и Лили и на мъжа и Борислав Каза ми да съм спряла да я заплашвам.. Аз поздрави пращам, тя казва, че я заплашвам.. тцтцтц .. Пробвай и ти, ако не си... То.. за тез 11 лв дали ще можеш да си върнеш нервите след това.. ейй пак се набрах.. Може да пратиш поздрави на дъщеря и Цвети ) аз до там не стигнах.... върна ми дънките..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #102 -: Ноември 10, 2010, 22:51:35 » |
Нагоре
|
Мали мале, какви чудеса чета. Какви хора, как спят нощем?
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #103 -: Ноември 11, 2010, 18:26:41 » |
Нагоре
|
Ти на тая куха лейка на мейла писа ли и.. защото на мен тя само там ми отговори... И то след като пратих поздрави на сестра и Лили и на мъжа и Борислав Каза ми да съм спряла да я заплашвам.. Аз поздрави пращам, тя казва, че я заплашвам.. тцтцтц .. Пробвай и ти, ако не си... То.. за тез 11 лв дали ще можеш да си върнеш нервите след това.. ейй пак се набрах.. Може да пратиш поздрави на дъщеря и Цвети ) аз до там не стигнах.... върна ми дънките.. ох наистина нервите никой няма да ми ги върне ,какво да й пиша ще пробвам,ама ще пиша ако има нещо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #104 -: Ноември 11, 2010, 18:27:25 » |
Нагоре
|
Мали мале, какви чудеса чета. Какви хора, как спят нощем? спи си тя и не й пука,ама аз още малко ще я потърпя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|