emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Октомври 28, 2010, 12:23:01 » |
Нагоре
|
Майчета и татковци, тъй като сайта "забива", за момента по обяд, но като станем повече - може да се случва и по - често имам предложение да отделяме малка сума всеки месец за да може да си позволим нов сървър. Шефът каза, че ще струва 250 лв. на месец. Тук сме повече от 3000 потребители. Знам, че звучи абсурдно, да се събират стотинки от всеки, но ако има желание ще се намери и начин. Моля ако Админ или мод сметне темата за неуместна да я изтрие. Благодаря П.П. Ако имате и предложения как да стане - споделяйте За да съм ясна отделянето на сумата е ПО ЖЕЛАНИЕ, а НЕ задължително
|
|
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 13:09:19 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #1 -: Октомври 28, 2010, 12:51:31 » |
Нагоре
|
Да това е идея - може всеки да пусне по 1 левче - като годишен абонамент Ще има пари за цяла година да се плаща сървъра !
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #2 -: Октомври 28, 2010, 12:54:10 » |
Нагоре
|
Майчета и татковци, тъй като сайта "забива", за момента по обяд, но като станем повече - може да се случва и по - често имам предложение да отделяме малка сума всеки месец за да може да си позволим нов сървър. Шефът каза, че ще струва 250 лв. на месец. Тук сме повече от 3000 потребители. Знам, че звучи абсурдно, да се събират стотинки от всеки, но ако има желание ще се намери и начин. Моля ако Админ или мод сметне темата за неуместна да я изтрие. Благодаря П.П. Ако имате и предложения как да стане - споделяйте
Аз съм против! Ще изчакам още 1-2 седмици и ако продължи така положението ще взема по-високия сървър за своя сметка. Не мисля, тук да има платени услуги.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Октомври 28, 2010, 12:58:33 » |
Нагоре
|
Майчета и татковци, тъй като сайта "забива", за момента по обяд, но като станем повече - може да се случва и по - често имам предложение да отделяме малка сума всеки месец за да може да си позволим нов сървър. Шефът каза, че ще струва 250 лв. на месец. Тук сме повече от 3000 потребители. Знам, че звучи абсурдно, да се събират стотинки от всеки, но ако има желание ще се намери и начин. Моля ако Админ или мод сметне темата за неуместна да я изтрие. Благодаря П.П. Ако имате и предложения как да стане - споделяйте
Аз съм против! Ще изчакам още 1-2 седмици и ако продължи така положението ще взема по-високия сървър за своя сметка. Не мисля, тук да има платени услуги.ОК, но не мисля, че е честно спрямо теб. В крайна сметка ни угаждаш, правиш подобрения за да може ние да продаваме, купуваме, разменяме....Ясно е, че не искаш платени услуги, но ако искам да дам парички как ще ме спреш ? И няма да е честно едни да дават, а други не, но на мен ми заби 19 пъти за 1 час. Е полудях. Лично мнение.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #6 -: Октомври 28, 2010, 12:59:33 » |
Нагоре
|
Шефе това не е платена услуга С 1 левче никои няма да обеднее !
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Октомври 28, 2010, 13:00:55 » |
Нагоре
|
Шефе emi9 не го дава като предложение което да стане задължиелно а само за тези желаещите Така де. И знам, че сред тези,които дадат ще има ропот ама що другите така, но аз искам да не ми забива и съм готова да отделя за общото благо И моля не нападайте Дон Хуан. Човекът се чуди как да ни угоди
|
|
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 13:03:39 от emi9 »
|
Активен
|
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #8 -: Октомври 28, 2010, 13:04:01 » |
Нагоре
|
Аз съм твърдо ЗА!
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #9 -: Октомври 28, 2010, 13:08:21 » |
Нагоре
|
Шефе това не е платена услуга С 1 левче никои няма да обеднее ! За мен е без значение, но ако сайтът стане с абонамент, то той влиза в друга категория - търговски. Нека е под формата на дарение. Така няма да има някой недоволен от дадена покупка, който да подведе под отговорност (съдебна или каквато и да било друга) продавача и собственика на сайта. На този етап, ако аз си закупя от X нещо и бъда измамена, админите могат само да свидетелстват при евентуално дело, като със съответната заповед дадат информация за съответната сделка. Знам за 4 дела от други сайтове.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Октомври 28, 2010, 13:11:10 » |
Нагоре
|
Шефе това не е платена услуга С 1 левче никои няма да обеднее ! За мен е без значение, но ако сайтът стане с абонамент, то той влиза в друга категория - търговски. Нека е под формата на дарение. Така няма да има някой недоволен от дадена покупка, който да подведе под отговорност (съдебна или каквато и да било друга) продавача и собственика на сайта. На този етап, ако аз си закупя от X нещо и бъда измамена, админите могат само да свидетелстват при евентуално дело, като със съответната заповед дадат информация за съответната сделка. Знам за 4 дела от други сайтове. Затова казвам ако съответният потребител иска. Май само Скоки ме разбра. Определено не считам за редно Админ да плаща, за да мога да си търгувам на спокойствие
|
|
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 13:13:37 от emi9 »
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #11 -: Октомври 28, 2010, 13:14:41 » |
Нагоре
|
Админ е създал сайтът и за това да може да печели от реклами и му ги пожелаваме с пълна сила.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #12 -: Октомври 28, 2010, 13:17:51 » |
Нагоре
|
Сайта има приходи от реклами. Shu-shi е права. С тях за момента успяваме да покриваме разходите по сървъра. Предпочитам да няма нищо платено дори и под формата на дарение. Ако видим зора ще пиша по въпроса!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Октомври 28, 2010, 13:18:55 » |
Нагоре
|
Сега остава шефа да каже колко печели от реклама Сигурно милиони, а аз тука го съжалявам Надявам се иронията в думите ми да се чете
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Октомври 28, 2010, 13:20:03 » |
Нагоре
|
Сайта има приходи от реклами. Shu-shi е права. С тях за момента успяваме да покриваме разходите по сървъра. Предпочитам да няма нищо платено дори и под формата на дарение. Ако видим зора ще пиша по въпроса!
ОК. Ти колиш ти бесиш Ама ако приходите не позволяват новият сървър ще намеря начин да знаЙш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|