viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Октомври 29, 2010, 08:15:48 » |
Нагоре
|
Аз пък да ви кажа качих почти 35 кг,а бях кожа и кости ,преди това!Чувала съм, че нормалното наддаване било около 12 кг за цялата бременност.А и друго да ти кажа,нали знаеш,че в 9тия месец се качват повечко кг.Най важно е бебето да е ок,аз имах приятелка която наддаде 5кг само,така че не се притеснявай,но един съвет от мен,отиди на частник ,плати си и поне да ти обърне подобаващо внимание.Незнам от кой град си,но ако иамте 4D отивай там Успех и дано всичко е наред !
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #16 -: Октомври 29, 2010, 08:21:30 » |
Нагоре
|
Леллееее бебе 4.500 кг , че то си е отгледано направо По мое време в отделението се роди бебче 5 кила и нещо и всички майки, които можехме да ходим, че половината бяха със секцио по свое желани е се изредихме да видим Грамадан. А за болници и 4D - Варна не е толкова далече от Търново , има добри специалисти там.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #17 -: Октомври 29, 2010, 08:25:21 » |
Нагоре
|
Леллееее бебе 4.500 кг , че то си е отгледано направо По мое време в отделението се роди бебче 5 кила и нещо и всички майки, които можехме да ходим, че половината бяха със секцио по свое желани е се изредихме да видим Грамадан. А за болници и 4D - Варна не е толкова далече от Търново , има добри специалисти там. Аз не разбрах момичето от къде е ,но и от Варна да е или от В.Търново ,Шумен ще й е по-близо и в двата случея.И тук има мн добри специалисти,както навсякъде де
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #18 -: Октомври 29, 2010, 08:52:27 » |
Нагоре
|
При първата бременност качих 40 кг/ станах почти 100 кг -бях като мечка/.Бебето се роди 3.750 кг.След това си върнах първоначалните кг за около 8 м, но с жесток глад по метода на Емилова.С втората бременност бях много внимателна, не съм пила Матерна или някоя друга подобна "набухвателна" глупост, за закуска ядях само овесени трици с кисело мляко и си бях като на диета.Когато излязох в майчински -45 дни преди раждането, докторът замери бебето и ми каза , че е много малко -1.900 гр.Препоръча ми белтъчна храна и цялата ми диета отиде по дяволите.Качих 17 кг и малкият се роди 3.050 кг.В сравнение с кака си беше толкова малък и анемичен, но за 2 м си наддаде килограмите.Възстанових се за 4-5 м , но отново с гладуване. Децата ми имат 11 г разлика
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Октомври 29, 2010, 08:59:22 » |
Нагоре
|
Леллееее бебе 4.500 кг , че то си е отгледано направо По мое време в отделението се роди бебче 5 кила и нещо и всички майки, които можехме да ходим, че половината бяха със секцио по свое желани е се изредихме да видим Грамадан. А за болници и 4D - Варна не е толкова далече от Търново , има добри специалисти там. Аз не разбрах момичето от къде е ,но и от Варна да е или от В.Търново ,Шумен ще й е по-близо и в двата случея.И тук има мн добри специалисти,както навсякъде де Май от Търново Е аз казах Варна, че леля докторства там.....иначе навсякъде има и добри и лоши. Пък и един лекар за една мама е светец, а същият за друга дявол
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #20 -: Октомври 29, 2010, 09:22:42 » |
Нагоре
|
Еми,много си права-ако си доволен от един лекар,за теб той е най-добрия. Обратното на Росина от посочените от нея д-ри аз съм меко казано възмутена. За мен най-добрия вариант е АГ проследяваш бременост да работи и в РО.
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Октомври 29, 2010, 09:26:10 » |
Нагоре
|
Еми,много си права-ако си доволен от един лекар,за теб той е най-добрия. Обратното на Росина от посочените от нея д-ри аз съм меко казано възмутена. За мен най-добрия вариант е АГ проследяваш бременост да работи и в РО.
Просто се убедих в това лично. Когато ми беше ред да си избирам лекар, отворих интернет и форумите и о ужас. Черни и бели списъци, 15 доволни от един и още толкова недоволни. И просто се обадих на леля и жената ме насочи. Пък и като вървях и казвах, че съм на доцентката племенница - отношението беше такова, каквото би трябвало да е и ако нямаш лекари роднини .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Весели празници!
|
|
« Отговор #22 -: Октомври 29, 2010, 09:29:13 » |
Нагоре
|
Я,кажи доц.по какво е,че тук виж се "уредим"с връзки
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Октомври 29, 2010, 09:30:57 » |
Нагоре
|
Я,кажи доц.по какво е,че тук виж се "уредим"с връзки Вече е професор. По генетика - шеф е на клиниката във Варна Просто са 14 души в Бг и се познават, та затова дава акъл
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #24 -: Октомври 29, 2010, 09:59:11 » |
Нагоре
|
Зори всеки е прав за себе си Тези лекари са ми помогнали много-децата и аз сме живи и здрави.Това за мен е най-важното . Зори, от поста ти разбирам че и ти си от Търново или поне си раждала там.При кого? А относно 3 или 4D апаратите,ако немогат да работят на тях лекарите/както в Търново е Д-р Паньова/ няма смисъл от тях. п.п. Така като чета,не съм само аз която след втора бременност неможе да си върне кг. преди забременяване : А относно това ,че вторият ми син се роди 4500кг.-в стаята бяхме общо 3 родилки.Тяхните бебчета двете заедно тежаха 4.390кг. Сега той е на 1.4г. и тежи едва 10кг.Добре,че се роди голям,че какъвто е злояд..............
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Весели празници!
|
|
« Отговор #25 -: Октомври 29, 2010, 10:12:56 » |
Нагоре
|
Роси,права си,че няма специалист за 3D,кво остава за 4? Темата не е да правим реклама или оплюваме.Наблюдаваш бремеността и секциото ми беше при В.Х. Моята девойка на 1г8мес.също е 10 кила. Прав е племеника ми като каза за нас"Мама мечка и дете клечка"
|
|
|
Активен
|
РАЗМЕНЯМ!!!
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #26 -: Октомври 29, 2010, 10:42:07 » |
Нагоре
|
Роси,права си,че няма специалист за 3D,кво остава за 4? Темата не е да правим реклама или оплюваме.Наблюдаваш бремеността и секциото ми беше при В.Х. Моята девойка на 1г8мес.също е 10 кила. Прав е племеника ми като каза за нас"Мама мечка и дете клечка" ЗОРИ,НАМАХ ЗА ЦЕЛ ДА ПРАВЯ РЕКЛАМА НА КОЙТО И ДА Е ЛЕКАР КАМО ЛИ ДА ОПЛЮВАМ. ПРОСТО СПОДЕЛИХ РАЖДАНЕТО НА ДЕТЕ ВИНАГИ Е ТОЛКОВА ХУБАВО ПРАВЕ ТЕ ВЕЧЕ ИСТИНСКИ ЖЕНА-МАЙКА УСПЕХ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МАЙЧЕТА КОИТО ЩЕ РАЖДАТ
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Октомври 29, 2010, 10:53:00 » |
Нагоре
|
Зори всеки е прав за себе си Тези лекари са ми помогнали много-децата и аз сме живи и здрави.Това за мен е най-важното . Зори, от поста ти разбирам че и ти си от Търново или поне си раждала там.При кого? А относно 3 или 4D апаратите,ако немогат да работят на тях лекарите/както в Търново е Д-р Паньова/ няма смисъл от тях. п.п. Така като чета,не съм само аз която след втора бременност неможе да си върне кг. преди забременяване : А относно това ,че вторият ми син се роди 4500кг.-в стаята бяхме общо 3 родилки.Тяхните бебчета двете заедно тежаха 4.390кг. Сега той е на 1.4г. и тежи едва 10кг.Добре,че се роди голям,че какъвто е злояд.............. Е затуй във Варна или Плевен Живи и здрави да са ви децата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #28 -: Октомври 29, 2010, 10:56:35 » |
Нагоре
|
Зори всеки е прав за себе си Тези лекари са ми помогнали много-децата и аз сме живи и здрави.Това за мен е най-важното . Зори, от поста ти разбирам че и ти си от Търново или поне си раждала там.При кого? А относно 3 или 4D апаратите,ако немогат да работят на тях лекарите/както в Търново е Д-р Паньова/ няма смисъл от тях. п.п. Така като чета,не съм само аз която след втора бременност неможе да си върне кг. преди забременяване : А относно това ,че вторият ми син се роди 4500кг.-в стаята бяхме общо 3 родилки.Тяхните бебчета двете заедно тежаха 4.390кг. Сега той е на 1.4г. и тежи едва 10кг.Добре,че се роди голям,че какъвто е злояд.............. Е затуй във Варна или Плевен Живи и здрави да са ви децата Ох ,Еми хубаво е да се отиде било във Варна било във Плевен,ама пустите им пари ,все ни спират и се примиряваме с тукашните ни ''специалисти''.
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Октомври 29, 2010, 11:01:31 » |
Нагоре
|
[/quote] Е затуй във Варна или Плевен Живи и здрави да са ви децата [/quote] Ох ,Еми хубаво е да се отиде било във Варна било във Плевен,ама пустите им пари ,все ни спират и се примиряваме с тукашните ни ''специалисти''. [/quote] За съжаление е така. Но начини има. И аз си платих като поп (2300лв) и отделно прегледите и изследванията, но знаех със сигурност какво става с мен и детето. Пък не съм милионерка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|