Sky_Angel , да те подбутна ли малко?
От утре нататък-НИКАКВО газирано, не само Кола!
Ако по принцип са ти нужни около 2000кал. на ден-направи ги макс. 1000!В нета ще намериш калориите и мазнините, които съдържат различните продукти. Знам, че ще ти е смешно да пресмяташ кое колко кал. съдържа, но повярвай ми-има резултат!
Готви си само за теб много леки манджички със съвсееем малко мазнинка или съвсем без и наблегни на зеленчуците.
НИКАКВО тестено, даже и хляб си позволявай максимум една филийка на ден ако не можеш хич без него. Аз проблем с хляба нямам. Един хляб мога да го ям две седмици
Шоколадче си хапвай, но не прекалявай. По едно парченце на ден, ей така колкото да ти мине мерака. Аз по принцип не си падам особено по шоколада. Предпочитам кисело мляко с някакъв плод вътре.
Кафето-също без захар.
Сега когато дойде пролетта наблягай предимно на тараторчета и салатки. Хем ще си сита, хем ще се храниш полезно, хем няма да пълнееш. НО без олио!
Когато ти се прииска да си хапнеш нещо от скука пийни една чаша вода с малко изцеден лимон вътре. Притъпява чувството за глад.
Това ти го пиша, защото съм го изпробвала. Когато бях на 17г. бях станала 61кг. Изглеждах като бутилка от Кока Кола. Ревеше ми се, защото обичайните ми кг. са около 51-52. Бях чела тези неща в една книга и си готвих примерните манджички, които бяха дадени там. Някои от нещата си ги забраних сама за да постигна по-добър резултат.
За 2-3 месеца свалих 10кг. без да стоя гладна и без да се лишавам от кой знае какво. От тогава си поддържам килограмите, дори и след като родих. През бремеността ми (с близнаци) качих 22кг. В болницата оставих 15 и останалите си ги свалих без никакви усилия. Но се старая да си поддържам 52кг., защото забелязах, че след като родих имам склонност да качвам килограми по-бързо от колкото по принцип. Корем също нямам никакъв, благодарение на това, че изобщо вече не пия газирано и се старая да не ям мазни тестени неща. Първите два-три дни вероятно ще ти е трудно, но после организма ти ще свикне с новия "режим" и ще видиш колко добре ще започнеш да се чувстваш в тялото си.
Успех ти пожелавам и после да покажеш снимки с чисто нов по-малък размер бански