{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 50   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпроси  (Прочетена 150642 пъти)
0 Членове и 17 Гости преглежда(т) тази тема.
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #600 -: Август 24, 2010, 15:34:32 »
Раздели ТемаНагоре

Разбрах за какво иде реч. Сега да ти отговоря. Когато маркираш обява като продадена тя стои още 5 дни в обявите ти. Предполага се, че в това време може нещо да се случи (да ви върнат стоката или нещо такова) и да се наложи да върнете обявата като непродадена. След тези 5 дни обява маркирана като продадена изчезва и се отчислява от списъка т.е. бройката пада с 1. Това е в общи линии. Маркирайте, изчакайте 5 дни и сте готова Smiley

Ясно, разбрах какъв е принципа, само дето имам обяви маркирани от доста повече от 5 дни и все още си ми стоят в списъка Wink

Не виждам нито една от твоите обяви да е маркирана като Продадена!

А защо аз ги виждам като "продадени" тогава? В моя списък имам 6 обяви маркирани с "продадено". Ще помоля за помощ в случая, защото незнам къде е проблема Huh?

Относно забележката на модератор "Не съм", понеже ми е писала и на лични, но сега виждам че и тук, та реших и тук да си задам въпроса, защото преди малко разбрах, че срока да си поправя грешките е 24часа, което значи че ми остават само няколко. Попитах дали може да публикувам обяви без да опоменавам марка, така дефакто никой няма и да разбере каква марка продавам докато не си го купи. По-лесно ми е да изтрия марките от заглавията. До колкото знам не могат да се трият обяви, нали така? Може ли тогава да ми дадете предложение как да си коригирам обявите в случая преди да бъда наказана за неспазен срок? Cheesy Благодаря предварително!

Хмм не знам защо ти стоят като продадени, пък не ги виждам. Изтрии 1-2 да видим дали ще ти падне бройката под 100.
Активен

missZ
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 308

профила mi e zakrit, v momenta ne turguvam

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #601 -: Август 24, 2010, 16:35:24 »
Раздели ТемаНагоре

Успях да трия, благодаря Smiley!

Надявам се и обявите ми вече са по правилата, ако има още забележки ще ги приема на драго сърце Wink
още веднъж, благодаря за търпението и помоща.
Активен

изисквам предварително заплащане
пощенските за сметка на купувача
не плащам за пликове и кутии
не пазя ред
не разменям

Варна
закривам профила си i ne turguvam v momenta
Arkana
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: Май се объркахте малко!!!

Профил
« Отговор #602 -: Август 24, 2010, 17:03:12 »
Раздели ТемаНагоре

здравейте, преди около половин час публикувах 3 или 4 нови обяви, а в момента нямам нито една. Имаха реални снимки и размери разбира се ... чудя се какво не е на ред  Undecided
Активен

НЕ спазвам ред- давам на първия дал адрес, нямам време да подканям и да чакам!
Продажбата е с предимство пред размяната !
Изисквам предварително плащане по мое смутрение!
Поставям оценки!
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #603 -: Август 24, 2010, 19:22:39 »
Раздели ТемаНагоре

здравейте, преди около половин час публикувах 3 или 4 нови обяви, а в момента нямам нито една. Имаха реални снимки и размери разбира се ... чудя се какво не е на ред  Undecided

Гледам, че днес имате 3 публикувани обяви!
Активен

6u6i
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 274

Профил
« Отговор #604 -: Август 24, 2010, 23:14:28 »
Раздели ТемаНагоре

Не знам дали е тук мястото, но искам да задам въпросът си. Правилно ли ще е да поставя неутрална  (отрицателна оценка) на потребителка, която сутринта изяви желание да й изпратя една дреха, остави си адреса и обеща, че утре ще пусне записа. Условието бе възможно най-скоро да я пусна, защото заминавали за море. Аз като съвестен потребител веднага след работа опаковах въпросното нещо и го пуснах в районната поща (само да отбележа, че в съобщенията си към нея посочих, че утре сутрин ще го пусна, но се прибрах по-рано от работа и имах време да отида до пощата още тази вечер). Сега си отварям съобщенията и виждам, че потребителката е писала да не й пускам дрехата, защото заминавали по-рано. Според правилата под "контакт"  се разбира  размяната на адрес/адреси за продаването/купуването/размяната на конкретна обява/обяви, или уговорката за продаването/купуването/размяната на конкретна обява/обяви. Е, явно сме имали такъв и смятам, че най-малкото неутрална оценка заслужава. А друг е въпросът, че или трябва да чакам 20 дни да ми се върне пакетът или утре сутрин трябва да търча до пощата и да се моля да си го взема ( надявам се, да не е заминал вече).
« Последна редакция: Август 24, 2010, 23:19:33 от 6u6i » Активен

Държа на точността и коректността!
С предимство са купувачите на 2 и повече обяви. Пощенските за сметка на купувача.
За нови и непознати потребители - предварително запис!
Поставяйте оценки - и аз го правя!
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 285

Профил
« Отговор #605 -: Август 25, 2010, 07:07:17 »
Раздели ТемаНагоре

Разбрах за какво иде реч. Сега да ти отговоря. Когато маркираш обява като продадена тя стои още 5 дни в обявите ти. Предполага се, че в това време може нещо да се случи (да ви върнат стоката или нещо такова) и да се наложи да върнете обявата като непродадена. След тези 5 дни обява маркирана като продадена изчезва и се отчислява от списъка т.е. бройката пада с 1. Това е в общи линии. Маркирайте, изчакайте 5 дни и сте готова Smiley

Ясно, разбрах какъв е принципа, само дето имам обяви маркирани от доста повече от 5 дни и все още си ми стоят в списъка Wink

А защо аз ги виждам като "продадени" тогава? В моя списък имам 6 обяви маркирани с "продадено". Ще помоля за помощ в случая, защото незнам къде е проблема Huh?

Относно забележката на модератор "Не съм", понеже ми е писала и на лични, но сега виждам че и тук, та реших и тук да си задам въпроса, защото преди малко разбрах, че срока да си поправя грешките е 24часа, което значи че ми остават само няколко. Попитах дали може да публикувам обяви без да опоменавам марка, така дефакто никой няма и да разбере каква марка продавам докато не си го купи. По-лесно ми е да изтрия марките от заглавията. До колкото знам не могат да се трият обяви, нали така? Може ли тогава да ми дадете предложение как да си коригирам обявите в случая преди да бъда наказана за неспазен срок? Cheesy Благодаря предварително!

Предполагам, че когато една обява е маркирана като "продадена" , 5дни по-късно тя се "скрива" за всички останали потребители като остава "видима" единствено за продавача докато самия той не я изтрие.
Активен

* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка.
* Коректна съм и очаквам същото от вас.
* Поставям коментари/оценки, правете го и вие.
* Връщам артикули неотговарящи на описанието.
* Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката.
* За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 285

Профил
« Отговор #606 -: Август 25, 2010, 07:13:03 »
Раздели ТемаНагоре

Не знам дали е тук мястото, но искам да задам въпросът си. Правилно ли ще е да поставя неутрална  (отрицателна оценка) на потребителка, която сутринта изяви желание да й изпратя една дреха, остави си адреса и обеща, че утре ще пусне записа. Условието бе възможно най-скоро да я пусна, защото заминавали за море. Аз като съвестен потребител веднага след работа опаковах въпросното нещо и го пуснах в районната поща (само да отбележа, че в съобщенията си към нея посочих, че утре сутрин ще го пусна, но се прибрах по-рано от работа и имах време да отида до пощата още тази вечер). Сега си отварям съобщенията и виждам, че потребителката е писала да не й пускам дрехата, защото заминавали по-рано. Според правилата под "контакт"  се разбира  размяната на адрес/адреси за продаването/купуването/размяната на конкретна обява/обяви, или уговорката за продаването/купуването/размяната на конкретна обява/обяви. Е, явно сме имали такъв и смятам, че най-малкото неутрална оценка заслужава. А друг е въпросът, че или трябва да чакам 20 дни да ми се върне пакетът или утре сутрин трябва да търча до пощата и да се моля да си го взема ( надявам се, да не е заминал вече).
Според мен не и поставяй оценка, все пак не се е отказала от сделката, а се предполага, че почивката на море трае обикновено около 10-тина дни най-много. Просто нещата ще се отложат малко във времето.
Активен

* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка.
* Коректна съм и очаквам същото от вас.
* Поставям коментари/оценки, правете го и вие.
* Връщам артикули неотговарящи на описанието.
* Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката.
* За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #607 -: Август 25, 2010, 08:17:29 »
Раздели ТемаНагоре

Предполагам, че когато една обява е маркирана като "продадена" , 5дни по-късно тя се "скрива" за всички останали потребители като остава "видима" единствено за продавача докато самия той не я изтрие.

Права си. Продадената се скрива само за другите потребители, но не отпада от бройката ти обяви. Ако искаш да ти падне бройката обяви ще се наложи да ги изтриеш. Малко кофти ми се струва така и ще погледна как може да го коригирам  (comp9)
Активен

The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1411

Профил WWW
« Отговор #608 -: Август 25, 2010, 08:50:18 »
Раздели ТемаНагоре

Ако успеееш да си вземеш пакета , имаш право да напишеш неутрална оценка , ако не успееш да си вземеш пакета , и той замине има няколко варианта
Първи потребителката не го взима и той се връща , тогава можеш да и напишеш отрицателна оценкаако не ти възстанови сумата за пътя , или можеш да напишеш неутрална оценка ако ти възстанои сумата от пътя
второ потребителката го взима , но не го плаща , можеш да поставиш неутрална оценка
Трето , потребителката го взима но го пуска обратно без сумата за пощенските , ти можеш да поставиш неутрална оценка
Четвърто което е най хубаво , потребителката си взима пакета , плаща си всичко и се разделяте като приятелки
Активен

6u6i
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #609 -: Август 25, 2010, 10:34:30 »
Раздели ТемаНагоре

The_Black_Angel, благодяря за разяснението.
Ами, взех си пакета - добре, че в пощата ме познават и нямах проблем. Подписах се на документите, че си взимам обратно пакета.
Друг е въпросът, че потребителката пише - заминавам по-рано, така че не ми я изпращай. Ако искаше да се осъществи сделката би написала - заминавам, ще се върна след едиколко си дни, пусни я тогава.
Ще изчакам нейния отговор все пак и тогава ще преценя дали да поставя неутрална оценка.
« Последна редакция: Август 25, 2010, 10:41:44 от 6u6i » Активен

С предимство са купувачите на 2 и повече обяви. Пощенските за сметка на купувача.
gdlina32
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 323

моите слънца

Профил
« Отговор #610 -: Август 25, 2010, 11:53:01 »
Раздели ТемаНагоре

А коя е въпросната потребителка?И аз имах подобна ситуация и ще е добре имената на подобни хора, които не знаят какво искат ,  да се упоменават, за да се предпазят бъдещи потърпевши от некоректното им поведение.
Активен

Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!!
ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1411

Профил WWW
« Отговор #611 -: Август 25, 2010, 20:24:03 »
Раздели ТемаНагоре

Сега да разясня окончателно , тъй като заради нея си се набутала с ПР , ако не ти ги възтанови имаш право да  и пишеш отрицателна оценка , ако ти ги възтанови , неутрална по твоя преценка
Активен

kikopi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 112

Профил
« Отговор #612 -: Август 26, 2010, 17:36:56 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте!
От 1 час се мъча да пусна обява и успях да публикувам само една снимка,сега от редактирай искам да кача и другите снимки /качвам ги една по една/ и пак нищо не става   Sad
Какво друго да направя???
Активен

1. Пощенските разходи са за сметка на купувача!
2. Не приемам наложен платеж!
3. За сума над 20 лева,изпращам след предварително заплащане!
4. С предимство,купуващите повече от 1 моя обява!
5. Връщам дрехи, които не отговарят на описанието!
6. Коректна съм,бъдете и Вие коректни!
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #613 -: Август 26, 2010, 18:14:47 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте!
От 1 час се мъча да пусна обява и успях да публикувам само една снимка,сега от редактирай искам да кача и другите снимки /качвам ги една по една/ и пак нищо не става   Sad
Какво друго да направя???

Вече всичко работи!
Активен

6u6i
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #614 -: Август 27, 2010, 09:42:41 »
Раздели ТемаНагоре

А коя е въпросната потребителка?И аз имах подобна ситуация и ще е добре имената на подобни хора, които не знаят какво искат ,  да се упоменават, за да се предпазят бъдещи потърпевши от некоректното им поведение.
Потребителката е Geri. Ето последният й отговор.
Демек, отказваш се от покупката ли?
da
Ще поставя неутрална оценка с чиста съвест.
Активен

Страници: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 50   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: