Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #270 -: Юли 06, 2010, 21:35:43 » |
Нагоре
|
Едно въпросче. Не виждам в Редактиране на профила опцията "Собствено название" - гледах клипчето във В-бокса, там го има, точно над Подпис... Аз ли не доглеждам нещо? Включено е вече Успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kate_rina
new user
Неактивен
Публикации: 52
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #271 -: Юли 06, 2010, 23:28:43 » |
Нагоре
|
Едно въпросче. Не виждам в Редактиране на профила опцията "Собствено название" - гледах клипчето във В-бокса, там го има, точно над Подпис... Аз ли не доглеждам нещо? Включено е вече Успех Много благодаря, успех и на вас!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
abrikotin
new user
Неактивен
Публикации: 107
|
|
« Отговор #272 -: Юли 07, 2010, 09:32:18 » |
Нагоре
|
Хайде и аз тук с едно въпросче или по-скоро молба.Искам да редактирам профила си,т.е. потребителското си име- ludkoto да стане abrikotin,тъй като искам да ползвам старото си име от "комшиите" ,но не може да стане.Само във форума,името което ми изписва е abrikotin,но във секция обяви и т.н. си е пак ludkoto.Предполагам,че това може да бъде коригирано само от администратор или модератор,ако вобще може да бъде променено. Ще ви бъда благодарна,ако можете да го направите Успешен ден!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #273 -: Юли 07, 2010, 09:56:46 » |
Нагоре
|
Значи , сега , аз до колкото знам , няма как , май ще трябва нова регистрация , ако можеш потърпи до четвъртък , че шефа е командировка , а ако не можеш направи нова регистрация , преди да си си накачулила обявите , и аз ще махна старата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
abrikotin
new user
Неактивен
Публикации: 107
|
|
« Отговор #274 -: Юли 07, 2010, 10:19:08 » |
Нагоре
|
Мдааа,благодаря ти много,и аз така си мислех,че ще трябва нова регистрация,но засега ще се въздържа от такава.Ще изчакаме админа да се върне с нови сили от почивката ;D и ако и той не може нищо да направи,ще я карам така
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #275 -: Юли 07, 2010, 10:32:48 » |
Нагоре
|
Мдааа,благодаря ти много,и аз така си мислех,че ще трябва нова регистрация,но засега ще се въздържа от такава.Ще изчакаме админа да се върне с нови сили от почивката ;D и ако и той не може нищо да направи,ще я карам така Можеш да напишеш в подписа си Стар ник "....."
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #276 -: Юли 07, 2010, 13:15:54 » |
Нагоре
|
Ами той всъщност не е на почивка а на командировка по работа , вкарай си ако искаш в полето "Собствено Название: " старият ти ник , то се вижда навсякъде ,
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #277 -: Юли 07, 2010, 21:05:39 » |
Нагоре
|
Някой има ли програмка за намаляне на снимки? Моите са по 2,73 MB примерно и не мога да публикувам. А като снимам на по-ниска резолюция и качеството им е ужасно.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #278 -: Юли 07, 2010, 21:11:29 » |
Нагоре
|
отваряш с Пейнт-а на компа после даваш Изображение,преоразмеряване и намаляш после сейфваш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #279 -: Юли 07, 2010, 21:14:14 » |
Нагоре
|
О сега веднага ще опитам, благодаря ти.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #280 -: Юли 07, 2010, 21:24:08 » |
Нагоре
|
Успях. Благодаря ти много.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
kate_rina
new user
Неактивен
Публикации: 52
|
|
« Отговор #282 -: Юли 07, 2010, 22:32:41 » |
Нагоре
|
Може ли да се вижда кога даден потребител е бил последно активен? Благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Anitka
new user
Неактивен
Публикации: 179
|
|
« Отговор #283 -: Юли 07, 2010, 22:33:36 » |
Нагоре
|
Искам да попитам има ли начин да изтрия мой коментар от чужда обява?
|
|
|
Активен
|
Не плащам НИЩО предварително - ОЦЕНКИТЕ МИ говорят достатъчно, ако искате ми продавайте! БОКЛУЦИ не продавам и не искам да получавам! Предпочитам Еконт и за пращане, и за плащане.
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #284 -: Юли 07, 2010, 22:39:56 » |
Нагоре
|
Въпроса ми е можем ли да слагаме в подписите си линк с оценките си от комшията! Струва ми се некоректно,но все пак.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
|
|