Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #300 -: Юли 09, 2010, 21:39:19 » |
Нагоре
|
Аз искам да попитам възможно ли е в "коментари по мои обяви" да не се появяват моите коментари, а само на другите потребители Съжалявам ако въпроса ми не е за тук : По принцип всичко е възможно, но да ти кажа доста ще трябва да си поиграя. В момента работя по дизайна на форума и ще оставя въпроса ти за по-нататъка! Става ли? А аз да попитам шефе ти ли бъзикаш нещо цветовете или аз нещо не съм уред Аха Ама спирам Ще ги оправям утре в отделен форум
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Савана
new user
Неактивен
Публикации: 21
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #301 -: Юли 09, 2010, 21:42:07 » |
Нагоре
|
Мерси, Boss
|
|
|
Активен
|
Предпочитам плащане по банкова сметка Пощенските са за сметка на купувача Неотговарящи на описанието, скъсани и мръсни стоки - връщам Коректна съм и очаквам същото! Ако разменям, ще посоча в обявата си! Оценките ми
|
|
|
kremi7
new user
Неактивен
Публикации: 63
|
|
« Отговор #302 -: Юли 09, 2010, 21:43:15 » |
Нагоре
|
привет,не съм чела назад в темата дали има зададен такъв въпрос,но необходимо ли е всеки път при изпращане на лс да се вписват буквите на латиница,не може ли да се премахне това,или имат някакво предназначение благодаря
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #303 -: Юли 09, 2010, 21:44:07 » |
Нагоре
|
привет,не съм чела назад в темата дали има зададен такъв въпрос,но необходимо ли е всеки път при изпращане на лс да се вписват буквите на латиница,не може ли да се премахне това,или имат някакво предназначение благодаря
При друг има ли го това с буквите?!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #304 -: Юли 09, 2010, 21:44:25 » |
Нагоре
|
Какви букви мила при мен няма такова нещо шефе помагай
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
kremi7
new user
Неактивен
Публикации: 63
|
|
« Отговор #305 -: Юли 09, 2010, 21:54:54 » |
Нагоре
|
При друг има ли го това с буквите?! ами при мен го има,даже сега пратих пак едно лс и се взирах да разчета една от буквите,хм само в моя профил ли е това
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #306 -: Юли 09, 2010, 22:03:22 » |
Нагоре
|
При друг има ли го това с буквите?! ами при мен го има,даже сега пратих пак едно лс и се взирах да разчета една от буквите,хм само в моя профил ли е това Здравейте, и при мен го имаше до вчера, с админа доста си поиграхме докато го махнем, но и така не разбрахме точно от каде е. Потърпете докато разберем точно от коя настройка е.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #307 -: Юли 09, 2010, 22:04:37 » |
Нагоре
|
И при мен имаше код за въвеждане, но след като изпратих първото ЛС изчезна ;D На следващото ЛС вече го нямаше, след това не се е налагало да въвеждам нищо. Признавам, че на мен също ми се стори странно.
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #308 -: Юли 09, 2010, 22:06:04 » |
Нагоре
|
Аз искам да попитам възможно ли е в "коментари по мои обяви" да не се появяват моите коментари, а само на другите потребители Съжалявам ако въпроса ми не е за тук : По принцип всичко е възможно, но да ти кажа доста ще трябва да си поиграя. В момента работя по дизайна на форума и ще оставя въпроса ти за по-нататъка! Става ли? Ами, не е такъв проблем. Ако е много занимавка, няма смисъл да го променяте. Просто ми направи впечатление че има 2 секции " коментари по мои обяви" и "моите коментарии", където се съдържат и по моите обяви Благодаря за отговора
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
galia77
new user
Неактивен
Публикации: 7
|
|
« Отговор #309 -: Юли 09, 2010, 22:14:15 » |
Нагоре
|
Вече за трети път се опитвам да публикувам , натискам потвърди и ме връща отначало.Не мога да схвана къде бъркам :
|
|
|
Активен
|
* Пазя ред 6 часа. * Получавам и изпращам по пощата като MПП * Пощенските разходи са за сметка на купувача *За непознати и нови потребители предварително заплащане* *Винаги поставям оценки, моля правете го и вие*
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #310 -: Юли 09, 2010, 22:25:52 » |
Нагоре
|
Вече за трети път се опитвам да публикувам , натискам потвърди и ме връща отначало.Не мога да схвана къде бъркам : Най- вероятно снимките ти са по големи от 2МБ П.П.Погледни и тук http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=3.0
|
|
« Последна редакция: Юли 09, 2010, 22:34:26 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #311 -: Юли 09, 2010, 22:30:57 » |
Нагоре
|
И на мен ми се е случвало и като опитам в нов прозорец- става. Вероятно е някакъв бъг и става от време на време В моя случай снимките си бяха ок
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #312 -: Юли 09, 2010, 23:56:27 » |
Нагоре
|
Здравейте.Може и да има такъв въпрос,но не ми се четат 21 страници : Откъде мога да си изтрия собствен коментар от собствената ми обява
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bionic
new user
Неактивен
Публикации: 33
William third
|
|
« Отговор #313 -: Юли 10, 2010, 00:37:51 » |
Нагоре
|
Здравей и на теб ;D Някъде прочетих, че не е активно още триенето на собствените коментари, но в близко бъдеще ще го оправят и ще може да си ги трием. Намерих гоо Триенето на коментарите ще бъде пуснато скоро.
|
|
« Последна редакция: Юли 10, 2010, 00:41:35 от bionic »
|
Активен
|
Не спазвам ред в обявите си и не подсещам на ЛС, ако имате сериозен интерес ми пишете ЛС. Отговарям на всякакви въпроси, не ме мързи да снимам и измервам допълнително, ако се налага. Държа на добрата комуникация. Изпращам като МПП по БГ пощи или с наложен платеж по Еконт Изисквам предварително плащане за всички потребители - по Еконт С предимство са желаещите повече от 1 обява! Оценките ми от другия сайт на лични.
|
|
|
mamma mia
new user
Неактивен
Публикации: 98
|
|
« Отговор #314 -: Юли 10, 2010, 08:19:33 » |
Нагоре
|
Здравейте и тук! Може моя въпрос за някои да се стори тъпичък,но искам и от известно време се опитвам да си сложа на профила картинка,която съм си харесала от друг сайт.Обаче като я сложа ми се появява само като пиша във форума,а там където имам коментари по обявите ми излиза,че нямам картинка. Ако някой от по-вещите ми обясни точно как става ще му бъда благодарна. THANK*S
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|